Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek metuljčki

metuljčki

Saj ona je že sama:). Torej sploh nima kaj zgubiti, ker se je upanje že zdavnaj izgubilo.

Seveda lepi spomini ne zagotavljajo lepe prihodnosti. Pa saj ni bilo govora o tem, ampak o tem, da na njh gradimo prihodnost in vplivajo na naše odločitve.
Brez spominov niti svojega imena ne bi poznali. 🙂

Glede popolnosti…Tako, včasih, dobim občutek, da nimaš čustev, pa navezanosti in vse tisto, kar nas včasih naredi šibke in ranljive, da ne zmoremo storiti nekega koraka.

Kot v tem primeru opisuje avtorica strah, kaj bodo pa drugi rekli…..Čeprav dvomim, da se gre le za ta strah. Še vedno verjetno ni tako hudo, da bi šla stran in premagala strah ter navezanosti.

Saj ona je že sama:). Torej sploh nima kaj zgubiti, ker se je upanje že zdavnaj izgubilo.[/quote]

Čak mal, ima pa moža…tud če bolj na papirju kot drugje. Enim tud to nekaj pomeni…drugače lohk rata ena tistih v gruči nezadovoljnih žensk, ki za vse krivijo samo moške.

Seveda lepi spomini ne zagotavljajo lepe prihodnosti. Pa saj ni bilo govora o tem, ampak o tem, da na njh gradimo prihodnost in vplivajo na naše odločitve.
Brez spominov niti svojega imena ne bi poznali. 🙂

Glede popolnosti…Tako, včasih, dobim občutek, da nimaš čustev, pa navezanosti in vse tisto, kar nas včasih naredi šibke in ranljive, da ne zmoremo storiti nekega koraka.

Kot v tem primeru opisuje avtorica strah, kaj bodo pa drugi rekli…..Čeprav dvomim, da se gre le za ta strah. Še vedno verjetno ni tako hudo, da bi šla stran in premagala strah ter navezanosti.[/quote]

Spomini so lahko breme, zaradi katerega ničesar ne naredimo ne v sedanjosti ne v prihodnosti. Lepi spomini so lahko tudi začetek konca…ko spoznaš, da je nekoč bilo lepo, zdaj pa ni več in je čas, da se to spremeni. Ampak ne tukaj in zdaj, ampak nekje drugje. Ženska ima pravico biti srečna, osrečena, ljubljena…zakaj ji to odvzemaš?

Če ne kažem svoje čustvene plati, da me hijene ne bi raztrgale, še ne pomeni, da sem hlod:).

Jaz ji to odvzemam ali si sama to odvzema, ker se odloča na podlagi spominov in svojih (ne mojih) prepričanj ?
Sem že zgoraj napisal, da naj gre….

To ne vem…Te poznam samo iz tega zornega kota. 🙂

Ne vem…. malde punce si želijo fanta ki bo samostojen kar naj bi pomenilo, da naj bi ta fant imel stanovanje, avto, plačo…… Tudi ti si to omenjala.
Zakaj pa sedaj njen mož ni dober, ki vse to ima zmanjkalo mu je pa “cvetala”?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne vem…. malde punce si želijo fanta ki bo samostojen kar naj bi pomenilo, da naj bi ta fant imel stanovanje, avto, plačo…… Tudi ti si to omenjala.
Zakaj pa sedaj njen mož ni dober, ki vse to ima zmanjkalo mu je pa “cvetala”?[/quote]

Neka izhodišča so sigurno priporočljiva za razvoj zveze:). Ampak čaki…kje so čustva, kaj pa to področje? Po tvoji logiki je vseeno, če ostaneš pri starših, ker oni imajo že vse:).

Zakaj pa sedaj njen mož ni dober, ki vse to ima zmanjkalo mu je pa “cvetala”?[/quote]

Neka izhodišča so sigurno priporočljiva za razvoj zveze:). Ampak čaki…kje so čustva, kaj pa to področje? Po tvoji logiki je vseeno, če ostaneš pri starših, ker oni imajo že vse:).[/quote]Nimajo pa pogojev, da razviješ do njih ljubezenska čustva kot to lahko do partnerja. Ni zanemarljivo, da jih je nekoč že imela pa jih je zanemarila.
Pišem zanjo, ker ona sprašuje, da mi ne boš spet kaj očitala, da druga stran nekaj noče

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ni mu ga zmanjkalo, samo druga ga je deležna. on že ve zakaj, ga daje drugi….

Neka izhodišča so sigurno priporočljiva za razvoj zveze:). Ampak čaki…kje so čustva, kaj pa to področje? Po tvoji logiki je vseeno, če ostaneš pri starših, ker oni imajo že vse:).[/quote]Nimajo pa pogojev, da razviješ do njih ljubezenska čustva kot to lahko do partnerja. Ni zanemarljivo, da jih je nekoč že imela pa jih je zanemarila.
Pišem zanjo, ker ona sprašuje, da mi ne boš spet kaj očitala, da druga stran nekaj noče…[/quote]

Saj avtorica posta najbrž ne pričakuje nasvetov, kako ohraniti zakon, ki je že pred leti propadel:). Do tega ne pride čez noč. In iz njenih besed ne vidim niti kančka, da bi si želela še kaj graditi na vezi, ki jo “ima”.
On_, ti izhajaš iz sebe (logično), kaj vse bi naredil, da bi ohranil magari eno zeleno bilko:).

Nimajo pa pogojev, da razviješ do njih ljubezenska čustva kot to lahko do partnerja. Ni zanemarljivo, da jih je nekoč že imela pa jih je zanemarila.
Pišem zanjo, ker ona sprašuje, da mi ne boš spet kaj očitala, da druga stran nekaj noče…[/quote]

Saj avtorica posta najbrž ne pričakuje nasvetov, kako ohraniti zakon, ki je že pred leti propadel:). Do tega ne pride čez noč. In iz njenih besed ne vidim niti kančka, da bi si želela še kaj graditi na vezi, ki jo “ima”.
On_, ti izhajaš iz sebe (logično), kaj vse bi naredil, da bi ohranil magari eno zeleno bilko:).[/quote]Tudi samo zelena bilka lahko zraste v mogočno drevo, če ima zdrave korenine in če kdo skrbi zanjo, se ti ne zdi?
In kar tako zavreč toliko let skupnega življenja za nekoga ki ji je preko ekrana pihal na dušo?

Avtorica si je želela: samo nasvet – kaj naj, z obrazložitvijo, argumenti. sem pač predstavil svoje argumente in obrazložitve zanje, se pa opravičujem, če se zgreši začrtano smer…. 😉

On_, ti izhajaš iz sebe (logično), kaj vse bi naredil, da bi ohranil magari eno zeleno bilko:).[/quote]Tudi samo zelena bilka lahko zraste v mogočno drevo, če ima zdrave korenine in če kdo skrbi zanjo, se ti ne zdi?
In kar tako zavreč toliko let skupnega življenja za nekoga ki ji je preko ekrana pihal na dušo?

Avtorica si je želela: samo nasvet – kaj naj, z obrazložitvijo, argumenti. sem pač predstavil svoje argumente in obrazložitve zanje, se pa opravičujem, če se zgreši začrtano smer…. ;)[/quote]

To, kar se ji dogaja zdaj je že posledica. Vzroki so se pojavili mnogo prej in ker nista znala, želela je prišlo do tega, kar imata danes.
Ne zagovarjam, da se mora nekaj početi za vsako ceno oz. ker se pri drugih obnese ali da se ne bi slučajno sosedje zgražali. Z glavo skozi zid se ne da. Kdor tega ni pripravljen videti, bo do smrti sanjal.

Me veseli, da se strinjava, samo še dorečeva o čem bolj sanja ali o ljubečem možu ali o drugem in katere sanje so bolj uresničljive, za katere je večja verjetnost, da se bodo uresničile.

Me veseli, da se strinjava, samo še dorečeva o čem bolj sanja ali o ljubečem možu ali o drugem in katere sanje so bolj uresničljive, za katere je večja verjetnost, da se bodo uresničile.[/quote]

Povej mi, o čem ti sanjaš?:) Meni se ne zdiš tako nedolžen kot se prikazuješ:))). Pa ne zameri, saj se samo pogovarjamo, a ne:). Včasih je vse stvar prepričanja. Nekdo se prepriča, da ima krasen zakon ali prijetno partnerko/partnerja ali izpolnjena hrepenenja ali veliko stopnjo zaupanja v partnerstvu…Saj niti ni tako se prepričati in živeti v tej veri, a po drugi strani kukati (hoditi po robu, pasti čez rob) onstran meja:).

Me veseli, da se strinjava, samo še dorečeva o čem bolj sanja ali o ljubečem možu ali o drugem in katere sanje so bolj uresničljive, za katere je večja verjetnost, da se bodo uresničile.[/quote]
Mislim, da je sanje o možu že odsanjala.
Zato zdaj sanja o drugem, ki bi pasal v ta profil sanj.

Odvisno od sorte oz. semena. Lahko je samo grm ali pa plevel, za katerega se boš samo jezil, da si ga sploh posadil 🙂
Zato je še kako pomembno, da vemo kaj sejemo ali sadimo. 🙂

Povej mi, o čem ti sanjaš?:) Meni se ne zdiš tako nedolžen kot se prikazuješ:))). Pa ne zameri, saj se samo pogovarjamo, a ne:). Včasih je vse stvar prepričanja. Nekdo se prepriča, da ima krasen zakon ali prijetno partnerko/partnerja ali izpolnjena hrepenenja ali veliko stopnjo zaupanja v partnerstvu…Saj niti ni tako se prepričati in živeti v tej veri, a po drugi strani kukati (hoditi po robu, pasti čez rob) onstran meja:).[/quote]:)) Seveda, samo pogovarjamo se, a ti bi še kaj druga rada? :))))))))))))

Če si prepričan v najboljše potem itak ni dvoma, hudič je ko si dovoliš, da ti ta prepričanja kdo vzame oz začneš sanjat. Sanjaš se pa takrat, ko nisi buden….. 😉

Tudi jaz zate mislim da nisi (več) nedolžna, a vsaj sanjaš kaj? :)))
[sub]Verjetno bolj malo, ko bolj malo spiš…..cccccc[/sub]

Zato zdaj sanja o drugem, ki bi pasal v ta profil sanj.[/quote]Itak da so se sanje o možu razblinile že davno. On je realnost, realnost pa niti pod razno ne more bit konkurenca njenim lepim sanjam. 😉

Povej mi, o čem ti sanjaš?:) Meni se ne zdiš tako nedolžen kot se prikazuješ:))). Pa ne zameri, saj se samo pogovarjamo, a ne:). Včasih je vse stvar prepričanja. Nekdo se prepriča, da ima krasen zakon ali prijetno partnerko/partnerja ali izpolnjena hrepenenja ali veliko stopnjo zaupanja v partnerstvu…Saj niti ni tako se prepričati in živeti v tej veri, a po drugi strani kukati (hoditi po robu, pasti čez rob) onstran meja:).[/quote]:)) Seveda, samo pogovarjamo se, a ti bi še kaj druga rada? :))))))))))))

Če si prepričan v najboljše potem itak ni dvoma, hudič je ko si dovoliš, da ti ta prepričanja kdo vzame oz začneš sanjat. Sanjaš se pa takrat, ko nisi buden….. 😉

Tudi jaz zate mislim da nisi (več) nedolžna, a vsaj sanjaš kaj? :)))
[sub]Verjetno bolj malo, ko bolj malo spiš…..cccccc[/sub][/quote]

Lahko bi še srkala ledeno kavo, ko si ravno vprašal:))).

Če si zgolj prepričan, a realnost odseva drugače, ti to prepričanje prinaša le zamegljen vid. Dokler ti zadostuje ta megla, še gre. Ko se čustva odprejo razplamtijo…pol je štala in se folk sprašuje, kje so živel zadnjih nekaj let:).

Sanjam, sanjam…REM faza gre pač hitreje skozi:). Ti pa najbrž doživiš po 5 REM faz na noč, ko greš s kurami…:))).

Zato zdaj sanja o drugem, ki bi pasal v ta profil sanj.[/quote]Itak da so se sanje o možu razblinile že davno. On je realnost, realnost pa niti pod razno ne more bit konkurenca njenim lepim sanjam. ;)[/quote]

Zakaj ji ne privoščiš?:) Glej, ti se se odločil, da boš ostal do groba, z morebitnimi sanjami gor ali dol:). Ampak niso vsi po tvoji podobi a veš:).

Dajte iti raje na zrak. Danes je tako lepo sonce, tu pa brezpredmetna debata o tem, kdo je večji idiot…

In če je isto sanjala s tem možem in je z njim preživela 30 let, potem ima drugi prav tako veliko možnosti, da se ji sanje razblinijo po kakšnih 20-tih letih. 🙂

Pri nas spet dežuje.

In če je isto sanjala s tem možem in je z njim preživela 30 let, potem ima drugi prav tako veliko možnosti, da se ji sanje razblinijo po kakšnih 20-tih letih. :)[/quote]

A je dons kera stvar zabetonirana, večna?:) Kje živiš:).
Po 20-ih letih bo že orng stara, morda dementna in ne bo take panike:). Življenje se živi danes, ne pa kaj bo, ko bo, če bo:)).

In če je isto sanjala s tem možem in je z njim preživela 30 let, potem ima drugi prav tako veliko možnosti, da se ji sanje razblinijo po kakšnih 20-tih letih. :)[/quote]

Po 20-ih letih bo že orng stara, morda dementna in ne bo take panike:). Življenje se živi danes, ne pa kaj bo, ko bo, če bo:)).[/quote]
Spet si zgrešila bistvo. 🙂

Predvidevam, da je On_ želel povedati, da naj ne pričakuje preveč od novega moškega, ker je vse, kar ima o njem, le sanje in iluzije in naj raje poskuša rešiti trenutno vezo.
Jaz pa pravim, da bo težko kaj rešila in spet ustvarila močna čustva ali metuljčke in naj raje poskuša z novim. Saj, če je s prvim imela srečo in bila z njim celih 30 let, potem bo verjetno z drugim prav tako, če je izbirala po podobnih kriterijih.

Po 20-ih letih bo že orng stara, morda dementna in ne bo take panike:). Življenje se živi danes, ne pa kaj bo, ko bo, če bo:)).[/quote]No potem se pa zbudi in zaživi že danes, ne pa da gledaš kdo ima večji…. avto, hišo, plačo…. 😉

A prideš ven na zrak? Lahko prineseš tudi ledeno kavo sabo. Za dva, da ne bo kaj narobe če bi oba iz ene šalčke srebala….. :))))))

Jaz avtorici privoščim, da se ji uresničijo vse skrite sanje in tiste lepe, ki jih še skriva, s kom se naj pa sama odloči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close