Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Metuljček Kamnik

Metuljček Kamnik

Pozdravljeni,

rada bi stopila v kontakt s kupci stanovanj Metuljčka v Kamniku. Predvsem me zanimajo vaše izkušnje glede sprememb, če ste jih delali v stanovanjih?

lp

Pozdravljena,

nisem kupec, sem pa uporabnica stanovanja v metuljčku (sem pri fantu). Moram rečt da so bili po pogovorih v njegovi familiji kar problemi pri spremembah – predvsem kompliciranje: “se ne da”. No vse se je dalo, vendar so še zdaj problemi, ko sva že notri (no ja se je zavleklo, ker so v kopalnici pokale ploščice – zdaj so naredili montažno steno, na stenah so ponekod rahle lasaste razpoke, balkonska vrata škripajo in se težko zapirajo, vhodna vrata (pa naj bi bila neka vrhunska protivlomna) so se pri zapiralnem sistemu ukrivila, tako da če ne zapreš z malo sile, se ne dajo zaklenit…pa še kaj bi se našlo (morava biti malo sam svoj mojster pa še kakšno luknjico, ker je že omet odstopil zaflikat – no rahlo najina krivda)…
Vidim pa, da tale Metuljček nikakor ne uspe dobit “pogovorne strani” na internetu – da bi se videlo, kakšne probleme imate(jo) drugi (naju namreč moti še nekaj stvari, ki se tičejo celotnega kompleksa)..

upam, da se boste bodoči oz. zdajšnji stanovalci Metuljčka “zbudili” in napisali svoje komentarje (sestanka vseljenih ni bilo še nobenega)..

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close