Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Metulj simbol za prisotnost duše, svojcev?

Metulj simbol za prisotnost duše, svojcev?

Oče je umrl zaradi covida pred 2 meseci . Od takrat se mi pojavljajo metulji na najbolj nenavadnih mestih , tako da ni več naključje. Ko je bil pogreb, se mi je velik metulj usedel na ramo. Ko je bil prvi november in sem šla svečko prižgati, prileti mimo metulj in se usede na grob, pa je zunaj rahlo deževalo, tairqt metulji ne letijo .Danes zvečer  mi nočni metulj prileti v avto, se mi je usedel na roko in ga spustim ven. Toliko metuljev še ni bilo nikoli. Kolikokrat prileti v stanovanje ko so okna odprta. Nastavim roko, se usede na roko in ga odnesem ven.

Brala sem da se tako prikazujejo angeli , pokojni svojci, duše . Ima kdo od vas izkušnjo ?

V Vietnamu verjamejo da se nam umrli vračajo v obliki metulja. Malo pobrskaj na netu na to temo, če te zanima.

Pozdravljeni. Jaz Vam vse verjamem. Videl metulja zelo lepih,raznih barv,ko jih nikoli prej ni bilo. To je bilo po smrti obeh staršev. Potem nikoli več.

Prišel je na okno.

Kako lepo!!

Ja drži, bila sem enkrat na predavanju Urške Puš, ki komunicira z dušami umrlih. Tudi peresa na nenavadnih mestih nakazujejo na prisotnost teh duš. Marsikaj na to temo je napisano, le malo pobrskajte. Ona pa je sploh občudovanja vredna oseba.

Meni se nič takega ne dogaja, pa sem zgubila oba starša in zelo ljubega strica.

Sama sem imela po smrti ljubljene osebe tako zanimiva doživetja, da komaj verjamem sama sebi. Nekatera se dajo nekako razjasniti, nekatera me pa res begajo. Sem ateistka, z obema nogama še preveč na tleh tako, da si vse razlagam razumsko. Morda človek, ki intenzivno žaluje oddaja  neko energijo, ki nekatere živali in dogodke pritegne. Metulji, netopirji, mačke, psi, kačji pastirji, kresnice, ki so mi priplesale čisto pred obraz.  Da o sanjah niti ne govorim.  Vsako žalovanje se  umiri, bolečina počasi poneha, žal pa tudi teh lepih dogodkov ni več.  Z vsakim letom je bilo tega manj, žal.

Jaz bi nekako kar verjela, da se duša umrlega kot manifestira v lepega metulja z lepimi krilci, kot angelček. Zakaj pa ne? Univerzum nam ponuja veliko tega, veliko lepega, kar še nismo raziskali in razjasnili. Sama sicer nisem doživela nič podobnega.

Kovanci na tleh naj bi tudi pomenili, da nekdo od pokojnih misli nate.

jaz sem iz drugega dela sveta, kot zgoraj omenjeni vietnam, pa vseeno. nekako verjamemo, da nenavadno obnašanje živali ali videnje živali v nenavadni obliki, mogoče pretirana velikost in podobno, pomeni prisotnost umrlega. ali je res, ne vem. lahko pa pomaga čez bolečino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close