Metulj simbol za prisotnost duše, svojcev?
Oče je umrl zaradi covida pred 2 meseci . Od takrat se mi pojavljajo metulji na najbolj nenavadnih mestih , tako da ni več naključje. Ko je bil pogreb, se mi je velik metulj usedel na ramo. Ko je bil prvi november in sem šla svečko prižgati, prileti mimo metulj in se usede na grob, pa je zunaj rahlo deževalo, tairqt metulji ne letijo .Danes zvečer mi nočni metulj prileti v avto, se mi je usedel na roko in ga spustim ven. Toliko metuljev še ni bilo nikoli. Kolikokrat prileti v stanovanje ko so okna odprta. Nastavim roko, se usede na roko in ga odnesem ven.
Brala sem da se tako prikazujejo angeli , pokojni svojci, duše . Ima kdo od vas izkušnjo ?
Sama sem imela po smrti ljubljene osebe tako zanimiva doživetja, da komaj verjamem sama sebi. Nekatera se dajo nekako razjasniti, nekatera me pa res begajo. Sem ateistka, z obema nogama še preveč na tleh tako, da si vse razlagam razumsko. Morda človek, ki intenzivno žaluje oddaja neko energijo, ki nekatere živali in dogodke pritegne. Metulji, netopirji, mačke, psi, kačji pastirji, kresnice, ki so mi priplesale čisto pred obraz. Da o sanjah niti ne govorim. Vsako žalovanje se umiri, bolečina počasi poneha, žal pa tudi teh lepih dogodkov ni več. Z vsakim letom je bilo tega manj, žal.
Forum je zaprt za komentiranje.