Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek metroseksualci vs agroseksualci

metroseksualci vs agroseksualci

Kaj vam je ljubše, da je moški metroseksualec. Se pravi, da preživi večino časa v kopalnici, depilacija, frizura……
Ali pa, da je bolj tradicionalen in posveča več časa za družino, prijatelje-ice, kot pa depilaciji in je v kopalnici samo 15 minut in je lahko prav tako atraktiven.

mislim da se ne bi kdo kaj preveč branil tele agroseksualke

enako velja za večino žensk))

Ne eno, ne drugo…najljubši mi je tak, ki se posveča meni :))

Kaj, a da bi tebe depiliral, ti frizuro rihtal… 🙂
Se mi je kar nekak zdelo. 🙂

Bibitka, malo se zresni.

Zakaj pa ne? Če bi (med vsem ostalim) tudi to obvladal, bi se mu rade volje prepustila 🙂

Tadej, jaz sem popolnoma resna.

Jaz se popolnoma strinjam z njo, kaj je pa lepšega kot nekomu obriti ta malo. Lepa stvar. Ali pa partnerici oprat glavo, skočit ji po vložke. Edino kakega bičanja i teh štosov to otpade, ker sploh ne maram nasilja

Katera ženski pa je všeč poženščen moški? Pravi moški mora biti malo kosmat, malo po testosteronu dišat in ne po raznih parfumčkih, skratka divje može imajo najraje, ker so prvinski…. 🙂 hehe

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tu bo agrarno razpoloženih bejb in dedcev kolikor si boste zaželeli!
http://www.interexport.si/kmetijstvo/novice.php?id=78
Pa še kakšen lep traktor boste videli!
Tam bom!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

S katere hruške si pa ti padel?

Kdaj si pa nazadnje videl dobrega komada v najboljših letih zraven “prvinskega moškega”?

Rekla si ne en ne drug, zdaj pa če bi med ostalim tudi to…
Z biti resna nisem mislil, da bi za vsako ceno vladala vsem.

Kar se mene tice je lahka agroseksualec ali pa metroseksualec, prisotna MORA biti tista iskrica v oceh,pa mi je vseeno.
Oba tipa moskega pa morata biti seveda v meji sprejemljivega:-)
Nekako me prevec “ljubavnega tepiha” odbija…samovsecnega metroseksualca pa tudi ne potrebujem:-)

Iskrica v oceh….pa naredi “navadnega” moskega….v “pravega”….

[/quote]

ja, rekla sem…. in potem nadaljevala…. takšen, ki bi se meni posvečal. 🙂 torej takšen, ki bi med vsem ostalim tudi to in ono opravil 🙂

Nisem rojena za vladarico, še manj pa za to, da bi si pustila vladati :))

V tebe se je to že zajedlo, kot kaže. Ne nisi rojena za vladrico, brez skrbi. Nihče ni.

Kako pa potem prideš do tega, da vladaš?

Bolj je moški primitiven, raje ga imajo ženske. Se ve, zakaj…. hehe 🙂

To samega sebe prepričuješ ali od kod pobiraš take bedarije?

ce bi bilo res tako bi v ljubljanskem ZOOju bla fuuuuuuuul velika guzva pred kletko goril.

To samega sebe prepričuješ ali od kod pobiraš take bedarije?[/quote]

Jah, pazi na svojo, da je kak “južni veter” ne odpihne…. Mora biti dobro zasidrana. 🙂

Ne poznam nobene kvalitetne ženske, ki so ji všeč primitivni moški.

Tudi jaz ne. Jih je pa nekaj, ki so jim všeč vsaj delno “prvinski”.

Simbolizem, metaforika, preneseni pomen, alegorije, šaljiv način pisanja…. Če smo “pretrdi”, potem vse dobesedno vzamemo, preresno, poezije in ponavadi tudi drugih oblik umetnosti tak človek ne more razumeti, ker ni spisana po matematičnih regelcih logike, ampak jo vsak lahko doživlja drugače….

Evo, popravljam se: ženske imajo rada “primitivne” moške.
Punce že vedo, kaj pomeni primitivnost z narekovajem ali brez narekovaja, a ne? 🙂

Jaz sem tekom let prišel do zaključka, da je večini žensk najbolj všeč urejen moški.

Totalni metroseksualci, ki nosijo torbice,si pulijo obrvi,so všeč le omejenemu delu urbane ženske populacije.

Francelj, ki smrdi po švicu, pije pir in preklinja, pa ni prvinski moški, ampak je primitivec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close