Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice mesto PAG na PAGU

mesto PAG na PAGU

Vse, ki ste že bili, prosim za vaše izkušnje. Karkoli, predvsem plaža in dogajanje.

Hvala!!

Lep pozdrav!
Mesto Pag je zelo lepo se veliko dogaja in kar se poletja tiče je zelo gužva.Nisi napisala kje natančno boste počitkovali.Mi smo bili v hotelu Pagus plaža je blizu nekaj metrov od hotela..Plaža je bolj prodnat pred tem hotelu.Kaj se pa mestne plaže tiče je pa dolga lepo urejena in postopoma padajoča..Zvečer se v mestu veliko dogaja dosti kafičev…tudi za otroke se najde veliko…če te kaj še zanima sem na voljo želim vam lepe počitnice dijo

Hvala, valery.
To pa še ne vem, kje bomo. Poiskali bomo privat apartma čim bližje centru in mestni plaži.
A mestna plaža je tak lep prod, ali je mivka tudi – je ne maram.
Slišala sem, da je voda tam ful umazana zaradi spuščanja kanalizacije v morje. Upam, da to ni res!
Kaj pa je kaj za otroke?
Kakega zunanjega bazena verjetno ni, ne?

Se priporočam za še kak komentar. Hvala!
Tudi vam lepe počitnice.

Lep pozdrav Pagica!
V mestu Pag je zelo veliko apartmajev ki so bližini mesta in plaž..Mestna plaža je prodnata in ni mivke,plaža postopoma pada..takrat ko smo mi bili na Pagu ni bila voda umazana ali kaj podobnega in moram reč da smo bili 5 krat na Pagu.sicer zraven mestne plaže je en bazen z toboganom samo nevem kako je znjim,če se lahko otroki brez plačno kopajo,ker sta dva tobogana in nevem če je za plačat.Drugih bazenov pa ni edino pred hoteli…Tudi za otroke se najde kaj,kot so igrala po celem mestu…Če te kaj zanima ali pa mi lahko pustiš mail ti posredujem kaj slik…lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close