mesto Krk
Bili smo med prvomajskimi prazniki čisto blizu hotela Koralj v appartmaju,na plažo smo hodili pod hotel,kakšen je hotel po sobah ne vem ,vem pa da v recepciji je bilo vse lepo urejeno,lep hotel tako na pogled od zunaj,plaža je nekaj betonerane bila je res čista voda pa tudi sence je bilo videti da je dovolj,do samega centra je res kakšnih 15 minut peš,greš od hotela po cesti do glavne ceste potem pa je najlažje prečkat cesto in po klancu navzdol in zopet mimo ene lepe plaže z kamenčki,takrat so ravno obnavljali parkirišče in objekte na sami plaži.nam je bilo všeč.
Ojla! Mi smo bili 4 leta nazaj s sinkom takrat 2 leti in moram rect da je bil hotel cist v redu, posebno hrana je bila odlicna. Vem pa da so nas dali kao v en apartma v hotelu, tko da smo imeli se hladilnik in pa stedilnik. Skratka bilo je kul, ampak smo predcasno spokali ker je nas mali dobil slinavko. Sli smo preko Relaxa. Plaza pa mesto pa vse dokaj blizu in pa kr dugaja v mestu, kar je nam vsec. Pa lep dopust1
kako ti naj povem…vem za to pot iz hotela do mesta je sicer tudi pot spodaj hotela ob morju vendar mi tam nismo veliko hodil,bližja je ta po cesti,od hotela greš naravnost v smeri kot si se pripeljal do hotela,to je cesta dovolj široka(ulica) med appartmaji in hišami,po približno 200m prideš do glavne ceste ki jo enostavno prečkaš na prehodu za pešce in se spustiš po cesti navzdol(kakšnih 100m navzdol) je široka osvetljena z pločniki,mi smo se tudi rolali tu,tako da ni problema je pa enosmerna za vozila ki peljejo gor,prideš do plaže z kamenčki,kjer je tudi na novo parkirišče,kamor se pride po drugi strani,ven se fre pa po omenjeni cesti,za kopališčem v ulico in si že v centru mesta.lahko pa seveda tudi greš od hotela ob obali in prideš pri istem kopališču ven.
Forum je zaprt za komentiranje.