Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Mesto ali podeželje

Mesto ali podeželje

Ker je travel kar precej obiskan ,me zanima kaj od dvojega v naslovu tukajšnje popotnike najbolj zanima.Svoje mnenje sem si že ustvaril,toda zanima me kakšna bodo mnenja.
lp dani

Definitivno mesto!
Podeželje vedno samo kakšen dan za pokušino!

Najlepše podeželje na svetu je tako v Sloveniji! (za LJ pa ne morem reči kaj podobnega – samo največja vas na podeželju)!

Čisto odvisno od obiskane dežele in namena potovanja.

Sploh pa je na popotniškem nivoju nesmiselno to ločevanje. Če ne obiščeš obojega, spoznaš deželo samo na pol.

Se strinjam, treba je videti čimveč.

Nekje so bolj zanimiva mesta, nekje podeželje, ampak mislim da za katerokoli stvar, ki je še nisi doživel oz. videl ne moreš vedeti, da ti ne bo všeč. Lp

vsekakor podeželje, zato vabljeni vsi obiskovalci travel.over.net v moj kraj.pa ne kot turisti.najbolj vesel vas bom ob ponedeljkih.lahko gremo country croos kras ali pa po primorski, furlaniji in slovenski istri.

INFO:

MAGICNI@VOLJA.NET

ALI

http://USERS.VOLJA.NET/MAGICNI

Odvisno kaj zelis doziveti. Ce zelis doziveti kulturne obicaje drzave pol vsekakor to vidis bolj na podezelju ( kjer so vsteta tudi manjsa mesta … ) ker so vecja mesta vsa vec ali manj ze globalizirana in razen kake zgradbe je zivljenje v njih podobno pac odvisno od standarda v drzavi.
Torej jaz sem za podezelje ! Ce zelis videt pokrajino in ljudi v drzavi potem ti obisk mesta nikoli
ne bo zadostoval !

No, če bi se že morala odločiti, bi se tudi jaz za podeželje.

Zagotovo podeželje, mesta pa pogledamo tako bolj na hitro … Čeprav je pa res, da se (ko si pa že ravno tam) splača videti oboje.

lp, Tini

Kjerkoli že sem bil izven Evrope….. definitivno podeželje… mest se poskušam izogniti…. po Evropi so mi pa mesta všeč….. vsako ima svoj določen pridih!
A

Odvisno od države. Ponavadi oboje, ker ima podeželje svoj čar, vsako mesto pa svojo dušo.

Lp
A.

Podeželje-definitivno! Mest se – če se le da- na veliko izogibam. To pa predvsem zato, ker so v njih zbrani ljudje s celega sveta, navade s celega sveta,…in mi tako ne prikazujejo značilnosti države v kateri trenutno sem. Pa vsem se nekam mudi, praviloma te vsi poskušajo kakorkoli nategnt, gužva povsod,…Menim, da lahko določeno državo v pravi podobi doživiš le na podeželju, kjer so še vedno prisotni kulturni običaji in ljudje, ki “pripadajo” tistemu področju od nekdaj.

odvisno od države, načina potovanja (če jaz vozim, se poskušam izogibati mest), vsekakor pa so mi lepše lepote narave, posebej v zahodnem svetu, kjer me mesta preveč ne zanimajo. V kakšnih bolj eksotičnih državah pa so mi tudi mesta bolj zanimiva zaradi različne kulture in ostalih stvari …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close