Mesto ali podeželje
vsekakor podeželje, zato vabljeni vsi obiskovalci travel.over.net v moj kraj.pa ne kot turisti.najbolj vesel vas bom ob ponedeljkih.lahko gremo country croos kras ali pa po primorski, furlaniji in slovenski istri.
INFO:
ALI
Odvisno kaj zelis doziveti. Ce zelis doziveti kulturne obicaje drzave pol vsekakor to vidis bolj na podezelju ( kjer so vsteta tudi manjsa mesta … ) ker so vecja mesta vsa vec ali manj ze globalizirana in razen kake zgradbe je zivljenje v njih podobno pac odvisno od standarda v drzavi.
Torej jaz sem za podezelje ! Ce zelis videt pokrajino in ljudi v drzavi potem ti obisk mesta nikoli
ne bo zadostoval !
Podeželje-definitivno! Mest se – če se le da- na veliko izogibam. To pa predvsem zato, ker so v njih zbrani ljudje s celega sveta, navade s celega sveta,…in mi tako ne prikazujejo značilnosti države v kateri trenutno sem. Pa vsem se nekam mudi, praviloma te vsi poskušajo kakorkoli nategnt, gužva povsod,…Menim, da lahko določeno državo v pravi podobi doživiš le na podeželju, kjer so še vedno prisotni kulturni običaji in ljudje, ki “pripadajo” tistemu področju od nekdaj.
Forum je zaprt za komentiranje.