Mestni redarji ne stavkajo!
Evo pa mam položnico!
Ja vem sama sem si kriva ali pa tudi ne!
Sem hotela otoke odpeljati v šolo in vrtec peš cca 10 minut z vozičkom, vendar je deževalo zato smo šli z avtom, veliko “bližnje” parkirišče nabito polno, naredim tri kroge nikjer nobenega prostora, probam parkirati v garažah pod sosednjimi bloki vse nabito polno. O.K. pač parkiram pred vrtcem ob robu (jaz in še cca 20 drugih) odpeljem manjšega v vrtec cca 5 minut in samo skočim za večjo (drugošolka) pogledat če je prišla do razreda cca 6 minut; šibam nazaj in glej no glej listek obvestilo redarstva!!!!!!!!
Sej bom plačala!
Dravlje, če katero zanima ali zgolj v opozorilo!
V tem tednu sem opazila precej obvestil redarstva na parkiranih avtomobilih tudi tam, kjer običajno ne kaznujejo. To je za Bežigradom v Ljubljani, v bližini fakultet.
Tukaj je povsem upravičeno, ker je zaparkiran cel pas CESTE in je pol cel kaos, ker se dva ne moreta srečat… in nastane gužva, živčnost…
Sam na žalost dajo samo par obvestil, pol pa spet pol leta nič…
Ne razumeš? O, jaz pa! Nočejo stavke, ampak listka na avtu tudi ne. 🙂
To si tudi jaz želim! :-D[/quote]
oja seveda razumem, ampak lej obojega pa res ne moreš met. taisti se pa pol hudujejo, ko redarjev ni, da bi sprostili cesto do parkirišča ker se je nekdo tam ustavil. itak da ni prav, ampak… pol pravijo da nič ne delajo in da si še tega dnarja ne zaslužijo.
eh isto je bilo z cariniki….
Ne razumeš? O, jaz pa! Nočejo stavke, ampak listka na avtu tudi ne. 🙂
To si tudi jaz želim! :-D[/quote]
oja seveda razumem, ampak lej obojega pa res ne moreš met. taisti se pa pol hudujejo, ko redarjev ni, da bi sprostili cesto do parkirišča ker se je nekdo tam ustavil. itak da ni prav, ampak… pol pravijo da nič ne delajo in da si še tega dnarja ne zaslužijo.
eh isto je bilo z cariniki….[/quote]
Glej, so ljudje ki se sekirajo in živcirajo za vsako stvar! Kar ni po regelcih, kar ni tko, kot oni mislijo vedno in povsod najdejo nekaj, kar jim ni. Kar jim da razlog, da bemtijo. To je tak karakter!
🙂
Forum je zaprt za komentiranje.