Mestne ženske
Doma sem iz podeželja kjer tudi opravljam svoj posel.
V večja mesta razen pred 20 leti ko sem hodil še v šolo. Drugače nisem kmetavz a življenje na podeželju mi zadostuje.
Sicer vezan a tudi pri ostalih puncah kar priljubljen.
Že pred korono sem občasno zašel zaradi posla v lj in se vedno vrnil noro potreben, ceprav niti nisem zočno vedel zakaj.
Zadnje pol leta sem vsaj enkrat mesečno v večjem mestu in vedno se usedem v kak prometen lokal na kavico in skrivaj opazujem urejene zenske, poslovno in me noro rajca.
Povsem normalne ženske sploh starejse res urejene me rajcajo nenormalno, niti ne vem če me rajca misel na sex ampak trd sem vedno.
Je to fetiš? Je to ker nisem vajen tega?
Še kdo podoben?
Res je to. Ko vidiš žensko v salinanirjih ti rata trd. Jest običajno to hit iozim in pol si krilo se Mal dvignem. Na bluzo pa se en gumb več.. Če me opaziš, prosim prisegi. Krilo ima lohk zadaj zafro alu gumbe.. Boš z roko božal moje noge pod mizo… Jest teb ne bom nič delala.. Če mi bo pa ugodno, te primem za roko in jo po vlečem v mednožje.. Rada imam te igrice in s prti bi mi čez najlinke drkal ščegetavček… Da bi mi prišlo…
A si za? Pusti kontakt, se dobiva v Aleja Šiška, zgoraj, v M’cdonadu.. Oblazinjena klop.
zrela leta, 26.03.2023 ob 06:38
Ne, nisem študentka, imam 45 let
Zrela leta
Če bi se rajcala lohk pišeš na
Anonimno 10964, 26.03.2023 ob 06:50
Zrela leta
Če bi se rajcala lohk pišeš na
pa dej preber
Forum je zaprt za komentiranje.