Meso za burgerje
Zdravo,
Dejte mi povedat, tisti, ki sami pripravite meso za burgerje, kje ga kupujete? V lj z okolico mislim. Ali grete kar npr v hipermarket mercator in tam v mesnici dobite kar rabite? Ali vzamete ze pripravljene polpete za burger? Zadnjic sem orvic kupila prav za burger,doma soekla bombete in so bili cist navduseni. Caka nas pa mal vecja zadeva in gruntam, da bi del hrane imeli tudi v moznosti sestave svojega burgerja….aja se sir…kateri sir je po vasem najboljsi?
Katero meso pa kupite za burgerje? Mislim, da ga sami doma zmeljete.
Drugace pa, ja, veckrat sami specemo bombete, iz navadnega mletega mesa naredimo burgerje, potem pa razlicne nadeve in si vsak sam sestavi.
Sir kak fajn topljiv, odvisno od ostalih nadevov, smo delali z edamcem, mozzareli, ementalerjem, chedarjem tudi, pac karkoli ti zapase, od ostalih nadevov so pa meni najbolj vsec sladka cebula, zelena solata na drobno narezana in zmesana v polivki in seveda pecena slanina, kecapa ne maram. Aja, pa krompir, na tanko narezan, malo debelejse kot cips in na hitro pecen v pecici, lahko zraven burgerja ali kar v njem.
Forum je zaprt za komentiranje.