Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Meša se mi

Meša se mi

… In imaš kak nasvet? Če pa si želela kaj sporočit, pa povej raje direktno. Zato pa so težave, ker tiste tri pikice očitno pomenijo, da si moraš nekaj zrajtat ko bereš.[/quote]

Saj si samozavesten, poglej se:).

… In imaš kak nasvet? Če pa si želela kaj sporočit, pa povej raje direktno. Zato pa so težave, ker tiste tri pikice očitno pomenijo, da si moraš nekaj zrajtat ko bereš.[/quote]

Saj si samozavesten, poglej se:).[/quote]

Hvala.

[sub]Si samska? :)[/sub]

Imam. Glede na to, da si tipkajoč brez problema takole odrezav, poskusi na spletnih portalih. Bo že ena na besede padla…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ista situacija kot jaz pa še čist isto razmišljam kot ti. Nevem kakor jaz vidim situacijo bo treba vse nardit, da kašno dobiš pa naj bo to bilokera samo, da je nekaj za prvo silo. Saj sam vidiš kako ženske gledajo na 22 letnike, ki so neizkušeni. Pač če je treba začni lagat pa nakladat sam tolko, da kaj dobiš itaq pa to vsi delajo…no vsaj jaz bom tako naredil, ker če bom še dalj čaku bom vrjetno totalno znoru…ker vse bolj, ko si starejši je težje eno dobit če si pa še neizkušen pol je pa to skor nemogoče.

Pa to, kar si napisu, da bi imel vsaj 3 spolne partnerke do konca življenja…to raje ne pisat na tem forumu, ker sm opazil, da če en neizkušen fant kaj takega napiše tukaj te bodo živega požrl…napisal ti bodo v stilu, da kao hočeš samo seks in tako naprej (s čimer ni nič narobe)…pisali ti bodo pa taki, ki so v življenju imeli veliko več spolnih partnerjev kot ti…skratka hoteli ti bodo dopovedat, da si pa tega ne smeš želet oni, ki pa so to dal skoz je pa vse vredu skratka hinavci…javi se kaj, da mal podebatirava skupaj kdaj pa kdaj…mogoče si lahko izmenjava kakšne nasvete ali kaj podobnega.

Srečno![/quote]

Da dodam še moj prispevek. Skoraj identična situacija, le da sem kakih 10 let starejši.

Težko je, če ne znaš biti samozavesten in si po naravi zadržan in ne preveč zgovoren. Ker te ženske v bistvu ne opazijo, saj imajo v vsakem trenutku okoli sebe najmanj 5 vsaj na prvi pogled atraktivnejših moških.

Ker se moramo taki trudit za pozornost in se dobesedno ženskam metati naprej, to v večini primerov izpade creepy in seveda sledi zavrnitev. Če ne znaš biti samozavesten, ti nasveti kot so “povabi jo na pijačo” in podobno naredijo več škode kot koristi.

Sem tudi poskušal v klubih, barih, itd. pa sem se večinoma opekel. Moraš biti tip za to.

In ko doživiš kar nekaj zavrnitev in si nekje pri 30 še vedno na nuli, se nekako navadiš na tako stanje. Le ne gre ti v račun, ko ti vsi govorijo kako si super fant, prijazen, delaven, iskren, itd. Kot da bi to ženske odbijalo.

In ja, razumljivo je, da bi potem poskusil biti s katerokoli, ki bi se ti ponudila.

Nimam rešitve, samo povem, da vidva zgoraj nista edina s takimi problemi.[/quote]
In potem se tukajsnji zupniki zgrazajo, ko napisem kako pac je. Ja shit je to. Resuje pa se na razlicne nacine.
– Postani nekdo. Uspesen v necem.
– Knjige v roke, npr. The Game, NLP, ipd. Studirat in potem vadit. Na zenskah. Najdi svojo trzno niso. Trademark.
– Pot pod noge in lepo v fitnes. Redno. Telo v red spravit. Podobno naredit z glavo.

Vse to traje. Ampak, ce drugace ne gre, bo slo tako. Sedaj pa se odlocite ali ste raje kot debeluhi, ki jpajo na magicno hujsanje brez truda ali…

Sicer ne vem, če sam spadam med župnike….:)
Bom pa vseeno povedal mnenje, da lahko neka oseba, ki je recimo 30 let živela na določen način in si tako zgradila svoj karakter ali značaj, sedaj poskuša kaj spremeniti, vendar nikoli ne bo tako samozavestna oseba, kot nekdo, ki je že od otroštva bolj odprt in sproščen v odnosih.
Še hujšanje marsikomu predstavlja problem, kaj šele sprememba značaja, prepričanj, navad….
Bolje, da ugotovi kaj ga zadržuje in kakšne so njegove prednosti in potem igra s temi kartami. Ne pa, da bo sedaj poskušal postati nekdo drugi, ker bo se prej postaral, kot pa uspel.
Ker to vse traja, kot pravi Dater.

Nihče ne postane čez noč drug človek. Lahko pa delaš na področjih, kjer se čutiš, da ti ne gre, rad pa bi, da bi ti šlo.

Jaz sem bil kot mulc trot za fizična dela. Vsi so mi pravili, to tebi ne gre, ti nisi za to, ti si neroden.

To mi je šlo tako na živce, da sem se priučil pomoči v fizičnih opravilih in spoznal, da to sploh ni tako zahtevno. In da nisem nič neroden, le drugi so mi govorili, da sem, osebno sem pa v to začel verjeti.

“Jaz nisem za to” je lahko izgovor za vse. Je težje se zbrati skupaj in kaj narediti na tem, kar čutiš, da ti ne gre.

Sicer ne vem, če sam spadam med župnike….:)
Bom pa vseeno povedal mnenje, da lahko neka oseba, ki je recimo 30 let živela na določen način in si tako zgradila svoj karakter ali značaj, sedaj poskuša kaj spremeniti, vendar nikoli ne bo tako samozavestna oseba, kot nekdo, ki je že od otroštva bolj odprt in sproščen v odnosih.
Še hujšanje marsikomu predstavlja problem, kaj šele sprememba značaja, prepričanj, navad….
Bolje, da ugotovi kaj ga zadržuje in kakšne so njegove prednosti in potem igra s temi kartami. Ne pa, da bo sedaj poskušal postati nekdo drugi, ker bo se prej postaral, kot pa uspel.
Ker to vse traja, kot pravi Dater.[/quote]

Samo da pojasnim, ker zgoraj sta napisala kakor da sem nek zavaljen lenuh in največja zguba na svetu. Pa ni tako. Lahko trdim, da sem bolj fit od večine vrstnikov. Redno športam. Imam se za relativno uspešnega pri svojem poslu. Ko grem po cesti, si me ženske oglejujejo.

Kaj me zadržuje, nič me ne zadržuje, samo ženskam nisem interesanten, ko vzpostavim stik. Ker nisem zgovoren in nimam tako razvitega smisla za humor, da bi ženske na to padale. Dokler se normalno pogovarjam, še nekako gre, ko pa npr. vprašam za telefonsko al pa povabim ven, se je pa še vsaka do sedaj ustrašla.

Malo za hec, vidite, da se me je še Goldfish zgoraj ustrašila 🙂

Še komentar na The Game in podobno. Ste sploh prebrali to knjigo? Pa mi naj kaka ženska odgovori, kaj bi storila, če bi jo npr. ogovoril sredi Ljubljane in ji rekel “Če ne bi bil gej, bi bila moja”. Bi to res vžgalo?

Ne, ne bi. Še smešno ne bi bilo, kvečjemu bi izpadlo, da si čudak da nimaš pojma, kaj bi rad.
Ne mešaj fikcije z resničnim življenjem.

ps: tudi, da si te nekatere ogledujejo, si lahko le domišljaš. Če se ženska ustraši, ko jo prosim za tel. št. oz, da ti je sama ne ponudi, pa res nekaj ne more štimati, žal. Mislim, da te drugi vidijo in doživljajo povsem drugače, kako se nam tu opisuješ.

Ni ti treba biti plejer in se delati nekaj, kar nisi.

Ko te takole berem, imam občutek, da si dober dečko. Morda predober. Morda nekoliko preresen.

Če si te ženske ogledujejo, videz očitno ni težava.

Ne bom ti pisal “bo že prišla prava”, ker je to zgolj popularna floskula. Napisal ti bom, da probaj biti malo bolj sproščen in na hece, ne samo vedno resen.

Vsaka neumnost lahko vžge, če je dovoljkrat ponoviš. Če bi pa rad, da je to čim večkrat, pa jo je treba optimizirat in prilagodit pogojem, kar pomeni, da ni pomemben le vrstni red besed, pač pa tudi ton glasu, izraz na obrazu, telesna mimika, nadaljnji odziv int. Nekateri imajo to “prirojeno”, eni se tega morajo naučiti. Učenje pa pomeni, da odnehaš po prvem ali drugem spodletelem poskusu, niti po tretjem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Popravek: Ne, ne bi. Še smešno ne bi bilo, kvečjemu bi izpadlo, da si čudak, da nimaš pojma, kaj bi rad. Ne mešaj fikcije z resničnim življenjem.

Tudi, da si te nekatere ogledujejo, si lahko le domišljaš. Če se ženska ustraši, ko jo prosiš za tel. št. oz da ti je ne ponudi sama od sebe, pa res nekaj ne more štimati, žal. Mislim, da te drugi vidijo in doživljajo povsem drugače, kakor se nam tu opisuješ.

Zakaj si mnenja, da se je Goldfish ustrašila – verjetno ji ni v interesu odgovarjati neznancu na osebno vprašanje. [/quote]

Tega nisem mislil, da si neka zguba ali zavaljen….
Čeprav ne verjamem, da si le slučajno pomislil na to možnost. Mogoče ta misel odseva tvoj nezavedni vzorec, da imaš o sebi slabo mnenje.

To dvoje je kontradiktorno. Trdiš, da te nič ne zadržuje, ko pa želiš preiti na bolj osebni nivo in ko dobiš asociacijo na čustveno bližino, pa zablokiraš.
Tvoja ideja, da se punce ustrašijo tebe, pa je le projekcija tvojega lastnega strahu.
Kaj je razlog, je težko povedati. Mogoče nikoli nisi navezal neke globlje čustvene vezi in ti je zato takšno početje tuje. Zaradi tega, se v tebi vzbudi občutek pred neznanim in strah, ki pa le te želi zaščititi pred nečim, kar te dela šibkega in nemočnega.
Zato je povsem normalno, da moraš vlagati več truda, pa čeprav ti to predstavlja muko.
Vsaka nova izkušnja ti lahko pomaga, da se boš v prihodnje lažje soočil s težavo in bil bolj sproščen.

Ah, le čemu bi se te ustrašila:). Calypso je že odgovorila:).

Ne vem v čem je pri tebi problem. Po moje je vsak komu interesanten, torej je keč nekje drugje:). Dandanes ženske niso tako prestrašene, da bi zbežale ob povabilu ali vprašanju za telefonsko. Direktno ti še nobena ni nič povedala?

In kaj zdaj ti misliš, da če si prebral knjigo The Game od Neil Strausa boš pa že irresistible vsem ženskam na svetu ? Človek, moraš razumet, da je to samo knjiga, listi papirja in nič več. Jaz ti priporočam, da to sranje zabrišeš v smeti in raje stvari sprobavaš sam, v praksi, da vidiš kaj najbolj deluje in kaj ne. Humor imamo vsi različen, torej ni ravno smiselno uporabljat iste pick up line / zgodbice, kot nekdo drug.

Za to so potrebna leta in leta vaje. Praviš, da nisi najbolj komunikativen, itak da nisi, verjetno si odraščal v družini, v kateri ste si bolj malo povedali medsabo, posledično imaš težave s komunikacijo in navezovanju stikov. To lahko še vedno spremeniš, introvertirana / ekstrovertirana osebnost blabla, jaz sem zagovornik tega, da se da vse dosečt s treningom. Je pa potrebno velik volje, pa vadit moraš na skillsih.

Če pa že želiš koga “posnemat” oz. si pogledat kako stvar zgleda, potem pa pejt na youtube in vtipkaj Alex Coulson channel. Mislim, da ima še vedno cel kup daily pick up videjev naloženih gor. Pa vzemi to kot neko podlago, da ti bo vsaj približno jasno kako se obnašat, ko si v interaktu z atraktivno bejbo. Če ne pa čim več ven hodi in spoznavaj nov folk, če boš samo doma čepel in bral knjigce ne boš nič dosegel.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In taksno je obicajno nadaljevanje… lol

Najprej smo 30 let stari in nobene nismo niti dobro nagavorili. Naslednji dan smo ze uspesni, postavni in atraktivnega videza, samo malo nas komunikativnost piga in zato nam ne gre z zenskami. Ja, prav, pa naj bo to to. Vi ze veste.

Kaj pa ce ne veste??

1. Ko recem postani v necem uspesen, ne mislim diplomiraj elektrotehniko in dobi 1000 Eurov place. Jebem vam tak uspeh. Pravim, postani nekaj izrednega, kar te bo naredilo izredno samozavestnega. Nekaj na kar bos globoko v sebi ponosen. Samozavest, sproscenost, … ne pride iz nic, ker se nekaj sam prepricas. Pride iz rezultatov. Tvojih rezultatov.

2. Ena knjiga nasvetov ni nic. Ce si studiozen tip citaj se pa se tega in bos ze nasel slog, ki ti ustreza. Kljucno je pa tako prakticiranje. Imas tipe, ki po 100 zensk dan za dnem nagovorijo. Cisto iz treninga. In to na 100 razlicnih nacinov. Kaj mislis, koga bodo zenske bolj smirglale po parih mesecih? Nekoga, ki se takim le smeji??

3. Sportati in imeti hud body ni isto. Ampak taki, ki vam ne gre ste prepametni za to…

Sploh ni stos v tem, da kdo misli, da ste taki luzerji. Jaz ze ne. Zato sem se oglasil z nasvetom. Konkretnim. Ne mislit, da je meni kar z neba vse padlo. Bez brige, da sem tudi jaz rabil svoj cas.

Ti pa, ki mislis, da je tvoj problem le v premalo komunikativnosti, si delusional. Samo se se ne zavedas, kako malo o hendlanju zensk ves.

Pa ne pozabit, da so američanke dost bolj odprte, kot slovenke, za te cestne fore.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je spet ena iz tvoje bogate zakladnice osebnih izkušenj?

Kdaj si sploh nazadnje ogovoril dekle na cesti, ji kaj smešnega rekel, jo razvedril?

To, da so Slovenke proti “tem foram”, ste si spet izmislili neki tipi, ki ste svoje izvoljenke zapecale preko neta. Povedal si sam, da mi ne boš spet očital, da te črnim.

Ne gre za nobene fore, gre za načine, take in drugačne.

Kakšno hendlanje z ženskami?

V bistvu smo ženske na začetku čisto enostavne. Moški naj osvoji bonton obnašanja (tega je najbrž že predhodno, sicer se ne bi mogel gibati v družbi nasploh), gleda v oči ko govori z drugimi (torej naj bo dober poslušalec) in da primakne tudi svoj glas, svoje mnenje (najbrž ga ima, sicer mu res ni za pomagat). Ne vem kaj si moški domišljate, da boste v prvih 10-ih minutah sčarali?

Ne maram izraza hendlanje…saj nismo objekt, ki nas lahko prestavljaš iz enega konca na drugega. To mi smrdi po manipulaciji in delanju showa (vse tisto, kar človek ni, pa hoče biti). Vsak naj poišče svoje prednosti, naj se ne zgleduje po drugih, ker si nismo enaki.

Ah… zenske, lol.

Kdor ima vsaj malo izkusenj z zenskami, nemara celo Marko, ze ve, da je od “kako nagovoriti zensko” pa do “dobiti prvo punco” trnova pot. Kaj sele kaj vec…

Ah… zenske, lol.

Kdor ima vsaj malo izkusenj z zenskami, nemara celo Marko, ze ve, da je od “kako nagovoriti zensko” pa do “dobiti prvo punco” trnova pot. Kaj sele kaj vec…[/quote]

Itak nič ne pade z neba. Ampak nekdo, ki gre že s to predpostavko na lov, oddaja energijo in na čelu mu piše: iščem iz obupa, katerokoli:).

Ah… zenske, lol.

Kdor ima vsaj malo izkusenj z zenskami, nemara celo Marko, ze ve, da je od “kako nagovoriti zensko” pa do “dobiti prvo punco” trnova pot. Kaj sele kaj vec…[/quote]

Itak nič ne pade z neba. Ampak nekdo, ki gre že s to predpostavko na lov, oddaja energijo in na čelu mu piše: iščem iz obupa, katerokoli:).[/quote]
To, da zenske nekaj na celu precitate, je lari fari. Zakaj potem nic ne precitate na celu teh neizkusenih fantov, ko vas sramezljivo poskusajo nagovoriti? Zakaj vam je dosti vsec tip, ki se z vami sprosceno heca, kot da ste skupaj krave pasli? A mislite, da se ta, ki je tako sproscen, le z vami tako heca?? lol

Itak nič ne pade z neba. Ampak nekdo, ki gre že s to predpostavko na lov, oddaja energijo in na čelu mu piše: iščem iz obupa, katerokoli:).[/quote]
To, da zenske nekaj na celu precitate, je lari fari. Zakaj potem nic ne precitate na celu teh neizkusenih fantov, ko vas sramezljivo poskusajo nagovoriti? Zakaj vam je dosti vsec tip, ki se z vami sprosceno heca, kot da ste skupaj krave pasli? A mislite, da se ta, ki je tako sproscen, le z vami tako heca?? lol[/quote]

To glede branja s čela je le prispodoba, bolj je stvar energije, ki jo človek oddaja. Ne vem od kje ideja, da so največji mušketirji tisti s smislom za humor? Misliš, da je v tem vse? To je ena izmed začimbic, ki je prisotna na začetku, kasneje ali nikoli. Ker smo si različni, padamo tudi na različne stile. Ne vem zakaj omenjaš eno in edino pravo pot. In kdo pravi, da tisti ki je zadržan, ni psiho?:)

To, da zenske nekaj na celu precitate, je lari fari. Zakaj potem nic ne precitate na celu teh neizkusenih fantov, ko vas sramezljivo poskusajo nagovoriti? Zakaj vam je dosti vsec tip, ki se z vami sprosceno heca, kot da ste skupaj krave pasli? A mislite, da se ta, ki je tako sproscen, le z vami tako heca?? lol[/quote]

To glede branja s čela je le prispodoba, bolj je stvar energije, ki jo človek oddaja. Ne vem od kje ideja, da so največji mušketirji tisti s smislom za humor? Misliš, da je v tem vse? To je ena izmed začimbic, ki je prisotna na začetku, kasneje ali nikoli. Ker smo si različni, padamo tudi na različne stile. Ne vem zakaj omenjaš eno in edino pravo pot. In kdo pravi, da tisti ki je zadržan, ni psiho?:)[/quote]
Jaz omenjam eno in edino pravo pot? 🙂

Kdo bo sproscen, govorica telesa!, pa ce kaj rece ali nic? Tisti, ki je zverziran. Vaja pa dela mostra. Mojster pa vajo. Kdor je krcu, bo deloval creapy. To zenske precej predvidljivo preberete s cela. Pa gre za hudo zmoten indikator, lol.

To glede branja s čela je le prispodoba, bolj je stvar energije, ki jo človek oddaja. Ne vem od kje ideja, da so največji mušketirji tisti s smislom za humor? Misliš, da je v tem vse? To je ena izmed začimbic, ki je prisotna na začetku, kasneje ali nikoli. Ker smo si različni, padamo tudi na različne stile. Ne vem zakaj omenjaš eno in edino pravo pot. In kdo pravi, da tisti ki je zadržan, ni psiho?:)[/quote]
Jaz omenjam eno in edino pravo pot? 🙂

Kdo bo sproscen, govorica telesa!, pa ce kaj rece ali nic? Tisti, ki je zverziran. Vaja pa dela mostra. Mojster pa vajo. Kdor je krcu, bo deloval creapy. To zenske precej predvidljivo preberete s cela. Pa gre za hudo zmoten indikator, lol.[/quote]

Še vseeno sem mnenja, da ni samo določen tip moškega obnašanja najbolj zaželjen in hkrati najboljši. Že samo ta fikcija, ko želiš postati nekdo drug, te ovira da si to, kar dejansko si. Fejkanost se ni še nikoli obnesla.

Kaj pa vem, mene je prva kar sama ogovorila, ni bilo nič trnovega pri tem. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close