Meša se mi
@Robi: Wrong! Samozavest ni konstanta izoblikovana v prvih letih zivjenja. Boze mili, od kod ti to…
Potem je pa veliko dobrih žensk napram tipom, če je tako. Dobri tipi sklepam, da ne izbirajo med slabimi, kar pomeni, da je 80% vseh žensk malo da ne odličnih in 80% tipov nikakvih. Se nisi malo uštel? :))[/quote]
To ti ne gre v racun, ker pojma nimas kako stvari funkcionirajo, kdo koga…
Potem je pa veliko dobrih žensk napram tipom, če je tako. Dobri tipi sklepam, da ne izbirajo med slabimi, kar pomeni, da je 80% vseh žensk malo da ne odličnih in 80% tipov nikakvih. Se nisi malo uštel? :))[/quote]
Ta trditev ne drži zato ker tipi imamo ene 5-10x višji libido kot povprečna ženska…. In višja kot je potreba nižji je običajno standard (videno)
Če ta trditev kaj pove potem pove to da smo tipi bistveno manj zahtevni kot karkoli drugega…. Nič pa ne pove da so ženske dobre…
Če bi seksal eno večer z Katy Perry (primer) ti drugi dan tista v gostilni nebi bla dobra…. čez 2 tedna pa bi že bla…
to je tisto kar pove ta trditev :D[/quote]
Vecina mojih bi seksala (z mano) vsaj toliko kot jaz z njimi. Tako da ne bi rekel, da imajo punce manjsi libido. Just my experience…
To ti ne gre v racun, ker pojma nimas kako stvari funkcionirajo, kdo koga…[/quote]
Priznam, da res ne vem, kako ta formula zgoraj funkcionira. Vem pa, da so nekatere formule preprosto napačne.
To ti ne gre v racun, ker pojma nimas kako stvari funkcionirajo, kdo koga…[/quote]
Priznam, da res ne vem, kako ta formula zgoraj funkcionira. Vem pa, da so nekatere formule preprosto napačne.[/quote]
Ti pac verjames, da cel svet funkcionira kot ti. Zato ti je nepojmljivo, da jaz en dan smiram z 8-ko, jo skenslam, ce mi kaj ni, drug teden pa s 6-ko, ce tako nanese. Morda pa potem mesec z nobeno. Pa ceprav ne nujno spim sam. Jaz tebe stekam. Se tak Jack je dal suso skozi. Ti mene ne, ker ti je tuje.
Ta trditev ne drži zato ker tipi imamo ene 5-10x višji libido kot povprečna ženska…. In višja kot je potreba nižji je običajno standard (videno)
Če ta trditev kaj pove potem pove to da smo tipi bistveno manj zahtevni kot karkoli drugega…. Nič pa ne pove da so ženske dobre…
Če bi seksal eno večer z Katy Perry (primer) ti drugi dan tista v gostilni nebi bla dobra…. čez 2 tedna pa bi že bla…
to je tisto kar pove ta trditev :D[/quote]
Vecina mojih bi seksala (z mano) vsaj toliko kot jaz z njimi. Tako da ne bi rekel, da imajo punce manjsi libido. Just my experience…[/quote]
Ja ampak v povprečju ni tako… pač si tolk odober ljubimec da si ženska misli da bi se ”prenajedla” zdaj ko ma možnost ker bogve kdaj bo naslednji ki bo znal 🙂
Formula, da 80 – 20 in 20 – 80 bo kr pravilna. Večina moških ima v življenju nizko število spolnih partnerk , pri ženskah je razporeditev napačna. Tiste, ki se s formulo ne strinjajo, sprašujem, koliko mladih punc, ki se pritožujejo, da ne morejo dobiti seksa, poznajo.
Formulo zanikajo le idealisti in tisti, ki so skregani z realnostjo.
Priznam, da res ne vem, kako ta formula zgoraj funkcionira. Vem pa, da so nekatere formule preprosto napačne.[/quote]
Ti pac verjames, da cel svet funkcionira kot ti. Zato ti je nepojmljivo, da jaz en dan smiram z 8-ko, jo skenslam, ce mi kaj ni, drug teden pa s 6-ko, ce tako nanese. Morda pa potem mesec z nobeno. Pa ceprav ne nujno spim sam. Jaz tebe stekam. Se tak Jack je dal suso skozi. Ti mene ne, ker ti je tuje.[/quote]
Sploh ne verjamem v to in zelo daleš od tega. Le posmehujem se “formuli”, ker “šarmerji” vedno zagovarjate (zagovarjajo), kako oni ne rabijo izbirati med slabimi. Ti tukaj pa ravno dokazuješ nasprotno, da vzameš skoraj vse kar se ponudi. Se vprašam tudi, kdo izbira, če sem lahko malo provokativen. 😉
Ti pac verjames, da cel svet funkcionira kot ti. Zato ti je nepojmljivo, da jaz en dan smiram z 8-ko, jo skenslam, ce mi kaj ni, drug teden pa s 6-ko, ce tako nanese. Morda pa potem mesec z nobeno. Pa ceprav ne nujno spim sam. Jaz tebe stekam. Se tak Jack je dal suso skozi. Ti mene ne, ker ti je tuje.[/quote]
Sploh ne verjamem v to in zelo daleš od tega. Le posmehujem se “formuli”, ker “šarmerji” vedno zagovarjate (zagovarjajo), kako oni ne rabijo izbirati med slabimi. Ti tukaj pa ravno dokazuješ nasprotno, da vzameš skoraj vse kar se ponudi. Se vprašam tudi, kdo izbira, če sem lahko malo provokativen. ;)[/quote]
nekaj kar je slabo danes je lahko dobro jutri….
A ti ne zmoreš razumet da tisti čas ko jo seksamo je vsaka dobra ki jo? ker zato jo drugače je nebi ali???!!!!
ni pa nujno da enako mislimo za nazaj….
Če danes pomislim kako žensko sem žical na koncu srednje šole se mi lahko obrne v želodcu… ampak takrat sem mislil drugače 🙂
Saj ni to point (tudi če je res) point je da to kar si pecal v srednji je lahko takrat bla tebi top danes pa če pomisliš nazaj je O MOJ BOG….
V določenem času, ob pravem počutju/razpoloženju in določeni miselnosti je lahko 6tka kot 9tka ali obratno…. ne spremeni pa to dejstva da se drugi dan držiš za glavo bodisi zaradi slabe izbire ali zaradi katastrofalnega ignoriranja 🙂
Sploh ne verjamem v to in zelo daleš od tega. Le posmehujem se “formuli”, ker “šarmerji” vedno zagovarjate (zagovarjajo), kako oni ne rabijo izbirati med slabimi. Ti tukaj pa ravno dokazuješ nasprotno, da vzameš skoraj vse kar se ponudi. Se vprašam tudi, kdo izbira, če sem lahko malo provokativen. ;)[/quote]
lol, lahko se vprasas, kako verjetno je, da je Mick Jagger res uspel poseksati vse, ki so se mu ponujale. Tisto kar je on zavrnil bi ti z oba rokama zagrabil in ji obljubil zvestobo do smrti, ce bi te le hotela. Razlika med nama pa je, da bi jo jaz nabrz prav tako z veseljem spoznal, do cesa vec pa bi prislo le, ce bi se bi zdela res okay. Temu se rece izbirati. Tvojemu pa biti izbran. 😉
lol, lahko se vprasas, kako verjetno je, da je Mick Jagger res uspel poseksati vse, ki so se mu ponujale. Tisto kar je on zavrnil bi ti z oba rokama zagrabil in ji obljubil zvestobo do smrti, ce bi te le hotela. Razlika med nama pa je, da bi jo jaz nabrz prav tako z veseljem spoznal, do cesa vec pa bi prislo le, ce bi se bi zdela res okay. Temu se rece izbirati. Tvojemu pa biti izbran. ;)[/quote]
To pa je “prava ženska”, če se (ti) ponuja. 🙂 Super izbira, res. 😉
Misliš, da ni determinirana ?
To res ni. Napisal sem, da se v otroštvu postavijo temelji. V odrasli dobi pa se s tem soočamo. Seveda vsak na svoj način…In šele potem, ko imamo težave, imamo tudi možnost, da kaj spremenimo. Zato sem napisal, da so potrebne izkušnje in soočanje, da si lahko dvignemo samozavest.
Marsikdo si misli, da je imel nizko samozavest, pa je to potem sam brez nekih večjih težav, popravil..A stvar je v tem, da očitno ni imel takšnih velikih težav in tako velikih problemov s samozavestjo, kot jo imajo drugi, ki ne zmorejo sami.
Mi ne moremo vedeti v kakšnem okolju je kdo živel, da bi lažje razumeli njegove težave.
Zmorem. Zdaj tudi od razumem od kod vam te ideje, da so tipi ki so v zvezah razočarani, taki zaradi tega, ker so bili izbrani. V bistvu so to taki, kot ste vi, ki so polni zamer naposled pokleknili pred eno tako, ko je zmanjkalo vode in je bila vsaka dobra, ne glede na to kaka je (ne le vizulano), samo da je pokazala malo interesa. :))
To je pa pohvalno, da že spuščaš kriterije. Temu se reče prilagajanje, tisto, čemur tako nasprotuješ. Še veš ne, da se ti že dogaja. Saj bo počasi Matkič. Vsi smo šli po tej poti. 🙂
lol, lahko se vprasas, kako verjetno je, da je Mick Jagger res uspel poseksati vse, ki so se mu ponujale. Tisto kar je on zavrnil bi ti z oba rokama zagrabil in ji obljubil zvestobo do smrti, ce bi te le hotela. Razlika med nama pa je, da bi jo jaz nabrz prav tako z veseljem spoznal, do cesa vec pa bi prislo le, ce bi se bi zdela res okay. Temu se rece izbirati. Tvojemu pa biti izbran. ;)[/quote]
Osebno verjamem, da bi večino tistih, če ne kar vse, zavrnil. Nikoli me ni privlačila ženska, ki se razdaja kot predmet, lepa gor ali dol.
Osebno verjamem, da bi večino tistih, če ne kar vse, zavrnil. Nikoli me ni privlačila ženska, ki se razdaja kot predmet, lepa gor ali dol.[/quote]
Razdaja kot predmet? lol
Ce je moski v oceh zenske dovolj privlacen, se bo se tako zakrknjena devica do njega obnasala cisto drugace kot do avtorja teme. Spustila se bo v njej prej nepredstavljivo avanturo. Pocela kar pri tebi nikoli ne bi. Ampak kaj bi ti o tem vedel…
Ženska se bo ob dveh različnih moških vedla popolnoma drugače.
Res pa je, da marko nima izkušnje, kako povprečna ženska reagira na avanturističnega šarmerja. On ima zgolj izkušnjo, kako ženska reagira na njega. In potem sklepa, d aženska, ki reagira na njega, na šarmerja “ki jo želi izkoristiti”, ne reagira.
Seveda tudi ženske, ko se dobivajo z Markoti, Markom ne bodo razlagale svojih skritih misli, ali celo doživetih avantur. Markote bi to preveč prizadelo.
To je res, obnašala se bo drugače, saj mora sprejeti njegovo “igro”, če hoče do njega. Za tak odnos pa jaz nikoli nisem bil zainteresiran, kjer bi le eden vodil igro, ker je kratkotrajen. Verjamem, da je lahko lepa in zabavna izkušnja za oba kljub temu.
Verjemi pa, da ženske počnejo marsikaj tudi v zakonu, kar ti misliš, da ne. 😉
…šarmerja pa odbilo, če bi mu povedale kaj doživljajo z Markoti…. ;)[/quote]
Ne vem za sarmerje, vem pa zase. 🙂
Nic nenavadnega ni, da mi punca rece, “ko bi moj bivsi vedu za vse to, ne bi mogu verjet” ali “vprasal bi me, pa zakaj nisem tega ali onega z njim” ali “ne morem verjet v kaj sem se spustila, ampak sem presrecna”. Itd.
Ampak tudi Markoti imajo svoje pluse. Vsekakor. So idealni moski za ocetovsko vlogo. Prvih par let tudi s prisotnostjo, kasneje pa vazno da denar prihaja… 😉
…šarmerja pa odbilo, če bi mu povedale kaj doživljajo z Markoti…. ;)[/quote]
Nic nenavadnega ni, da mi punca rece, “ko bi moj bivsi vedu za vse to, ne bi mogu verjet” ali “vprasal bi me, pa zakaj nisem tega ali onega z njim” ali “ne morem verjet v kaj sem se spustila, ampak sem presrecna”. Itd.
Ampak tudi Markoti imajo svoje pluse. Vsekakor. So idealni moski za ocetovsko vlogo. Prvih par let tudi s prisotnostjo, kasneje pa vazno da denar prihaja… ;)[/quote]Se strinjam, če se Markoti zapustijo, zanemarijo in pustijo, da jih ona obrača….
Ampak tudi Markoti imajo svoje pluse. Vsekakor. So idealni moski za ocetovsko vlogo. Prvih par let tudi s prisotnostjo, kasneje pa vazno da denar prihaja… ;)[/quote]Se strinjam, če se Markoti zapustijo, zanemarijo in pustijo, da jih ona obrača….[/quote]
Kontradikcija. To, da pustijo, da jih ona obraca, je v vecini primerov predpogoj za “uspesen” zakon. Reki, kot so, “happy wife, happy life”, “da draga…”, “zenske imajo vedno prav”, … povedo vec kot samoprepricevanje zagretih zaljubljencev, kako z veseljem se vsakodnevno prilagajajo svoji dragi.
Forum je zaprt za komentiranje.