Meša se mi
Res je tako, vendar eni po dveh urah brez vode umrejo, drugi požerejo scalnico, tretji vodo poiščejo, nekateri pa lahko brez nje zdržijo tudi kak dan ali dva, preden jo najdejo. Seveda nekateri tudi umrejo, ker je ne najdejo. 😉
Res je tako, vendar eni po dveh urah brez vode umrejo, drugi požerejo scalnico, tretji vodo poiščejo, nekateri pa lahko brez nje zdržijo tudi kak dan ali dva, preden jo najdejo. Seveda nekateri tudi umrejo, ker je ne najdejo. ;)[/quote]
Marko in Matkić pa sta samo ZELOOOOOOOOOOOOOOOO pametna, svoje scalnice kaj šele sperme pa še nista absorbirala
Dripca
Okay. Samo, ce te gay sosed enkrat lepo pogleda, ti bi pa zensko brez lulcka, se ne gre za neko resno izbiro. Mal se hecam, ampak v vsakem hecu je tudi kaj resnice.
In kaksne koristi imam od tega da sanjam o lepotici, potem pa se tolazim, da ce bi pozkusil pri kaksni grdi bi ze imel vec uspeha? Ali hoces reci, da so se zate teple malenkost preslabe punce, ti si pa ves cas krepostno cakal na kraljico, vse ostale pa po gentlmensko zavracal?? lol
Okay. Samo, ce te gay sosed enkrat lepo pogleda, ti bi pa zensko brez lulcka, se ne gre za neko resno izbiro. Mal se hecam, ampak v vsakem hecu je tudi kaj resnice.
In kaksne koristi imam od tega da sanjam o lepotici, potem pa se tolazim, da ce bi pozkusil pri kaksni grdi bi ze imel vec uspeha? Ali hoces reci, da so se zate teple malenkost preslabe punce, ti si pa ves cas krepostno cakal na kraljico, vse ostale pa po gentlmensko zavracal?? lol[/quote]
Saj imam svoje oči in lahko gledam tiste, ki so meni všeč. Od drugih me lahko gleda, kdor me hoče. :))
Ne poznam jaz tvojih potreba in želja, da bi lahko govoril o tvojih koristi. Želim ti le povedat, da ti ne moreš soditi o tem, če je drugi bil le izbran ali pa je tudi sam imel pri tem kaj besede.
matkić – tis tolk pameten … da komt ozeleniš Saharo, ustaviš uničevanje Zemlje … res te je škoda za tukaj …. za tvojih bednih 625€/neto plače (za toliko jaz porabim sekret papirja) ☺[/quote]
Vem da mečeš okrog tolko dreka… pomoje še 625€ ni dovolj!
Al je to samo da spucaš za sabo po internetu?
Res je tako, vendar eni po dveh urah brez vode umrejo, drugi požerejo scalnico, tretji vodo poiščejo, nekateri pa lahko brez nje zdržijo tudi kak dan ali dva, preden jo najdejo. Seveda nekateri tudi umrejo, ker je ne najdejo. ;)[/quote]
Sem napisal če bi bil že DVA dni brez vode bi jo takoj spil če bi ti jo ponudili….
po 2 dnevih pa dvomim da jih dosti zdrži še naslednja 2…
72ur je nekje objektivna meja 🙂
In kaksne koristi imam od tega da sanjam o lepotici, potem pa se tolazim, da ce bi pozkusil pri kaksni grdi bi ze imel vec uspeha? Ali hoces reci, da so se zate teple malenkost preslabe punce, ti si pa ves cas krepostno cakal na kraljico, vse ostale pa po gentlmensko zavracal?? lol[/quote]
Saj imam svoje oči in lahko gledam tiste, ki so meni všeč. Od drugih me lahko gleda, kdor me hoče. :))
Ne poznam jaz tvojih potreba in želja, da bi lahko govoril o tvojih koristi. Želim ti le povedat, da ti ne moreš soditi o tem, če je drugi bil le izbran ali pa je tudi sam imel pri tem kaj besede.[/quote]
Preprican sem, da vsaj 50% moske populacije do 30. leta ni v zivljenju ene same punce dala na cevelj. Toliko o besedi, ki so jo imeli. 😉
Ne poznam jaz tvojih potreba in želja, da bi lahko govoril o tvojih koristi. Želim ti le povedat, da ti ne moreš soditi o tem, če je drugi bil le izbran ali pa je tudi sam imel pri tem kaj besede.[/quote]
Preprican sem, da vsaj 50% moske populacije do 30. leta ni v zivljenju ene same punce dala na cevelj. Toliko o besedi, ki so jo imeli. ;)[/quote]
prepričan si samo za 50% ???
jaz bi bil bližje 75 😀
Preprican sem, da vsaj 50% moske populacije do 30. leta ni v zivljenju ene same punce dala na cevelj. Toliko o besedi, ki so jo imeli. ;)[/quote]
Če daš punco na čevelj, je res pokazatelj, da si imel besedo pri izbiri. Se pa pri tem vprašam, koliko besede je imela v tem odnosu ona. Bolj malo očitno in potem ni čudno, da je odnos propadel.
Torej ni dovolj, da le izbereš, moraš biti tudi izbran. Kar nočeš tega razumet, se mi zdi. 🙂
Hvala za tole vaše brezvezno prepucavanje, nimam nič od tega in me prov jeznega delate, zato oprostite za ton pisanja. Kregate se, ampak mate vsi po malem prov. Večina moških res v lajfu ničesar ne izbere.
Očitno morm bl konkretno postavit vprašanje.
Govorte mi rajš o svojih izkušnjah z ONS, kje ste se našli, kje sta se pofukala, na WC-ju, za lokalom, za kontejnerji, sta šla domov? H komu? Kaj je rekla? Kako je bilo tik po odnosu? Zjutraj? Kok je tega dejansko (ker zgleda velik, vsaj na to, kar vidim v klubih)? Sta se še kdaj dobila? Sta se še kdaj naključno srečala, kak je bil takrat odnos?
Jst sm zmer držov svoj standard, je pa res, da pada skozi vsa ta leta. Dve let nazaj je clo ena navalila name, me prtisnla ob zid in me začela na polno šlatat, zalizvat, ampak sm odklonu povabilo, ker je bla mal bl buckasta. Zdej bi jo.
Dobivam pozitivne signale, sam ma itak večina moških težave s pristopom. Nej pridem do nje pa rečem: “Kaj je mala, bi se pofukala?” Jasno da ne. 🙂
Zdaj pa si še vedno nedolžen, ono buckasto pa je, si lahko siguren, že kdo kresnil.
Glej, ne delaj se frajerja, če nisi. Sej ok, da imaš standarde, ampak če ti tiste, ki so kao po tvojih standardih, ne dajo, pol bo treba standarde malo znižat, ali pa boš na suhem, izbira je samo tvoja.
Ne bodi primitivec, ne bodi opolzek, bodi pa odločen in samozavesten. Ne glumi nekaj, kar nisi.
Če nisi ravno neka ultra muškarčina in ti verjetno nisi, izkoristi prvo naslednjo šanso, ki se ti ponudi. Pozabi na kriterije iz Playboya. večina teh, ki jih pišejo, ima v lajfu samo Desanko.
Dlje boš odlašal, težje s eboš soočal s problemom, vedno bolj boš potreben, vedno bolj te bo metalo, vedno večjo tremo boš imel in ženske s ete bodo samo izogibale.
Če daš punco na čevelj, je res pokazatelj, da si imel besedo pri izbiri. Se pa pri tem vprašam, koliko besede je imela v tem odnosu ona. Bolj malo očitno in potem ni čudno, da je odnos propadel.
Torej ni dovolj, da le izbereš, moraš biti tudi izbran. Kar nočeš tega razumet, se mi zdi. :)[/quote]
Ti kar trivializiraj in sprevracaj poanto.
Tipicni dating experience uspesnega!, 😉 mladca, kot si ti! ;), je naslednji:
Na on-line dating portalu v letu dni kontaktira 100 punc. 95 ga ne jebe 5%. Z ostalimi izmenja kaksno sporocilo. Od teh ga 2 kmal skenslajo. Od treh s katerimi se dobi, ga dve skenslajo po par dejtih. Edina preostala ga izbere. In sedaj je on frajer, ki je nekaj izbral, lol. Dejansko se je le prilagodil tisti, ki je bila za. In to z veseljem! Konec suse! Hurray, lol.
Govorim o mladih. Starejsi, 40+, ki pecajo mamice, 35+ zenske so druga zgodba. Z boljsimi rezultati.
Ti ne dojames, da se ‘dogaja’ manj kot 10% tipov. Ti lahko izbirajo. Drugi pa… pozabi.
S tem si le ustvarjaš nek navidezni pogum, ko bi storil nekaj, kar si v dejanski situaciji ne upaš.
Preveč je v tebi nekega strahu in pomanjkanja samozavesti, da bi se bil sposoben soočiti s samo situacijo, ki s sabo prinese veliko nepredvidljivosti.
Treba bo zbrati pogum in tvegati, da ne boš še bolj jezen nase in razočaran nad sabo.
Zdaj pa si še vedno nedolžen, ono buckasto pa je, si lahko siguren, že kdo kresnil.
Glej, ne delaj se frajerja, če nisi. Sej ok, da imaš standarde, ampak če ti tiste, ki so kao po tvojih standardih, ne dajo, pol bo treba standarde malo znižat, ali pa boš na suhem, izbira je samo tvoja.
Ne bodi primitivec, ne bodi opolzek, bodi pa odločen in samozavesten. Ne glumi nekaj, kar nisi.
Če nisi ravno neka ultra muškarčina in ti verjetno nisi, izkoristi prvo naslednjo šanso, ki se ti ponudi. Pozabi na kriterije iz Playboya. večina teh, ki jih pišejo, ima v lajfu samo Desanko.
Dlje boš odlašal, težje s eboš soočal s problemom, vedno bolj boš potreben, vedno bolj te bo metalo, vedno večjo tremo boš imel in ženske s ete bodo samo izogibale.[/quote]
Pred mnogimi leti mi je, kot 16 letnem pobcu, en 40?-letni dalmatinc, ki je vedu kaj in kako z zenskami, reku naslednje: nemoj misliti, da je samo ono sto je narocito vrijedno grijeha. 😉
No, nekaj takega, ker sem ze pozabil…
Recimo, da je tipo grd, lesen, nima kaj “ponuditi”, itd. Se pravi, da ima danes sanse le pri… khm puncah, ki se zavedajo svoje (ne)atraktivnosti. S prakso bo ze bolje. Bolj ko bo vesc, boljse bo lahko zapecal. To mu bo dvignilo samozavest in se boljse bodo padle. Itd.
20% tipov seksa z 80% žensk
zato pa zgleda da je tega dosti a v resnici je tak da par tipov fuka polno žensk ker znajo, potem jih še nekaj ima tak ene par na leto ali pa še to ne, potem pa je 80% tipov takšnih kot si ti ali pa so že imeli 1 žensko ki jo imajo še danes al pa jih je ona odjebala 😀
Ampak če gledaš tak objektivno pa zgleda dosti slišiš pa skoz o podobnih ali celo istem tipu 😀
No se strinjam ampak samozavesten je lahko tudi ”norec” lahko se odzivanja na situacijo naučiš…. jaz sem pozitivec in dobre volje ne glede na vse…. to sem si ”prigaral” z konstantnim ponavljanjem da v vsaki stvari vidim dobro in smešno….
In tudi ko sem kdaj bil zavrnjen mi to ni moje samozavesti in zagona nikoli niti omajalo kaj šele podrlo.
Je pa res da sem na tem začel delat zelo mlad tam pri 14tih, 15tih…. in danes se vsaki stvari nasmehnem jo obrnem na smeh in dobro voljo širim med ženske če le gre….
Nič si ženska ne zapomni bolj kot to če najdeš pot do njenega nasmeha in se počuti odlično v tvoji družbi, in nisem še spoznal ženske ki je nebi zmogel nasmejat….
Ni pa to enostavno, še vedno se mi včasih zgodi da stopim preko meje dobrega okusa ker pač ženski in moški humor je drugačen in kar je moškim smešno je ženski lahko čudno ali celo vulgarno ampak to je cena ki jo pač plačam… se pa zato sam nasmejim kaj sem izusto ven pred njo
Tak da maš prav (večinoma) in nimaš bi jaz reko.
Nisem več tako mlad, ampak hvala za ta kompliment. 🙂
Ne razumem, kaj je v tem scenariju napačnega. Logično, da sem se prilagodil tisti, ki je bila za. Tisti, ki ni bila za, se pa res ne morem Kaj ti žensko zvežeš in jo odpelješ k sebi, če ni za? :)) Si ti malo nasilen a?! 😉
Samozavest se zgradi v naših prvih letih življenja.
V odrasli dobi se le srečujemo s posledicami naše samozavesti.
To ravno zato, kot pravim, da je bistvena osnova ali temelji, ki si jo zgradimo že v otroštvu.
Če želiš pri sebi kaj spremeniti, pa je seveda nujno soočanje, s katerimi pridobiš nove izkušnje in s tem vplivaš na svojo samopodobo.
Je pa treba ravno zato, da pri sebi kaj spremeniš, vložiti veliko več truda in energije, da znova in znova ne zapadeš na stare tire.
Potem je pa veliko dobrih žensk napram tipom, če je tako. Dobri tipi sklepam, da ne izbirajo med slabimi, kar pomeni, da je 80% vseh žensk malo da ne odličnih in 80% tipov nikakvih. Se nisi malo uštel? :))
Potem je pa veliko dobrih žensk napram tipom, če je tako. Dobri tipi sklepam, da ne izbirajo med slabimi, kar pomeni, da je 80% vseh žensk malo da ne odličnih in 80% tipov nikakvih. Se nisi malo uštel? :))[/quote]
Ta trditev ne drži zato ker tipi imamo ene 5-10x višji libido kot povprečna ženska…. In višja kot je potreba nižji je običajno standard (videno)
Če ta trditev kaj pove potem pove to da smo tipi bistveno manj zahtevni kot karkoli drugega…. Nič pa ne pove da so ženske dobre…
Če bi seksal eno večer z Katy Perry (primer) ti drugi dan tista v gostilni nebi bla dobra…. čez 2 tedna pa bi že bla…
to je tisto kar pove ta trditev 😀
Meni se zdi nekdo precej zahteven, če rabi več kot eno žensko v nekem istem obdobju, da je zadovoljen :))
Nisem ljubitelj ameriskih new age stosov o samoprepricevanju, kako je vse super, pa ceprav objektivno temu ni ravno tako. Poznam pa kakega, ki je, samo me z (ne)rezultati ne preprica.
Potem eni pravijo, fake it till you make it. To mi je ze mal bolj verjeten pristop. 🙂
Oboje pa je bolje kot sam sebe obzalovati.
Ampak tisto pravo, kar ti da globoko samozavest, so lastni uspehi. Se bom mal pohecal, ampak zasluzi milion €, zapecaj 100 zensk, in izzareval bos vec globoke, pristne samozavesti kot nekdo, ki si ponavlja “svaki dan u svakom pogledu sve vise napredujem”, lol. In zenske to opazijo. Ne vse. Hej, kaksne nule so me ze zavrnile. Vecina, bi rekel. Pravim, their loss. Pojma nimajo. Me je pa istocasno sanjalo ze tudi 10 deklet. Smesno, ko pomislim, da je na enga Bieberja najbrz masturbiralo za par milijonov punc, lol. Ampak dalec od tega kar si povprecni fukfehtar upa sanjat.
In ko sem ze dobre volje… eto, prejsnji mesec sem spal z 8 dekleti. In to z vsako vsaj parkrat. En teden s stirimi. Ene par dni z dvema. Kaksen dan tudi z nobeno. Z dvema po ~teden dni. Gola dejstva, ki jih bo vsak po svoje interpretiral. Se zgrazal, itd. Po zelji. Ampak to ni slo za neke one-night stands. Rekreacijo. Ne, ne, v veceni primerov so bila posredi custva. Vecino punc sem ze od prej poznal. Jim bil vsec. Smo bili v stiku. Ene zaljubljene, druge… kdo bi jih razumel. Polovica karierno zelo uspesnih. Par izredno atraktivnih. Kaksna mamica. Kaksna zelo mlada. No, marsikaj je bilo.
In nisem nek frajer, se nimam za jebaca. Je pac kar je. Nisem na to nekaj ponosen. Niti gre za neko nabijanje cifre. Bi lahko vec. Tako je pac zneslo. Nobena me ni skenslala. S polovico sem se vedno v kontaktu. Mi pisejo ljubezenska pisma. Jaz pa… nobena ni to, da bi se ustalil. Samo sem prijazen. To je to… iskreno…
Forum je zaprt za komentiranje.