Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek merilec srčnega utripa

merilec srčnega utripa

Moj fant ima kmalu roj. dan (30 let) in sem se odločila, da mu kupim nekaj kar si že zelo dolgo želi- merilec srčnega utripa. Nekaj sem se že pogovarjala o tem in vsi so mi svetovali naj kupim Polar ali Suunto. Rada bi ga presenetila, ker on še ne ve kaj mislim kupit. Obstaja tudi varianta, da mu dam denar in si ga gre sam kupit, vendar je to zadnja varianta.
Kakšno je vaše mnenje? Ga kdo ima in koliko vam pride prav in seveda od katerega proizvajalca ga imate?

Lp, Zoya.

p.s.
Zanj sem pripravljena odšteti tja do 70000 sit.

Poznam Polarja in z njim bo vsekakor zadovoljen. Kupi čim boljši model, kolikor ti finance dopuščajo.

Cene so od 13 tisoč naprej. Dobiš jih v športnih trgovinah pa tud v Sanolaborju sm jih že vidu. Supr stvar!

S kakšnim športom pa se ukvarja? Polar ima specialne merilce za različne športe (predvsem se ločijo na splošno rekreacijo, tek in kolesarjenje). Mogoče izberi pravega tukaj: . Če je slučajno kolesar je malo nad tvojim limitom S720i, ki je predmet poželenja vseh kolesarjev. Mogoče pa kje dobiš še kakšen lanski model S710i za manj denarja. Preveri okvirne cene na našem tržišču še tukaj:

pojdi ga kupit v tujino. je zagotovo cenejši

Ja, moj je kolesar. Gledala sem model S510. Kakšen se vam zdi? Ta stane pri Potočniku 57000 sit ali je bolje dodat še 28000 in kupit S720i? A mogoče kdo pozna firmo Suunto?

Če grem v tujino kako je pa potem z garancijo in navodili?
Hvala za info.

Za kolesarja je najbolj bistvena in zelo pomembna razlika, med 510 in 720 ,višinomer. Če si le lahko privoščiš, kupi 720. Za tujino ne vem. Več uporabnikov pulzmetrov pa boš našla ne tem forumu:

Če je gorski kolesar potem absolutno 720, če je pa “cestar” bo pa serija 500 čisto ok.
Kar se tiče pa firm, uporabljal sem merilce sunto, cardiosport, sigmo in polar in lahko ti povem da ni dvoma absolutno vzami POLAR

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close