mere
Čao,ženskice!
Zanima me,koliko so vam pomembne mere penisov?
Sta vam pomembni in dolžina in širina?
Imela sem par fantov. Uživala z njimi v predigri,sex pa mi ni bil nikoli nič posebnega,dokler se ni pojavil ON. Imel je in širino in dolžino.
Neznansko sem uživala. Spoznala sem,da je meni osebno to zelooo pomembno! In povem vam,da sedaj ni lahko,saj jih je malo,ki so tako obdarjeni in je full problem,saj mi sex veliko pomeni,glede tega sem zahtevna. Vaše mnenje???
meni ni všeč, če ga je preveč skupaj. ampak to je samo moje mnenje. to zna namreč v moji najljubši pozi boleti in tej pozi se resnično ne mislim odpovedati 🙂 ne preveč ne premalo, tako kot vedno in povsod velja zlato pravilo sredine. če pa seksaš samo v klasični pozi, potem pa verjamem da te lahko dobro kuri le velik bat:)
punčy
jaz te čist razumem. Z menoj je blo isto. Blo jih je kar neki, al potem se je pa pojavu ON s ta pravo širino, dolžino in tehniko. Tudi sama nisem do takrat verjela, da mi to tolko pomeni, al od tistega dne naprej (pred dvemi leti) vem, da samo ON in nihče drug. Čeprav je on na vseh drugih življenskih sferah totalni bluzer ostajam v njegovi bližini (ne bi prenesla življenja z njim), zasvojena sem z sexom z njim in zaradi tega prav nič ne trpim.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.