Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem mercedes A klase-izkušnje

mercedes A klase-izkušnje

Že nekaj časa razmišljam, da bi si kupila omenjeni avto, ker se mi zdi lep, ženski, mestni. A ne predragega, dobijo se že za dobrih 3000 eurov. Zanimao me vaše izkušnje z njim (s takimi, ki se dobijo za ta denar, l. 98, 99, torej ne temi najnovejšimi, ki so boljši). Hvala.

Jaz ga imam že drugega. Torej moj prvi je bil letnik 99. Je zelo dober avto, vendar pri taki starosti je tudi servis potreben večkrat. Ta je pa drag. No saj tudi Renaultov je drag.
Kot sem rekla sem z avtoma izredno zadovoljna in razmišljam, da, ko bo nov model si ga zopet umislim.

Hvala. Zakaj pa si ga zamenjala za novejšega? zato, ker je novejši in ponuja več ali je bilo kaj narobe? Kaj pa deli, če se kaj pokvari, so dragi? jih je težko dobit? ker zdaj imam renaulta in jih dobiš na vsakem koraku …

Zamenjala sem ga zato, ker je bil star skoraj 6 let. Pač pri nas menjamo avte takrat,ko so še kaj vredni, oziroma ko še za njega kaj dobimo. Sicer delam izredno malo km (40 tisoč) v 6 letih, ker ga uporabljam samo za službo.
za dele ne vem, ker jih nisem nikoli rabila, verjetno pa jih dobiš takoj. Servis je na Ac v Lj., sedaj pa je tudi v Mengšu-Trendy. Tukaj so izredno prijazni in ustrežljivi.

No, jaz bi omenil le to da s tem avtom nisem preveč zadovoljen, če primerjam z Renaultom ali pa Roverjom, Oplom,ozeroma s temi avti ki sem jih že imel.
Servisi in deli pa tudi niso ravno poceni.

Mene pa zanima koliko konkretno stane sevis za Mercedes razred A 160 cdi let. 2004,novi model. Km 82000.
Hvala.

New Report

Close