Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Mercator&Tefal

Mercator&Tefal

A je katera že nabavla kako posoda po korakih v Mercatorju? Kakšna se vam zdi. V glavnem mi je všeč, samo ta prvi dve (komplet) se mi zdi nekam tako majhen.

Saj Sparov ni nič večji, je pa posoda primerna za omake, male juhe (zelenjavne, gobove, k vsak poje koržnik in je ni več), pire…………..zelenjavne priloge, ni pa za špagete, govejo juho…….itd…..

Meni se zdi, da je treba kar velik znesek za doplačati. Všeč mi je tehrnica. Če jo želim dobiti za 6.990 sit, moramše prej v Mercatorju nakupiti blago v vrednosti 50.000 sit. Gotovo pa bom zdaj pred novim letom v kakšni akciji dobila cenejšo.

Tudi mene motijo ta doplačila. Raje bi dali možnost zbiranja več korakov pa potem zastonj. V mercatorju zapravim ogromno in imam fuuul tistih nalepk. Bi pa zdaj morala zapravit še en kup denarja za posodo, ki je itak nimam namena kupovat?

Hojla,

sem mal preračunala in primerjala s tisto ko jo ponujajo v Sparu za 13.000 SIT. Moja ugotovitev je bila sledeča: v Sparu dobim za isti denar več kot pri najboljšem sosedu, pa še nalepk mi ni potrebno zbirati. Sparovi imaj zdraven dva fročaja in pokrovko. tako,da jaz če bom kaj kupovala pol bom kupila v Šparu komplet in ga dopolnila s tistimi iz mercatorja.

No ja posode nikol ni preveč. Jast imam eno tefalovo kastrolo že celih 18 let, pa še zdej uporabljam jo. Enkrat sem jo že vrgla v smeti, pa sem pol šla ponje, pa veste zakaj? V tej posodi lahko kuham vse od A-Ž, mleko, riž, pohanje,….popolnoma nič se ne prismodi, vse se lepo zapeče…. to je odtehtalo ceno, ki sem jo zanje plačala – kajti bila je svinjsko draga in sem zanje takrat dala četrtino moje plače. S težkim srcem, vendar morala se bom ločiti od te posode. upam le, da bodo te nove vsaj pol tako dobre.

LP, Tajna

Jaz sem kupila vok,ki je kar velik in eno ponev.Meni se zdi super.

hehe..evo ena mercatorjevka:)
ja v šparu je pa slabša kvaliteta posode, kot v Mercatorju..naša je pet plastna (izdelujejo jo samo za Mercator!), v Šparu je pa tri-plastna, malo jo “potežkajte”, pa boste opazile razliko!
samo toliko za inf.
kar se pa tiče doplačila, je pa ta posoda skoraj za polovico cenejša, saj nalepke itak nabiraš tako mimogrede, ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close