mercator – unovčenje pik
Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo namen do konca julija v Mercator skupini (Mercator tehnika, Merkator supermarketi, Intersport, Modiana, M holidays…) opraviti nakup nad 210 evrov. Jaz imam namreč zbranih 3500 pik-kar znese 210 evrov. Ker trenutno ne bi kupil nečesa dražjega, se obračam na vas z možnostjo, da bi jaz kupil artikel z mojo Pika kartico, vi pa bi mi nakup gotovinsko povrnili. Lahko bi se dogovorili tudi za kako finančno ugodnost za vas.
Mogoče je to zanimivo za tiste, ki nameravajo kupovati v Mercator tehniki, ko imajo naslednjih dveh dneh 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust in nimajo Pika kartice ali pa so se enostavno pripravljeni odzvati moji prošnji.
Lep pozdrav
Miha
Hvala za nasvet, a to žal to ni mogoče.
Če želite mi lahko pišete tudi na mail: pika.mercator@gmail.com
Lp
Miha
Mislim, da bo več zanimanja, če boš malček razmislil in se odločil za konkretno finančno ugodnost za tistega, ki bi ti naredil to uslugo. Ker navsezadnje, zakaj že bi ti jo, če gre pa lahko kadarkoli sam in takrat ko njemu paše zapravit 210 evrov? Bi bilo pa že prav, da mu daš vsaj 15 procentov od tega zneska, se pravi kakih 30 evrov, da se mu splača.
Zadnjič je ena ponudila precejšnjo nagrado za podoben trud in je hitro našla kandidatko.
http://www.mercator.si/si/pika/prihranite/bonitetni-sistem
Število zbranih pik Vrednost prihranka v EUR
250 5
1250 50
3500 210
Za unovčenje so možni vsi večkratniki posameznega števila zbranih pik oziroma vrednosti bonitete.
Primer: Za zbranih 750 pik boste lahko unovčili boniteto v vrednosti 15 EUR.
Forum je zaprt za komentiranje.