Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Menstruacije kar ni???

Menstruacije kar ni???

Prosila bi vas, če mi lahko katera pove, če je imela mogoče isti problem kot jaz in sicer prej sem jemala kontracepcijske tabletke sedam let in lansko leto sem jih nehala jemati. Potem sem imela redne menstruacije na 28 dni, sedaj pa mi zadnja menstruacija zaostaja 21 dni-nosečnost izpade. Ginekolog mi je rekel, da zna trajati do tri mesece, da dobim menstruacijo, meni pa se zdi to dolgo obdobje, kaj naj naredim, naj kar čakam in čakam?hvala za odgovore..ter lep dan še naprej…

Če si imela že po prenehanju jemanja KT nekaj časa redne menstruacije na 28 dni, ne vidim razloga, zakaj bi ti zdaj kar za 3 mesece zaostala. Če bi ti prva menstruacija zaostala bi razumela, saj si bila praktično 7 let brez menstruacije, zato telo potrebuje nekaj časa, da se začne normalno obnašati, tako pa …

Morda kaže zamenjati ginekologa.

Pušenjak na svojem forumu večkrat omeni, da do 3 mesece naj ženska ne bi delal nobene panike, če ni menstruacije (če je seveda nosečnost izključena), da pač se to zgodi…..

jaz sicer nisem imela tvojih problemov. bi ti pa priporočala, da poskusiš z janežem. to je ena začimba. jaz sem pred časom na veliko jedla janeževe kroglice – podobne so zlatim kroglicam za v juho, samo da je janež zraven – in sem dobila menstruacijo cel teden prezgodaj. potem sem vsa panična pregledala knjige o začimbah in zdravilnih zeliščih. in noter je lepo pisalo, da janež pomaga pri teh stvareh. no, ne bom rekla, da je zedeva ravno 100-odstotna, ampak…poskusi.

Luna bom probala,hvala ti:)

Aja Luna kje pa si ga kupila, a to je prav tako narejeno kot kroglice za v juho?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close