Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek menstruacija po porodu

menstruacija po porodu

prejšnji mesec, to je 8 mesecev po porodu sem dobila prvič menstruacijo. Zdaj jo čakam in mi zamuja četrti dan. Naj povem, da še dojim. Pred nosečnostjo sem imela menstruacije na 28 dni. Je bila pa tudi ta prva bolj šibkaJe to običajno, da so menstruacije neredne, če še dojim? Kako ste ve imele?

Lp

jaz sem imela ves čas ko sem dojila neredne. Tudi cel mesec mi je preskočila. Lahko pa probaš z testom za vsak slučaj. Sem pa zanosila ko sem še dojila. Sicer samo ponoči ampak vseeno.

Meni tudi preskakuje odkar dojim oz. še vedno po 1 letu dojim in potem panično kupujem Clear blue….Sicer je pa znani ginekolog iz sosednjega foruma rekel – da dokler dojimo nimamo pravice do rednega ciklusa. Trenutno mi spet 6 dni zamuja….nimam kaj…

lp anja

Srečnica! Jaz sem jo dobila že po dveh mesecih. :(( Je pa neredna – na cca. 24 do 32 dni.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tudi pri meni je trajalo, da se je uredila. Prej sem jo imela lepo na 25 dni, potem pa so bili ciklusi kar nekoliko daljši.

Toncka

Neredna še dolgo po končanem dojenju! Kar brez panike.
So pa tudi take, ki jo kljub dojenju dobijo takoj po čišči,pa še reddna je.

Jaz sem jo imela že prvi mesec po porodu – zelo, zelo močno (in tako 3 – 4 mesece), potem sem imela naprej normalno menstruacijo. No, moram povedati, da sem imela tudi težave z trombocitopenijo – in smatram, da je bilo to zaradi tega. Sicer pa ne vem – ene pravijo, da če dojiš nimaš menstruacije, druge pa da je odvisno od ženske. Jaz sem dojila 1 leto – 7 mesecev “na polno” – pa sem vseeno imela menstruacijo.

Jaz sem prvo dobila po osmih tednih, drugo hitro. Potem pa nekaj časa mir, tam nekje šesti mesec in še enkrat. Zdaj po letu pa spet. Dojiti sem nehala sedaj.

Menstruacija nima prave veze z dojenjem. Sama sem v prvo dobila 9 mesecev po porodu, v drugo 7 mesecev po porodu. Poznam ženske, ki so dojile do enega leta, pa so dobile menstruacijo že po 2 -3 mesecih.

Glede možnosti zanositve pa je tako, da čim se konča POLNO dojenje, je možnost zanositve. Menda pri enih še prej. Tako da nič ni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Ni pravil…

Žal…

Lepe praznike

Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close