Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem menjava zimskih gum za letne

menjava zimskih gum za letne

Ste že preobuli vaš avto?

Koliko zdaj stane menjava – iz litih platišč na lita platišča? Zanima me predvsem za Ljubljano, ker vem, da je v drugih krajih menda ceneje.

To pa ja sama narediš ali pa prosiš kakega kolega za eno pivo. Dobre pol ure dela.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj Marko, ti to delaš sam? Zimsko gumo s platišča, pa novo gor naštelaš, pa centriraš?
Najbrž ne, a ne?

Jaz sem danes – 17 eur.

Jaz pa v četrtek, tudi 17€.

Ne tega ne delam sam. Sem narobe razumel. Mislil sem da imaš dvojna platišča, si rahlo dvoumno napisala. Imam pa sam dvojna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Menjava 4 gum za 17 eurov???
Jeseni sem dala čez 30, zdaj jih še nisem menjala.

verjetno si plačala še centriranje.

navadna menjava + centriranje 4 gum je na Štajerskem 17 eur na podeželju, ponekod pa 30, čisto odvisno od tega, kam greš.

In od tega ali imaš jeklene ali Alu felne. Namreč na Alu se “uteži” za centriranje lepijo in so dražje.

groza….zarad par eurov razlike boš bankrotirala…

po mojih izkušnjah se menjava in centriranje splača tukajle :

AVTO KOMBI CENTER
www.repico.si

So poceni, prijazni, pazljivi 🙂

Lp,
B.

P.S.: Aja, pregledali so mi tudi vse ostalo potrebno za zimsko sezono.
Od hladilne tekočine, do brisalcev. Naslednji teden smo dogovorjeni za redni letni servis.

kje so moderatorji, da zbrišejo te reklame, ki jih v vsako temo štuliš?

New Report

Close