Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menjava vgradne pečice

Menjava vgradne pečice

Mi lahko kdo prosim lepo razloži, ali se lahko menja samo vgradna pečica, in ne tudi steklo keramična plošča?

Imam namreč pečico in steklokeramično od istega proizvajalca, pri čemer je pečica fuč, steklokeramična dela brez težav.

Ali je v tem primeru izvedljiva zgolj menjava pečice? Zanima me zaradi samih priključkov, v primeru, da kupim drugi tip pečice – bo to šlo zaradi električnih priključkov, ali bo potrebno menjati oboje hkrati?

Prosim za odgovore, kajti v kolikor gre menjati samo pečico, si nebom delala stroškov še s steklokeramično.

Ti bi to sama zamenjala?

brez problema lahko samo pečico ali samo ploščo, ampak vseeno zamenjavo prepusti nekomu, ki je že kdaj zamenjal kakšen element.

Odvisno, kje imas gumbe.  Vcasih sta pecica in plosca povezani in moras menjat obe.  To ti bo znal vsak dec zamenjat.

Če maš vse gumbe za upravljanje steklokeramične na steklokeramični, potem gre…

Običajno je možno, saj običajno lahko tudi posebej vgradiš ploščo in posebej pečico, da ne rabiš obojega v istem elementu.

Vsak moški to zna zamenjat, pa sem tudi jaz sam to montiral. Jaz imam tako. Steklokeramično ploščo imam štekano na vtičnico, tako da jo lahko kadarkoli izklopim. Ob daljši odsotnosti od doma jo lahko izklopim. Pečica je pa fiksno priključena na drugo linijo toka. Preprosto kot pasulj.

Res je. Sem to že stokrat do zdaj zamenjal ali priključil novo. Seveda ne le pri sebi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close