Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Menjava kozmetike

Menjava kozmetike

Spoštovana ga. Nada,

trenutno uporabljam Vichy kremo za obraz ter čistilno mleko in tonik, ravno tako puder od Vichy-a.

Imam zelo občutljivo kožo, zdaj se mi je še pojavila alergija na določena živila in se mi delajo rdeči flekci in nekakšne podkožne buljice, kot mozoljčki. Saj v enem postu sem vas že spraševala za nasvete in povedala, da imam sicer zelo svetlo polt, skoraj prozorno, koža je nagnjena k rdečicam, malo imam tudi kapilar.

Rada bi zamenjala celo linijo kozmetike (krema za obraz, tonik, čistilno mleko in lahek puder), ker mislim, da mi Vichy ne ustreza preveč, pa vas prosim, da mi svetujete katera bi bila najbolj primerna za mojo občutljivo kožo. Aja še to, imam nekako od suho do normalno kožo. Ena prodajalka v drogeriji mi je rekla, da nimam suhe kože ampak imam samo povrhnjico suho.

Bi bila mogoče kakšna druga linija primerna zame, ki jo prodajajo v Lekarni?

Hvala za vaš trud!

Pozdravljena!

Zakaj v Lekarni? Mislim, da imamo na trgu kozmetičnih proizvodov kar nekaj dobri proizvodov, ki pa jih ne prodajamo v Lekarnah.

Katere proizovde ste še uporabljala poleg Vichya?

Lahko vam svetujem IsaDorino linijo, nego in dekorativo. ID proizvodi so prav tako kot Vichy-evi hipoalergenski, dermatološko testirani in namenjeni občutljivi koži.

Pišite mi prosim na mail, vam pošljem vzorce ID krem.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close