menjava gum – zakaj spustijo??
tkole je.. z možem imava vsak svoj avto, ker imava službe vsak na svojem konuc. In sva šla v četrtek menjat gume. vse ok. Še ful ugodno se mi je zdelo (5,500). aja, da povem…ker se vozva vsak po svojmu “rajonu” sva tudi menjala pri dveh različnih vulkanizerjih. NO, v sobot pa gremo na šoping izlet in na obvoznici guma spusti. Dobro da smo bili v kompletu (beri= mož poleg), da je lahko zamenjal kolo in smo šli reklamirat. Najprej naju je hotel prepričat, da je žebelj, pol ga pa ni najdu in je okrivil “zarustano” feltno. Ok, res da je avto že mal v letih, ampak..kako lahko feltna zarusta tam, kjer guma nalega??? Sej je vendar vedno guma gor in tesni. No, to vprašanje je bilo že preveč in (morda parav zaradi tega) ni računal popravila. Čeprav me je strah, kako bo zdaj z ostalimi gumami. Ampak to je le pol zgodbe….tukaj je še drugi avto. Danes zjutraj bi morala v službo..in lej no lej, eno kolo je na tleh. Jebelacesta!! Sem poklicala moža, ki je ravno odpeljal in je prišel po naju s tamalo, da smo šli najprej v vrtec, potem je odložil mene, nato pa šel še on v službo. Da ne govorim o zamudi, ki jo je “pridelal” zaradi tega. No, danes moram poklicat še tega drugega vulkanizerja, da mu reklamiram njegovo delo.
Zdaj pa vprašanje.. se je komu že to zgodilo?? Kaj vraga delajo (in kako??) , da guma v dveh dneh spusti??? Mene je prav strah se zdaj vozit z enim ali drugim avtom..kaj če mi še kje spusti?????