Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Meni so pa lepe ženske tako uboge

Meni so pa lepe ženske tako uboge

ti pa živiš v zanikanju…hahahahahaa

Jaz se pa strinjam z avtorico, saj tudi jaz poznam kar dosti takih žensk, ki mislijo, da so neke lepotice, v resnici so pa glupe kot noč. Nič nimajo razen fasade, fasada se pa z leti znuca in potem s evidi kako gnili so temelji. Tako to je pa se razburjajte kolikor hočete.

Se pravi lepe so glupe, grde pa neprivlačne….kaj mi potem še preostane…?

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ja in? Je tebe zato kaj manj?

In ne vem, kdo se v tej temi najbolj razburlja.

No, to, kar počneš že zdaj.

:))))

Ostanejo ti samo predsodki, nobenih žensk!

Drugače pa je v tej temi bolj govora o dvojnih merilih staranja – moški postajajo šarmantni, ženske pa vse po vrsti v odpis (tudi tanajlepše).

Še to je treba debunkat! Ni fer, še manj pa je res! Tudi navaden stereotip.

P.S. tanajlepše se na nek način šele s staranjem poenotijo s preostalo populacijo žensk, ki je že vseskozi pod pritiski družbenih norm o njih fizični ustreznosti, in morda celo prvič začutijo, da so vendarle del … družbe … in to na ne najbolj prijazen način … zanje je celo huje … preostali smo se počasi že imunizirali na družbeno zatohlost … tudi zato privoščljivost zares ni na mestu – imajo več za zgubit kot ‘navadne’ smrtnice.

če bi bila samozavestna in srečna tega ne bi pisala tukaj…mirno bi šla naprej svoj srečen life:)))

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Res si fajn, pa še za druge te “skrbi”.

če pa ti nisi klasičen primer narciska, pa tudi nič ne rečem

no, saj s temi posti si dokazala, da intelEgence tudi ti nimaš ravno kaj preveč…

A to se grde ženske samoprepričujete, da so lepe glupe?

Grde ženske ste drugorazredne in to boste vedno ostale. Poročene ste z dolgočasnimi tipi, ki so vas vzeli, ker jih nobena lepa noče.

če pa ti nisi klasičen primer narciska, pa tudi nič ne rečem

no, saj s temi posti si dokazala, da intelEgence tudi ti nimaš ravno kaj preveč…[/quote]

Looooool :)))

Kaj je namen tega tukaj?

Dejte mi prosim povedat. Ne razumem.

Ajdka je postavila vprašanje, nanj pa je dobila več kot pol zaničljivih, nespoštljivih odgovorov.

Kam gre ta svet. Se bomo zaradi ene debate pobili med seboj?

Kako vprašanje, brat se nauči, postavila je zaničljivo trditev, da so lepe ženske glupe.

podpis

saj so res to je že tisoč krat dokazano bilo.

ko nekomu rečemo da je lep je lep
ko nekomu rečemo da je simpatičen nam pač njegov zunanji videz ni všeč nam pa je kerakter

Večino je zmotila predvsem samohvala prvopišoče, sem in tja kakšna pa se mi zdi, da je vzela tudi osebno :)))))) kar pa tudi marsikaj pove o njih :))))) ccc

iz tvojega sestavka resnično kar veje prijaznost in inteligenca …da o drugih pozitivah sploh ne izgubljam besed …

Po tem postu gre sklepat, da si en mali narcis, ki izbira samo med ‘prvovrstnimi’ ženskami, pri čemer je ‘prvovrstno meso’ samo lepo in mlado meso?

Jao, neandertalo eno :))))

Kar naj te imajo :)))))))))))))))

Plitek, domišljav in duhamoren? To meni ni prvovrstna izbira 😉

Lahko je nekdo na videz lep in potem, ko spoznaš njegovo notranjost oz. karakter nisi več takega mnenja. Lahko ti je pa recimo nekdo na videz povprečen, nič posebnega, pa ga njegova notranjost naredi lepega tudi navzven. Misim, da je na tem svetu tolko različnih ljudi in lepota je res relativna stvar. Kar je nekomu všeč, ne pomeni nujno, da je vsem. Vsak ima svoj okus in prav je tako.

Kaj se pa ti luštna, simpatična, prijazna, dobrega srca, inteligentna, pripravljena pomagat, tako sekiraš? Če bi res bila pripravljena pomagat, bi ji pomagala, ne pa da se ti tu smili, ker ni več lepa, samo še neumna.
Jaz mislim, da si samo ljubosumna.

Jaz se pa z avtorico v bistvu strinjam. Samo malo bi popravila njeno tezo – meni se zdi, da staranje najbolj prizadane tiste lepotice, ki same sebe dojemajo (so dojemale) kot lepotice. Poznam kar nekaj takih in jim je res hudo zdaj, ko grejo proti 50. Zraven ene take sem čisto resno pomislila, kakšna sreča, da nikoli nisem bila neka ekstra lepotica in sem navajena, da moški ne padajo na kolena, ko pridem v lokal. Ona je imela namreč totalno krizo, ko je novi sodelavec raje flirtal z mlajšo kolegico. Baje se ji je takrat prvič zgodilo, da ni bila ona center moške pozornosti.
Po drugi strani pa poznam nekaj lepotic, ki se s tem niso nikoli pretirano ukvarjale in jim je bilo to nekako postranskega pomena. No, te s staranjem nimajo nič večjih težav kot me, ki smo povprečne.

Saj se ne gre za sam izgled, ampak za način, kako nekdo pridobi pozornost in občutek, da nekomu nekaj pomeni.
Vsak pa ima svoje kvalitete, ki so mu pomembne in preko katerih pridobiva pozornost.

Zunanjost je zelo pomembna npr. pri odraščujočih najstnikih, v to se pogosto tudi zaljubljajo – ko pa zorimo, pa bi se po moje moralo težišče izbirnih karakteristik, ki jih želimo pri partnerju, premakniti na značaj, osebnost človeka, ker starost vse to (fasado) vzame in ni več ničesar. Ne predstavljam si, da bi lahko živel še s tako prehvaljeno super manekenko, ker če je atrakitvnost edino, kar lahko kdo ponudi, pravzaprav ne ponuja ničesar. Res pa je, da ni meril, zunanjost ne pove ničesar o človeku, tako da je lahko nekdo notranje in tudi zunanje lep, to se ne izključuje, a resnično obstojno in bistveno je le prvo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

saj so res to je že tisoč krat dokazano bilo.[/quote]

Ti s kr tolaži, če si grda, si grda..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close