Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MENGEŠ PEKARNA LILI KRADEJO

MENGEŠ PEKARNA LILI KRADEJO

LP
RAD BI LE OPOZORIL ČE KDO TJA HODI , TA TEDEN SEM BIL ŽE 2X OKRADEN … VČERAJ 50 CENTOV DANES 30 CENTOV …. IZGLEDA TAKO: MESNI BUREK , 2,20 EUR . DAM 3 EUR MI VRNE 20 CENTOV POTEM DRŽIM TA DENAR ČAKAM OSTANEK , ME ŠIPTARKA GLEDA KAJ ŠE HOČEM , JI REČEM DA MI JE PREMALO VRNILA IN SE NAREDI NEUMNO DA 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} NE, IN DA SEM ŽE POSPRAVIL V ŽEP DENAR … DANES ISTO LE DA ME JE POSTREGEL PEK … JIH LAHKO PRIJAVIM POLICIJI OZ KAKO NAJ DOKAŽEM DA KRADEJO ?

Naj ti drobiž zloži na pult in ga pred tabo prešteje, če ne pa naštudiraj cenik in pojdi naslednjič tja s točno pripravljenim zneskom.

Policijo klicat za teh nekaj centov… že tako s 5€ prideš ven z dvema polnima vrečama peciva, ne vem kako jim sploh znese. Pa ne zagovarjam kraje, ampak – fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

Tako, da naslednjič pripraviš toliko drobiža kot stane burek…..

Vsaj veš, da je original.

Prav ti je kaj pa hodiš k šipcem kupovat, ko bi bil vsaj malo desc bi se jih ogibal, jih dal na ignor, naj pocrkajo, ker ta golazen nam bo nardila isto kot je naredila srbom na Kosovu, prvo se bo namnožila, pokupili bodo vse kar se bo dalo, bajte , stanovanja , ko bodo mislili da jih je dovolj in da so dovolj močni takrat nas čaka kosova republik 1982

Jutri s seboj prinesi pištolo.

Vsak čas bodo odprli Mercator, boš šel pa tja po burek.

A da bi kaj dobrega doma pojedel, preden greš po opravkih, ti pa ne pride na misel??
In potem verjetno še ješ tisto ogabno, mastno brozgo med vožnjo!?

Ma komot jih prijavi na tržno inšpekcijo. In nehajte s tem, saj gre samo za nekaj centov – na dan “nagrabijo lahko tudi sto evrov in več…. Samo prijavljat jih je treba.

Jaz bi na pult iz roke, poslikal s telefonom, potem pa naj še vrti, če si upa. To je goljufanje, čisto.

Lol , kok je folk neumen , avtor članka je hotel opozoriti na nekaj kar se nebi smelo početi , a vi ga sedaj napadate zakaj tam kupuje , zakaj ne je duma , itd …. mislm …. slovenci pač

Predlagam da pokličeš inšpekcijo oz jim sporočiš kar delajo v tej pekarni , če imaš še voljo tja iti kdaj na kak prigrizek , pa predlagam da res posnameš … čeprou verjamm , da v trenutko ko bojo videli telefon , bojo vrnili točen znesek …

Ma komot jih prijavi na tržno inšpekcijo. In nehajte s tem, saj gre samo za nekaj centov – na dan “nagrabijo lahko tudi sto evrov in več…. Samo prijavljat jih je treba.

Jaz bi na pult iz roke, poslikal s telefonom, potem pa naj še vrti, če si upa. To je goljufanje, čisto.
[/quote]
ko bi pa naslednjič prišel bi ppa strup za podgane jedel…

ko bi pa naslednjič prišel bi ppa strup za podgane jedel…
[/quote]

Jaz ne hodim v šiptaroš pekarne že 12 let. Ni težko…. Jih ne pogrešam, zaradi mene jih lahko pozaprejo in gredo tja nazaj, od koder so prišli. Njihovi izdelki mi niso nek presežek kvalitete in okusa. Do tega, da grem pa kruh al pa nek burek kupit ob 2eh zjutraj ali na praznik, mi pa ni.

Jaz ne hodim v šiptaroš pekarne že 12 let. Ni težko…. Jih ne pogrešam, zaradi mene jih lahko pozaprejo in gredo tja nazaj, od koder so prišli. Njihovi izdelki mi niso nek presežek kvalitete in okusa. Do tega, da grem pa kruh al pa nek burek kupit ob 2eh zjutraj ali na praznik, mi pa ni.
[/quote]

Saj je tudi v Mengšu v pekarni vse enakega okusa.Ne hodim več tja…In sirov burek je tam čisto preslan.Imam rajši Pečjakovega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close