Mengeš??
Ou je, 12.12.2021 ob 08:03
Se pravi najprej se seliš in potem sprašuješ kako je tam. Po navadi je ravno obratno. Iz izkušenj in tudi mnenj ostalih, ki jih poznam je boljša izbira za tiste ekstra 3 min vožnje proti Kamniku, Duplica.
Nerodno napisano, tam imam ogledano stanovanje
Vsekakor smo odprti za opcije
Zakaj je Kamnik/Duplica boljša izbira
Tam imaš vso infrastrukturo na kupu v radijusu cca 300m. Šola, vrtec, igrišče, lekarna, trgovine, Qlandia, vlak, avtobus, bencinski črpalki, več zelenih površin, več možnosti da si hitro v naravi… Mengeš je bolj skupaj stlačeno, Duplica bolj odprto. Skratka cca 3 min vožnje naprej skozi mengeško polje. Lahko ti bo bolj všeč, lahko pa ne. Vsekakor priporočam, da tudi to lokacijo pogledaš preden se odločiš.
Selite se v Mengeš, pa pojma nimaš, kam se seliš?
Mengeš ima zame osebno najslabšo energijo od vseh okoliških krajev. Nagručano naselje ob prometni cesti, večinoma starejše neurejene hiše. Nima nobene kvalitetne trgovine, en zakotni Tuš in dva slabo splanirana Merkatorja. V centru Harmonija straši. Ni ravno vzpodbudno, ane?
vsak dan čez mengeš, 12.12.2021 ob 10:01
Selite se v Mengeš, pa pojma nimaš, kam se seliš?
Mengeš ima zame osebno najslabšo energijo od vseh okoliških krajev. Nagručano naselje ob prometni cesti, večinoma starejše neurejene hiše. Nima nobene kvalitetne trgovine, en zakotni Tuš in dva slabo splanirana Merkatorja. V centru Harmonija straši. Ni ravno vzpodbudno, ane?
Sem lepo napisala, da je Rakitna zakon ?
Vsak dan sem v teh koncih in ce bi lahko izbirala bi rekl, da mi je Trzin ljubsi. Menges je tako starokopiten, zaplankan. Vremensko gledano pa se mi, ki prihajamo iz gorenjskega konca vsak dan od Kranja naprej sprasujemo, kaj nam je treba hodit v to meglo v sluzbo! Dejansko je tu katastrofa od vremena! Od zacetka zime sama megla vsako jutro in tema ceu dan…
Drugace mas pa v Mengsu vse kar rabis, ni pa nekih presežkov. Mesto je majhno, narave pa v okolici veliko, Ljubljana, Kamnik blizu…kaj pa vem…kot sem rekla, mi je bolj Trzin vsec, bolj napreden vsaj v mentaliteti ljudi se to pozna.
Lelo557, 12.12.2021 ob 08:08
Nerodno napisano, tam imam ogledano stanovanje
Vsekakor smo odprti za opcije
Zakaj je Kamnik/Duplica boljša izbira
Tudi Duplica pri Kaminku ni Ok – bližina klavnice/farme in pa bioterorizem z okoliških polj – zlivanje gnojšnice nonstop.
Če že in če se finančno lahko “stegnete”; potem Domžale -Vir, Rodica, Radomlje, ……. bližina odličnih sprehajalnih in kolesarskih poti, stik z naravo takoj, poti ob Kamniški Bistrici 15 km….. Vse na dosegu 1-2km peš ali s kolesom, ne rabiš vozila – od nakupovalnegacentra Arkadia ( vse, od Muellerja do Tedija, Kika, Hervisa, Spara), pa potem v Bližini Hofer, Lild, pa pošte, lekarne, ZD, … Ni da ni.
opcija C če finance dopuščajo, 12.12.2021 ob 12:29
Tudi Duplica pri Kaminku ni Ok – bližina klavnice/farme in pa bioterorizem z okoliških polj – zlivanje gnojšnice nonstop.
Če že in če se finančno lahko “stegnete”; potem Domžale -Vir, Rodica, Radomlje, ……. bližina odličnih sprehajalnih in kolesarskih poti, stik z naravo takoj, poti ob Kamniški Bistrici 15 km….. Vse na dosegu 1-2km peš ali s kolesom, ne rabiš vozila – od nakupovalnegacentra Arkadia ( vse, od Muellerja do Tedija, Kika, Hervisa, Spara), pa potem v Bližini Hofer, Lild, pa pošte, lekarne, ZD, … Ni da ni.
In še 7 osnovnih šol v občini Domžale, dobri vrtci, javna glasbena šola, tržnica, ogromno igrišč, parkov, zelenih urejenih površin, veliko prostočasni dejavnosti za otroke ( od jezikovnih šol naprej, ipd). To vse mladoletni otroci sami obdelajo in oddelajo peš, s kolesi in skiroji, jih ni treba taksirat nonstop sem in tja.
Forum je zaprt za komentiranje.