Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mene pa zanima nekaj o teoretikih zarot

Mene pa zanima nekaj o teoretikih zarot

Zakaj večina teoretikov zarot zgleda kot klošarjev ali pa pijancev, totalno neurejenih, po možnosti še brez zob in podobno? Zakaj večina teoretikov zarot lima sem gor članke ali videe v srbohrvaščini, na njih pa spet neki zapiti osebki, ki trosijo nebuloze po uro in več??

Osebno poznam le enega teoretika zarot v vseh pogledih in zagrizenega antivaxerja/antikovida!

Fin gospod, 50ih let, z dobro sluzbo, visoko izobrazen, urejen, zelo mladosten za svoja leta, fit, sporten, skratka popolno nasprotje tega, kar opisujes.

Trenutno je fajn bolan in ne gre k zdravniku, ceprav ne more niti iz postelje. Ne da se mu dopovedat, da potrebuje zdravnika. Groza!

Odgovor na objavo uporabnika
teorije zarot, 20.12.2021 ob 13:52

Zakaj večina teoretikov zarot zgleda kot klošarjev ali pa pijancev, totalno neurejenih, po možnosti še brez zob in podobno? Zakaj večina teoretikov zarot lima sem gor članke ali videe v srbohrvaščini, na njih pa spet neki zapiti osebki, ki trosijo nebuloze po uro in več??

Morda zato, ker vam človek, da bi vas prebudil toliko čas razlaga, da mu vmes že brada zraste, ga zdravje zapusti, ker si ne vzame več časa zase mu denar ni več na prvem mestu in zna še kateri drugi jezik, kot samo Slovenščino, da jo govori.

darwindarko, 20.12.2021 ob 14:36

Morda zato, ker vam človek, da bi vas prebudil toliko čas razlaga, da mu vmes že brada zraste, ga zdravje zapusti, ker si ne vzame več časa zase mu denar ni več na prvem mestu in zna še kateri drugi jezik, kot samo Slovenščino, da jo govori.

Ah, kje pa. Odgovor je tu sila preprost. Gre za ljudi, ki iščejo nadomestne probleme, da se jim ni treba ukvarjati z lastnimi. In ker jih to preokupira, je temu ustrezen tudi videz, saj jim preprosto zmanjka časa za to, da bi se lahko posvetili sebi. V bistvu jih vsaka pomisel na to navdaja z grozo.

nekaj predstavnikov antivakserjev, vam zgleda kdo normalen?

221787cafd8872d52155efa89b7371b3
BAzLGZE
index
ladislav-troha

Zato ker take hočeš videti in drugih ne opaziš. Kot takrat ko je bila na proticepilskem protestu ena izgubljena duša z napisom earth is flat, so zdaj vsi proticepilci flateartherji.

V glavnem brezdelnezi, s psihicnimi tezavami,  prejemniki socialnih transferjev, slabo izobrazeni, nerazgledani, asocializirani,  nezadovoljni v svoji kozi…To je cvet nasih anticepilcev.

res, niti en ni normalen

https://megafon.si/wp-content/uploads/2021/06/12.-Kongres-stranke-SDS-780×470.jpg

poglejte jih, 20.12.2021 ob 14:43

nekaj predstavnikov antivakserjev, vam zgleda kdo normalen?

221787cafd8872d52155efa89b7371b3
BAzLGZE
index
ladislav-troha

A Darkonarkota ne boš nalimal?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close