MENE PA ZANIMA ALI JE PO SMRTI RES KONEC VSEGA
P.S. Zakaj bi se tolažilo? Saj vendar nismo več otroci.
In če kdo rabi tolažbo je bolje obrniti logiko – si predstavljaš kaj hujšega, kot celo večnost eno in isto življenje? Kakšnih 500 ali 1000 let bi človek še zdržal – ampak naslednjih par milijonov bi bilo pa mučenje. Smrt je mnogo boljša možnost.
Tega ti nihče ne more z gotovostjo povedati. Jaz zaradi osebne izkušnje sicer vem, da ob smrti oz neposredno po njej ne ugasnemo kar tako, ampak je naša energija, duša ali kakorkoli že to imenujemo, še nekaj časa prisotna, kar tisti, ki ostanejo na Zemlji in so bili s teboj v tesnejšem stiku, hkrati pa so dovolj dojemljivi za energije, čutijo. Torej še nekaj časa (par dni, tednov) čutijo prisotnost pokojnika. Pozneje pa ne vem, ali gre energija v vesolje, se razprši, se reinkarnira v novo telo,…. Nikoli ne bomo vedeli.
Mi je bilo pa to že kot otroku strašljivo. Ta večnost, neskončnost… Ne glede na to, ali se znova in znova rojeva o in tega ni nikoli konec, ali pa da nas nikoli več ni, da se naše življenje na Zemlji zaključi in je to to… Spet neskončnost. Zgrozim se ob misli na to.
Qui, 30.08.2021 ob 09:48
Vprašanje za WD, če slučajno ne prime.
Ti si bil že na drugi strani?
Si se vrnil zato, ker je bila tam tema?
Bil. Nazaj so me potegnili. Nisem imel kaj dosti izbire, ne za tja, ne za nazaj. Od petih možniih, dam samo eno zvezdico, pa še to samo zaradi reševalcev. Ne priporočam.
Klara43, 30.08.2021 ob 12:07
Wd daj prosim tocno opisi to izkusnjo.
Res me zanima
Pa se zlo verodostojen si.
Ne pises gluposti. Zato me se tolk bolj zanima kak si cutu
Saj ni kaj pisat. Na začetku mi je bilo čudno ker nisem vedel kaj se dogaja z mano. Potem samo še strah, pa občutek da se bom podelal. Zmanjkalo me je, tema, nekaj časa slišal klice, pol nič več, dokler nisem čutil kup rok na meni, ko so me šopali z inekcijami. Ampak pošteno povedano, ne vem koliko časa sem taval, niti ne vem koliko časa sem bil na oni strani, niti ne vem koliko daleč sem bil. Menda je šlo na minute. Toliko vem. Ostalo lahko samo ugibam.
Forum je zaprt za komentiranje.