mene pa mika :)))
do xtrm nimam nikakršnih simpatij, ampak punca je pač napisala nekaj, kar ji pač običajno pride na misel. ne vem, ali se tiste, ki se usajate, delate norca iz nas ali kaj. a ve imate pa same čistunske misli?
a ve veste, da je v spolnih fantazijah dopuščeno celo marsikaj več kot drugje, na primer celo fantaziranje o posilstvu? pa to nikakor ne pomeni, da si katera koli želi biti posiljena. tako da pustite xtrm, da sanjari. ve sanjate o dehtečem dunajskem zrezku s pomfritom ona pa pač o nečem drugem. jaz pa o nečem čisto tretjem. ja – in?
V čem je problem? Dober nasvet sem ji dala, naj pusti svojega moškega in če ji zadeva, očitno že dve leti, ne da miru, pa naj ga poskusi spravit med rjuhe, no!
Pa sem takoj idijotka pa krava…A to pa ni kokodajsanje??? Lepo vas prosim no, na otroke se spravi zato, da se lahko potrjuje. Kljub njenemu oh in sploh mnenju o sebi očitno ni dovolj zrela. Pa blefira in se vidi kot neka open mind ženska…
Pa še sama prizna, mulc vrti frčafelice trinajstletne okrog prsta, ona pa se izza vogala slini in si želi biti na njihovem mestu. Pha!
Breskvica, ti si pa prav gotovo diplomirana psihologinja, a ne :)))) In od kod tebi ideja, da hočem jaz spravit med rjuhe fanta, ki rabi verjetno še navodila za uporabo, pa poseben priročnik o seksu s pozami po abecednem redu??? Verjetno se mi kar sanja o tem, ja, in cele dneve ne razmišljam o ničemer drugem kot o tem… Ja, ja, pazi na svoje otroke, sploh tiste okol dve leti stare, xtrm straši okol… Take mal starejše, ko že znajo hodit, pa ko jih mame pa ateki kam spustijo, ap ponoč v parku čakam, pa jih nadlegujem… Si pa res pametna…
Nič na meni ni narejenega in fake in nisem nobena bleferka. Povem točno tisto kar mislim, OK, tako kot ti, sam si zgrešila in to dost… Pa sploh ne rabim samopotrjevanja :))) Sploh pa ne na tak način. Potrjujem se na drugih področjih, sem 100% da v veliki večini teh pri tebi nimam konkurence :)))
🙂
Jaz bi pa samo to dodala, da po izračunu se npr. poznata dve leti, takrat je ta fant imel 16, xtrm pa 22.
No, jaz sem pri 22 letih že poučevala pač en predmet v osmem razredu osnovne šole in med ostalimi trinajst ali štirinajst let starimi učenci je sedel tudi fant, ki je vmes še malo ponavljal in pristal v osmem razredu, star polnih 16 let. Meni osebno so se zdeli vsi, tudi on, še otroci. Sicer nihče ne dvomi, da v tem obdobju zorijo tako psihično kot fizično (in spolno), vendar mislim, da je tak spregled starosti skoraj malce nemogoč, razen če sta bila na žuru oba malo preveč v rožicah.
Oprosti, xtrm, ampak moraš bit res naivna, da se ne zaveš, da je to še najstnik in da mu pripisuješ umetnost zapeljevanja “žensk”, katere žal še zreli in izkušeni možje pri pametnih puncah ne znajo uporabit. Pri kakšni slepi kuri pa!
Ja in kaj so trinajstletnice druga kot slepe kure? Vsaj večina… Padajo samo na vizualno podobo. Ker če bi bila naivna jaz, pol me nebi motila niti leta, nič… Pa če smo že pri tem, on poskuša prit do mene, ne jaz do nejga… Čepav sedaj ve, koliko sem stara (večina mi jih ne da več od 17), itak pa sama veš, da maldoletni sanjajo o starejših.
Če si učiteljica bi mogla vedet, kakšen so lahko razlike med mladimi, eni so lahko na zunaj in čustveno veliko bolj zreli od ostalih, nekateri pa še zraven mamic spijo… In tvoj učenec definitivno ni bil zrel, če pa ni bil sposoben spacat skupaj niti osnovne šole (nihče za moje pojme ni tako neumne… sploh ker vem, kakšne težave je imel moj brat, pa so mu izmerili nadpovprečen IQ…). Tako, da ne moreš delat primerjave. Psihologijo ste imeli na faksu, tako da če se je nisi samo napiflala na pamet, pol če mal uporabiš možgane, lahko rpideš do iste ugotovitve kot jaz. Ne rečem, da spadaš ravno ti med te, sam oporsti, ampak po mojih izkušnjah, kolikor sem videla na faksu, učiteljice verjamejo smao tistemu kar vidijo in slišijo, če je pa treba razmišljat, tu pa pogrnejo na celi črti.
Pa BTW ne pijem alkohola.
Aja sam še eno vprašanje za Breskvico :)))) Kateri nick si pa imela pred tem? Ker si napisala, da že dalj časa spremljaš moje odgovore (me veseli, da toliko padejo v oči…)na forumih, se pravi moraš biti že nekaj časa gor in verjetno si tudi kaj napisala? Ker sem šla gledat in so pod nickom Breskvica to prvi odgovori… A te je moj post prvi in edini spodbudil k pisanju (tud to me veseli :))), ali si samo ne upaš pokazati svoje prave identitete (to je pa hinavsko in boječe :)) ?
Breskvica, (nočem, da sedaj zveni kot samohvala… uh… sam moram napisat) predenj so mi dodelili Zoisovo štipendijo, so zud men izmerili IQ, se pravi da že mora biti nadpovprečen, drugače je ne bi dobila… Nimam pa nobenih vez tu… Pa tud nekateri dosežki to potrjujejo. No sam tako, v vednost tebi, drugače sem že rekla, da nisem ponosna na čist vse, ker bi se lahko marsikdaj veliko bolj potrudila…
Skupinski, sam to maš pa definitivno prav :)) Sej včasih bi si ga najraj odrezala, sam :)))) če me pa preveč srbi… Bi rekla, da sem že nekajkrat zašla v težave zaradi tega, sam tud to, da se mi je pa velikokrat posrečilo marsikaj s tem doseč.
Sej bom nehala, ker že res kažem tisto najgršo plat svoje osebnosti…
LP od xtrmbrezdlakenajeziku
Nisem prebrala vseh odgovorov….Ampak moti me predvsem nekaj: Zakaj ženske vedno udrihamo po ženskah, medtem, ko moški vedno držijo skupaj? Zakaj ženske tako hitro obsojamo drugo žensko, medtem ko moški s takimi in podobnimi izjavami vedno podpirajo drug drugega? Mislim, da se bo treba vprašati ali smo nevoščljive in čas bi že bil, da to ne bi bile. Ženske, bolj bi morale držati skupaj! Pregrešne misli so normalne in priznajmo si, vsi jih imamo. In vsem ženskam ugaja, da jih kdo zapeljuje, pa čeprav dalje od bežnega spogledovanja ne pridemo. To so le drobne malenskosti, ki nas na nek način osrečujejo. Ženske bodimo ponosne in ne zatirajmo drug druge, če bi bolj držale skupaj, bi bile še močnejše. Ne obsojajmo, ker nikoli ne veš, kdaj bo tebe kdo obsojal…….
Ja, imel ste kar zanimiv in precej dolg razgovor glede tega, nobena pa ni konkretno napisala al je kdaj kaj res blo al si je vse samo predstavljala al si pa v resnici tega nikol ni zaželela.
Meni osebno se zdi skoraj najbolj hudo od vsega, da si vezan, po drugi strani pa imaš vedno v mislih nekoga, s katerim bi hotel biti, pa zaradi prepričanja in navad naše civilizacije z njim nisi bil. In sploh ne misliš na partnerja, ampak stalno sanjariš o NJEM…
Lani sem imela priložnost bit z enim fantom, leto mlajšim od mene, pa si nisem upala, čeprav sem si želela, ker sem bila vezana. Skoraj celo leto mi je bilo žal. Vse dokler ni prišel nekdo drug – jst pa še vedno vezana – in sem po nekaj ponujenih priložnostih pač zgrabila. Uresničla sem vse, o čemer sem sanjala celo leto. In ni mi žal!!! Bil je to najboljši sex v mojem življenju. In sem še vedno vezana, še vedno ljubim svojega partnerja, v postelji pa je od takrat dalje le še bolj vroče in še bolj si ga želim. Potešila pa sem svoje fantazije, ki sem jih gojila 1 leto. Zaradi skoka čez plot nimam niti najmanjšega občutka krivde, ker mislim, da se ne smeš počutit krivega za nekaj, kar ti je všeč. Poleg tega pa lahko nekaj takega popestri zvezo in spolnost med dvema, ki sta že dolgo skupaj!!
Forum je zaprt za komentiranje.