Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mene je strah pobliska v očeh Tanje Fajon

Mene je strah pobliska v očeh Tanje Fajon

Res me je strah, tako pogled ni neki normalen, prijazen, gleda zelo zelo sovražno, da ne rečem kaj več.

Odgovor na objavo uporabnika
Zaskrbljena državljanka, 19.08.2021 ob 16:28

Res me je strah, tako pogled ni neki normalen, prijazen, gleda zelo zelo sovražno, da ne rečem kaj več.

Mene je pa Tanja prestrašila v torek zvečer, ko se je pojavila na 24UR zvečer. S tisto zagorelo, skoraj črno poltjo je delovala, kot da je ravnokar prišla iz talibanskega tabora…

To noč sem prebedel,varno skrit v omari ?

Vsaj ne skriva, da je prismojena…

Fajonka je dobra v praznem leporečenju. Vsebine nobene…prazna lupina. Tako, da gre lahko mirno nazaj v Bruselj svirat kurcu prema suncu in rihtat odpravo vizumov za šiptarje. Mafija ji bo dobro plačala in še kosovski doktorat bo dobila.

Tudi nama z možem se zdi čedalje bolj agresivna,..bolj agresivna kot skrajni desničarji. Naj čimprej spoka!

Meni je pri tej ženski neverjetno koliko lahko govori – pa nič (kaj šele pametnega) ne pove.

heeh, a pacienta te pa ni strah.., kaj je to proti smrtnem izgledu Princa teme.., ki naziva žive državljane trupla, poleg tega v bistvu stalno grozi državljanom s smrtjo po vsakih protestih.., v stilu šteli bomo mrtve čez 14 dni.. Na srečo se njegove želje niso uresničile, seveda bi on najraj videl vse, ki protestirajo proti njemu in, tiste, ki niso rumenosrajcni hojsov naci biser mrtve.., takle mamo ovce s(d)s ove.

True, true, res deluje vedno bolj strašljivo v vseh pogledih. Pa Prešićek ji je kupil solarij?

Res e prav grozljiva. Njen blesk v očeh je satanski.

Priznam- ne bi je želela imeti v bližini.  To je živa hudoba, hudič v ženski podobi.

Mene je je groza.

Res  je , Tanja ima pogled hudičevke, očitno držijo tiste govorice o satanističnih orgijah v Bruslju in okolici, kot je povedal vir ni svoj čas manjkala na nobeni orgiji, ta čas pa ji menda zdravje ne služi najbolje, zato ti stekli napadi na drugače misleče, tovrstno rizično spolno in duhovno  vedenje je lahko precej nevrno.

Tanja Fajon je sociopatka, psihopatka ali pa oboje hkrati.

Sploh pa dela samo v korist Albancev. Ter nujno v škodo Slovencev.

Odgovor na objavo uporabnika
Servio Tullio, 19.08.2021 ob 19:48

Tanja Fajon je sociopatka, psihopatka ali pa oboje hkrati.

Sploh pa dela samo v korist Albancev. Ter nujno v škodo Slovencev.

A JJ je pa kaj boljši, on je hinavski lažnivec ki vedno igra žrtev, lop*v… Kar se tiče albancev je šel logar osebno v albanijo izrazit podporo pri njihovem vstopu v eu in je rekel da bojo v času predsedovanja naredili vse kar je v njihovi moči da bodo albanci prišli čim dlje na poti do eu.

Vsak, ki vstopi v svet politike, podpiše pogodbo s hudičem! Ga ni politika na svetu, ki ne bi imel satanskega pogleda. Naj bodo svetli ali temni. Vsi prej ali slej pozabijo na obljube ljudstvu in postanejo zlobni grabežljivci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close