Melanholija
Melanholik in introvert, a lev po horoskopu. Nikoli se ne postavljam v ospredje, kjer je več kot pogovor med mano in še eno osebo, nikoli ne govorim, ne postavljam se v ospredje. Želim si, da bi mi pritrdili vsaj kdaj pa kdaj. Očitno ne bom nikoli našla družbe, kjer bi mi pritrdili. Večinoma to najdem v knjigah in na spletu. Bojim se, da bi znorela, ali postala mutava, če dlje časa ne bi govorila. Na komunikaciji se mi že krepko pozna.
Najprej si nehaj dajati nazive, ker boš začela kmalu trdno verjeti vanje. Nujno!
Potem se ne poglabljaj v kvazi Metropolitan psihologijo, je enako verodostojno, kot horoskop. Figa skratka. Noben introvert nisi, če imaš težnjo po komunikaciji. Branje je pa itak vedno obogatitev. Pa še kaj sama sebi napiši, je nadgradnja. Dnevnik recimo.
Dalje -veliko ljudi je na minimalni komunikaciji, zdaleč nisi edina. In le z redkimi se kar vsi strinjajo.
Pa mirne duše tu sem kaj napiši, odpri temo in boš imela par ur debate.
gs, 15.09.2025 ob 16:44
Melanholik in introvert, a lev po horoskopu. Nikoli se ne postavljam v ospredje, kjer je več kot pogovor med mano in še eno osebo, nikoli ne govorim, ne postavljam se v ospredje. Želim si, da bi mi pritrdili vsaj kdaj pa kdaj. Očitno ne bom nikoli našla družbe, kjer bi mi pritrdili. Večinoma to najdem v knjigah in na spletu. Bojim se, da bi znorela, ali postala mutava, če dlje časa ne bi govorila. Na komunikaciji se mi že krepko pozna.
Pa ti kdaj pritrdis sama sebi?
Pokimas kdaj sama sebi?
Druga stvar, ko me prime melanholija, grem v trgovino, kupim cistila in doma zdrgnem vse kar se zdrgnit da, pa me melanholija mine.
Forum je zaprt za komentiranje.