Najdi forum

ali mogoce ve za notranji let cancun baja californija al se splaca ogledat bajo.kolk pa stane ren car za en teden pa se to ce mi lohka kdo mal svetuje o baji kam kako…hvala

rant-a car je odvisen od kvalitete avtomobila in tipa zavarovanja. Recimo priblizno od 20 do 60 $ na dan s tem da vam mocno odsvetujem najcenejse ponudbe, saj nimajo nobene vrste zavarovanja in mehiske ceste niso med boljsimi v ameriki ;). Veliko je cestnim ovir ( TOPAS ), ki vas ce niste pozorni zlahka presenetijo. Ce boste v dezevni dobi obvezno vzemite zavarovanje tudi za poplave !

Sam sem placal 40$ za Corso brez klime. Svetujem klimo :).

Zadnja sprememba (01-02-05 08:03)

Preverjeno obstaja direkten let Cancun – Tijuana, za južnejša letališča na Baji ne vem. Imaš pa možnost leteti s prestopom v CM ali Guadalajari in še v nekaterih večjih mestih.
Če ti lahko predlagam, si raje organiziraj let iz Evrope v Tijuano ali SF ali LA in nazaj iz Cancuna (ali pa v obratni smeri). Tako lahko prihraniš kar nekaj časa pa še en notranji let odpade, vmes pa lahko obredeš celo Mehiko.
Če se splača ogledati Bajo, je odvisno samo od tebe, če ti bo všeč, saj že en pregovor pravi, da se nič ne splača. Samo kot namig ti lahko priporočim ogled sivih kitov v laguni pri kraju Guerrero Negro.

Še odziv Refosku:
A si ti v Mehiki plačeval v dolarjih ali pesih? Za tisto Corso si verjetno plačal 400 pesov in ne 40 dolarjev. Razen morda v “gringolandu” na vzhodu Jukatana.

Rent-a-car (Corsa, VW Pointer ipd.) je v Mehiki (ne samo v Cancunu) cca 40 USD na dan, preračunano v pesose seveda.

Vito, se kaj spomniš, koliko stane tale let-Cancun-Tijuana? Okvirno vsaj..

Letela sem iz Cancuna v Tijuano, samo se zdejle ne spomnim točne cene, sam vem, da ni blo glih najcenej. Ko boš v Cancunu, se pojdi pozanimat v poslovalnice od različnih letalskih prevoznikov in primerjaj cene. Jaz sem letela z Allegrom (ful fajn), pristali smo v Guadalajari in Mexico Cityju. Edin kar me je motilo je bila hrana.. ker je moj let trajal 8 ur, smo pa vmes dvakrat pristali, sem dobila le arašide in en ful majhen sendvič. Tako, da bod pripravljena, pa mej kaj s seboj!

Glede Baje Californie ti pa ne morem kaj dost svetovat-edino to, da se čimprej poberi iz Tijuane, ker je katastrofa!

Uf, sem ti kar fouš!:) Lepo potovanje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close