Najdi forum

Pozimi nameram iti v Mehiko in zbiram čim več informacij o tej deželi, kam se splača, koliko je nevarna, vreme….., kakšne so cene…..
Hvala!

Živjo!

Imam prijateljico iz Mehike, natančneje iz Pueble. Ona je tko prijazna in ti bo z veseljem pomagala. Seveda če govoriš angleško ali špansko. Za Mehiko ti priporočam kak tečaj španščine, ker z angleščino ne boš daleč prišla hehe. Njen mail je edacar@hotmail.com – Ja ime ji je EDA.

papa

lani tak cas sem bil v mehiki pa so mi na avtobusu izpod nog ukradli fotoaparat in kamero,med tem ko sem spal .tako da pazi da busi ne bojo imeli postaj vmes in pobirali potnike kar med potjo.drugač je pa mehika lepa še posebej karibsko morje (playa del carmen in tulum pa isla mujeres)cene so pa 10-15dolarjev na noč za dva(najosnovnejše s fanom).meni se ni dopadel predel od poeble do meride to pa zato ker ljubim morje.vsekakor pa si oglej piramide v teotihuakanu in chiten itzi. uzivaj

Jaz sem bila v mehiki pred tremi let in sicer v Baji Californiji, Acapulcu, Taxcu…. in Mexico cityju.
Najbolj všeč mi je bilo v Taxcu, ki je znano po srebru.
Tudi jaz imam eno negativno izkušnjo z avtobusi in to z mestnim v Acapulcu. Na postaji sta vstopila dva tipa in od potnikov zahtevala denar. Eden je imel celo pištolo. Dali smo mu kar smo imeli v denarnici, kar sicer ni bilo veliko. Po tem dogodku smo se po Acapulcu vozili samo še s taxiji.
Svetujem ti, da imaš v denarnici res samo denar za sproti, ostalo, vključno z avionsko karto in potnimi listi pa nosiš v torbici skriti pod majico (jaz sem v northlandu kupila posebno denarnico, ki je čisto tanka in se zapne okoli pasu) ali pa daš v sef v hotelu.
Sicer pa je Mehika res krasna dežela, samo muditi se ti ne sme nikoli.

Midva s fantom greva spomladi 2003. Zato bi te prosila (Laura), ce bi mi dala kaj informacij, ko prides nazaj. Predvsem me zanima glede letalske karte; midva bi letela v eno smer v Mexico City, eno pa Cancun. Kje imajo najugodnejse letalske karte za Mehiko?
Drugace pa ti priporocam L. Planet, pa eno knjigo v angl. , naslov je Mexico, avtor p. Tarallo.
Lp, se priporocam tudi jaz. Pa ce se kdo odpravlja spomladi dol, se nama lahko tudi pridruzi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close