Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Mehika – kdo gre

Mehika – kdo gre

Hej,
v mesecu juliju se odravljam v Mehiko. ČIskala bom last minute karto, da bo bolj ugodno. Če je kdo zainteresiraj ,… javi

Lp

Ojla!

Jaz sem zainteresirana.
Zanima me samo, kdaj približno misliš it in za koliko časa. Zaradi službe lahko namreč dobim maksimalno 3 tedne dopusta, najbolj bi mi pa odgovarjal termin nekje od sredine julija do sredine avgusta. A že maš kakšen okvirni plan sestavljen in približni znesek?
LP

Hej,
planirala sem nekje od začetka julija za 4 tedne. Vse je sicer odvisno kdaj bom dobila karto.
Predhodno sem se pozanimala in so priporočali samo ogled južnega dela z Yucatanom (nekako do Mexico Citya).
Imam pa informaciji, da je tudi 3 tedne dovolj.
Težave z dopustom imam tudi jaz saj že začnem delat v prvi polovici avgusta.

Čao,

tudi jaz načrtujem potovanje v Mehiko v juliju za 3 tedne. Šla bi tam nekje med 5-15 julijem. Karto sem sicer nameravala kupiti v kratkem. Kam pa nameravaš letet – Cancun ali Mexico city? A imaš mogoče že splanirano kaj bi si ogledala?

LP,

Suzana

Predlagam, da se izognete Mehiki okoli Cancuna. Takšnega turbo turizma ni skoraj nikjer v Evropi. Sami Amerikanci in Mehičani, ki bi te najrajši oskubli do nagega. Vse je po 1 dolar.

Problem bo z vročino – posebej na zahodnem Yukatanu.

Drugače se pa da v treh tednih ogromno videt.

Če vas kaj zanima me vprašajte – smo bli s punco v Mehiki pred novim letom.

pozdravljena!

ne vem,če še vedno planiraš potovat po mehiki.
jaz letim v mexico city 11.7. in nato dalje v merido 17.7
iz meride naprej sem na poti kakšne 3 tedne z busi do guadalajare.

no sporoči kako ti kaže z datumi.
lp

Zdravo,
jest pa tut verjetno potujem v mehiko konec julija, avgusta, pa me bolj zanima, kakšno je vreme ta čas na jugu mehike, kjer bi bila (polotok jukatan pa džungla palenque,.. in podobno) mogoče priporočate kaj drugega takrat? kje ste najdli najcenejše karte?

Hvala in dobr potujte!
Lp, Tinkara

milady- ze imas sopotnika??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close