Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice mehika junija-julija

mehika junija-julija

Vprašala bi glede vremena Yucatan….je deževna doba zanima me kaj to pomeni za mehiko…a to pomeni da pada več al manj cel dan al je to v obliki plohe popoldne….če je kdo bil v tem času bi gla lepo prosila za info da vem kaj pričakovat…lp Jana

cao kaj pa zelis videt na yukatanujanapan napisal:

> Vprašala bi glede vremena Yucatan….je deževna doba zanima me
> kaj to pomeni za mehiko…a to pomeni da pada več al manj cel
> dan al je to v obliki plohe popoldne….če je kdo bil v tem
> času bi gla lepo prosila za info da vem kaj pričakovat…lp
> Jana

najina tura bo okvirno priletiva v cancun…in se nastaniva v playi za tri dni da si oddahneva…potem pa (pomešane) tulum, chichen itza, merida, palenque,san cristobal …ali oaxaca in monte alban ali pa do pacifiške obale…..in potem nazaj še par dni na isla m,ujeres in domov.
imava samo tri tedne tako da se bodo plani določali sproti…če nama bo kje posebno všeč ali pa ne in odvisno od časa.
Kaj priporočaš ali pa odsvetuješ…čas potovanja od 25.6.-14.7

Lansko leto sem bil na yucatanu tak cas, pa ti povem da je lahko ceu dan sonce full lepo vreme napovedano pa pride v pol uree al pa se manj nevihta , ki pa popnavadi ni trajala dolgo. Kar se tiča dezja ga ne pade toliko več kot pa ponavadi.

Čao, tud sama bla tak čas na omenjenih destinacijah in z vremenom ni bilo nobenih težav, niti enkrat samkrat ni deževalo, temperature so pravsnje, le sonce zna biti precej močno in za malo bolj blede je lahko hitro usodno za res grde opekline (ne zaspat na plaži). Izjema je le Mexico City, kjer je v tem letnem času deževno in mrzlo. Tulum je absolutni zmagovalec, tudi Isla Mujeres je kul, Cancuna pa se je fino izogniti, razen ce ti je vsec betonski turizem!
Lepo se imej!
Tina

Kakšne so pa temperature oktobra?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close