megan ali golf V
Če že bencinarja, potem raje 1,4 TSI kot pa 1,6.
TSI je po porabi primerljiv, vendar bolj odziven in bolj poskočen zaradi turbince.
Avta sploh nisi vozila in ti že veš, da ti položaj voznika ni ok? Sem se kar nasmejal tejle izjavi….
Te bo treba enkrat peljat pa boš potem spremenila mnenje….:)))
2000 na mesec ni neka velika številka, če želiš ti prilepim par linkov mojih predlgov…, drugače je pa BMW eden izmed boljših avtov za peljat (pa ne bi tega govoril kar tako)….
Avta sploh nisi vozila in ti že veš, da ti položaj voznika ni ok? Sem se kar nasmejal tejle izjavi….
Te bo treba enkrat peljat pa boš potem spremenila mnenje….:)))
2000 na mesec ni neka velika številka, če želiš ti prilepim par linkov mojih predlgov…, drugače je pa BMW eden izmed boljših avtov za peljat (pa ne bi tega govoril kar tako)….[/quote]
Jah, položaj za volanom ji ni všeč, v bistvu imajo pa vsi bavarci STANDARD kar se tiče ergonomije….itak da še nikol ni sedela za volanom…pol ne bi takih oslarij pisala…
Ja pri bavarcih je vse tako, da je armatura en malo v levo zaradi voznika, ker pri bavarčku je najpomembnejši faktor voznik, če bi se avtorica izjave kdaj usedla na vozniško mesto, bi bilo mnenje drugačno…
Položaj pri bavarcih je tak, da imaš lahko noge skoraj stegnjene in hkrati volan čisto blizu, poleg tega pa menjalnik zelo visoko dvignjen in tud zelo blizu voznika…sedež pa itak podaljšljiv…bolj idealno ne gre…
Veš kako je s takimi komentarji? Brez filinga in okusa so…Golfi , A3 in BMW 3 so vsi utesnjeni…višji razredi so popolnoma nekaj drugega….
In če samo sediš in ti je ravno prav trd, še nič ne pomeni…. treba je peljat avto čez ovinke in grbine da opaziš kolk je glih prov trd..
Je zadost 10x manj keša, pa dobiš vrhunski avto…