Meeting men preko..
Ksiht, svaka čast. Točn tko je, kot si napisu. Ampak vseen je fajn ljudi spoz navat, al po netu (kaj čmo, brez njega ne gre), al v živo. Sem jih že ful spoznala, z nekaterimi se tud dol dala, nekatere skenslala, eni so pa prav fajn prjatli postali. Ni mi žal. Sem imela samo eno slabo izkušnjo, pa sem tud to preživela. Tko da sem pač mal bolj previdna. Pridi kaj na chat. Bova kakšno rekla.
tud jst sem na ona-on.dobila sem se z 10-timi tipi,s tem da sem s tazadnjim začela hodt.in bo kmalu 1leto odkar sva skupi.tko,da možno je vse,je veliko dobrih ljudi tko na chatih,tud na ona-on,sam je pa tud zelo veliko laži.lahko se je izdajat za nekoga kar nisi,potem v realnem svetu si pa totalen debil.sam vsak človek ima pravico do tega,tako da fantje in punce bodite to kar ste in najbolš bote skoz pršli.imejte se radi,pa želim vsak vesele praznike!pa,pa
Moja sestricna je na ona-on oddala dva oglasa – eden je bil njen z vsemi pravimi podatki in napisan lepo in obsirno ter z resnimi nameni spoznat nekoga prijetnega. Drugi pa v kratkih jasnih, “ne pretezkih” stavkih, z opisom ; blond, 180 cm, in rahlo sexsulano obarvanim, ne prevec pametnim stavkom – v enem dnevu je prejela okrog 20 go/no go vprasanj in okrog 15 mailov na tistega “fantazijskega” na tistega kjer pa je lepo opisala sebe i svoje prave zelje pa samo 4 maile. Je pa bilo zanjimivo to, da se osebe, ki so ji pisale na “ta pametnega” niso pojavile med oglasom za “sexi, visoko bjondo). V obeh je bila stara enako, v obeh je bila blond, le da je v enem bila par let mlajsa in si je zelela “ljubezni in zabave”. In res ta mailbox se je polnil kot nor z kao “resnimi ponudbami” v nebo vpijocimi romanticnimi izjavami, obljubami… Sicer nevem zakaj saj je bil tisto ocitno oglas neke sexi bjonde, ki si zeli samo zabave… a razpisali so se baje v nulo. Docim na onega drugega kjer bi se morali razpisat ker je slo za resno zeljo po spoznavanju z nekom, ki si zeli resne veze se je javilo par revckov, enih par celo z vprasanjem ce je za kaksno avanturco… Zakljucek je lahko potegnete sami…. V glavnem ne vem, ce je glih pametno se srecevat z nekimi neznanci po lokalih v vecernih urah – nikoli ne ves kaj komu v glavo pade. Ce pa ze pa vsaj da gre kaksna kolegica zraven. In res je bolj se dvoumno prezentirate bolj je to za nekega cepca zelena lúc za takojsni napad po sistemu- saj si pa rekla, da bi… kaj se zdaj noro delas.
Jest sm s kemijo čist skregan že od srednje šole… Ne vem, al so ble tiste formule ful predolge za eno navadno tuno, al mi je v praksi vse skup preveč smrdel…
Ampak neki mi ni jasn… Oziroma, nč mi ni jasn in itak sem zmer trdu, da žensk ne razumem… Samo, če klapa matematka, pa kemija… Kje so pol problemi? V francosčini?
Ksiht, problemi nastanejo skor vedno pri domačem jeziku. Tega boš moral ponavljat.
ar ju kvajt šur?
Vprašanj je več:
1. Kateri jezik je domač jezik?
2. Je problem, če je meni domač drug jezik, kot tebi?
3. Je problematičen moj jezik ali tvoj?
4. Je ta problem vzrok težav?
5. Če je odgovor na 4. točko DA, kakšnih?
Mimo teh vprašanj ne moreš, kadar želiš rešiti kak tak problem…
Razn če nis mislu na kkšn drug jezik…
1. odvisno od posameznika
2. ne, to ne bi smel bit problem
3. jaz mislim da je tvoj, saj sem že povedal zgoraj 😉
4. lahko bi bil, glede na to, da si druge predmete obvladal
5. a kakšnih težav? To pa ti veš, kakšne težave imaš.
🙂
Forum je zaprt za komentiranje.