Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Meeting men preko..

Meeting men preko..

Predno sem to-zadnjo 🙂 spoznal, nisem nikoli vabil kakšne z neta. Pa mi je kar žal, ker bi imel bistveno večji “repertoar” 😉 Je pa tako, da veliko ljudi spoznavam tako žensk, kot moških ravno na netu. Seveda ne na ona-on.

Itak se nonstop farbate, tako, da povprečno izurjen psiho se s tem niti ne obremenjuje…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Ksiht, svaka čast. Točn tko je, kot si napisu. Ampak vseen je fajn ljudi spoz navat, al po netu (kaj čmo, brez njega ne gre), al v živo. Sem jih že ful spoznala, z nekaterimi se tud dol dala, nekatere skenslala, eni so pa prav fajn prjatli postali. Ni mi žal. Sem imela samo eno slabo izkušnjo, pa sem tud to preživela. Tko da sem pač mal bolj previdna. Pridi kaj na chat. Bova kakšno rekla.

Bejba in tvoj nick je?

Pomoje sploh ni važno ,kje se ljudje spoznavajo in hvala bogu ,da je načinov za spoznavanje veliko,važno je samo ,da veš KAJ BI RAD….lp*

to je point zvezdica ja.

tud jst sem na ona-on.dobila sem se z 10-timi tipi,s tem da sem s tazadnjim začela hodt.in bo kmalu 1leto odkar sva skupi.tko,da možno je vse,je veliko dobrih ljudi tko na chatih,tud na ona-on,sam je pa tud zelo veliko laži.lahko se je izdajat za nekoga kar nisi,potem v realnem svetu si pa totalen debil.sam vsak človek ima pravico do tega,tako da fantje in punce bodite to kar ste in najbolš bote skoz pršli.imejte se radi,pa želim vsak vesele praznike!pa,pa

plesačica vas je odfukala je dobila spet kakega kurbirja, ko jo bo nategnu pa brcnil v rit. itak ta baba ne more biti resna če se goni kar vsevprek.

Jest sm kr kle na chatu…. :)))

Ja, gospod s(v)etilnik-btw.tebi bi bolj pasal nick smetilnik,se bejba , če že se,vsaj v živo gon naokol, ti pa nažalost sam pred ekranom z Ančko gniješ, k vejretn v realnosi popolnoma odpoveš…

Ksiht, tudi milijonarji pecajo na netu – preverjeno v praksi:)

A si mu v tošl zlezla, al na besedo verjameš?

kok si vedla sovica.
tamle na kavču leži moja grda debela ženska , jaz sm pa zafrustriran in zamorjen in se v realnosti čist nč ne upam. a si ti tud taka?

Moja sestricna je na ona-on oddala dva oglasa – eden je bil njen z vsemi pravimi podatki in napisan lepo in obsirno ter z resnimi nameni spoznat nekoga prijetnega. Drugi pa v kratkih jasnih, “ne pretezkih” stavkih, z opisom ; blond, 180 cm, in rahlo sexsulano obarvanim, ne prevec pametnim stavkom – v enem dnevu je prejela okrog 20 go/no go vprasanj in okrog 15 mailov na tistega “fantazijskega” na tistega kjer pa je lepo opisala sebe i svoje prave zelje pa samo 4 maile. Je pa bilo zanjimivo to, da se osebe, ki so ji pisale na “ta pametnega” niso pojavile med oglasom za “sexi, visoko bjondo). V obeh je bila stara enako, v obeh je bila blond, le da je v enem bila par let mlajsa in si je zelela “ljubezni in zabave”. In res ta mailbox se je polnil kot nor z kao “resnimi ponudbami” v nebo vpijocimi romanticnimi izjavami, obljubami… Sicer nevem zakaj saj je bil tisto ocitno oglas neke sexi bjonde, ki si zeli samo zabave… a razpisali so se baje v nulo. Docim na onega drugega kjer bi se morali razpisat ker je slo za resno zeljo po spoznavanju z nekom, ki si zeli resne veze se je javilo par revckov, enih par celo z vprasanjem ce je za kaksno avanturco… Zakljucek je lahko potegnete sami…. V glavnem ne vem, ce je glih pametno se srecevat z nekimi neznanci po lokalih v vecernih urah – nikoli ne ves kaj komu v glavo pade. Ce pa ze pa vsaj da gre kaksna kolegica zraven. In res je bolj se dvoumno prezentirate bolj je to za nekega cepca zelena lúc za takojsni napad po sistemu- saj si pa rekla, da bi… kaj se zdaj noro delas.

Hehehe… kolegica zraven… :)))

Me prov zanima, a je sploh na svet kdo tolk patetičen, da bi to požrl?

Dej ne takih bedarij stresat no! A veš kdo bi šel tak date? Edin res taprav psihopat, pa noben drug…

a si ti padla pod milijonarjevo kurčetino ha ha
marš prasica če je to res

Kwa pa k srečaš milijonarja?

kako pa je potem s kemijo? 😉

Ksiht, bila je kemija, ampak so bili tudi pomisleki in obotavljanja, obojestranski, tako da iz vsega skup ni bilo drugega kot prijateljstvo – kar pa seveda tudi veliko šteje.

Jest sm s kemijo čist skregan že od srednje šole… Ne vem, al so ble tiste formule ful predolge za eno navadno tuno, al mi je v praksi vse skup preveč smrdel…

Ampak neki mi ni jasn… Oziroma, nč mi ni jasn in itak sem zmer trdu, da žensk ne razumem… Samo, če klapa matematka, pa kemija… Kje so pol problemi? V francosčini?

bla bla bla ribnčanka ha ha

Ksiht, problemi nastanejo skor vedno pri domačem jeziku. Tega boš moral ponavljat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ar ju kvajt šur?

Vprašanj je več:

1. Kateri jezik je domač jezik?
2. Je problem, če je meni domač drug jezik, kot tebi?
3. Je problematičen moj jezik ali tvoj?
4. Je ta problem vzrok težav?
5. Če je odgovor na 4. točko DA, kakšnih?

Mimo teh vprašanj ne moreš, kadar želiš rešiti kak tak problem…

Razn če nis mislu na kkšn drug jezik…

1. odvisno od posameznika
2. ne, to ne bi smel bit problem
3. jaz mislim da je tvoj, saj sem že povedal zgoraj 😉
4. lahko bi bil, glede na to, da si druge predmete obvladal
5. a kakšnih težav? To pa ti veš, kakšne težave imaš.

🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

1. Natanko tako.
2. Natanko tako.
3. Narobe. Meni je domačih več jezikov.
4. Glej točko 3.
5. Glede na točki 3 in 4 ne gre za mojo težavo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close