Meeting men preko..
Tudi jaz sem imela s tem probleme. Mene nihče ni pač ” zagrel ” , sama sem pa imela full težav ..stalno maili pa ah sej telefona nisem niti hotela več dat.
Če vprašaš mene , je tam v večini tipov ki iščejo seks. Pa nisem več tko mlada , samo meni to ni šlo.
Trije mi še danes težijo , a sem ušla od tam 🙂
Porkadijo!!!
….. jst se pa sekiram, ker nimam punce, pa ne vem, kje bom kakšno našel……. sploh ne vem, kako ni taki forumi niso še nikol prišli na pamet! se grem takoj prijavit. Ampak punce, vas opozarjam!! Ne mi kr takoj težit ala: “jst sem tolk zaljubljena v tebe” pa “jst ne morem brez tebe” pa “muci, kaj si pa delal teh 5 minut, ko te nisem poklicala” pa “dej se ožen z mano” itd…….. če ktero zanima, me lahko najdete pod nickom: Ultrapičkohvatač :)))))
telefonske pa ne bom napisal zraven ,ker mi bote pol zihr vse morile, da me hočete met, tko kot tipi morijo vam :)))))
LP
Remedy
OK, me je Žani skurcal, sem šel globoko vase in bom enkrat za spremembo napisal nekaj resnega, glede na to, da zadevo (bohvedzakaj) mal poznam:
Na ona-on je itak tako kot posod na netu razmerje 5:95 v korist tipov.
Ko se prijavi kaka ženska sploh ni važn, kwa napiše, itak ji v največ par urah zafloodajo mailbox. Ki bajdvej drži 50 mejlov. Zadeva zgleda tko, da se punca registrira, potem gre pa čez en cajt gledat, kwa se je ujel in ma v mejlboksu 50 najbolj vročih ta hip… Skratka, vse od nepozabnega seksa do sosedovga mesarja, ki ji pod roko ponuja krvavice… Itak, tisti, ta počasni tko kot v rl tud kle ne pridejo zraven… :)))
Pa še nasvet, ali dva:
1. Zelo važno je kaj napišete v profil. S tem sfiltrirate paciente, itak ne vseh, večino pa. Če ne napišeš nič in takih je itak večina, potem pač nabašeš na take, ki jih razen luknje ne zanima nič. Lagat nima smisla. Itak na prvem kofetu vse vn pade. Škoda cajta. Itak se tud pozim opaz da 160/100 ni “srednji” tip postave… Mislm, sej marsikoga to ne mot, je pa šok če pride Šerbi namest Twiggy.
2. GO/NO GO ni tam brezveze, itak je s tistimi, ki navalijo ko mutasti na telefon, neki narobe. Itak niso mel cajta (če jih sploh zanima) prebrat, kar ste napisale.
3. Orng preglej s kom imaš opravka. Če se ultramaratonec zanima zate, ki ti je glavni hobi gledanje mehiških žajfnic, pol najbrž nekej ne bo vredu…
4. ONA-ON je za online-pismene. Če vam tozadevna komunikacija ne laufa, boste upecale enga sebi primernega al pa kakega desperadosa, ki ga že dolg ni namoču.
5. Telefonska je zadnja stvar, ki jo daš od sebe. Ko ugotoviš, vsaj prbližn, kdo je, mu pošl sliko. Bol da ga kap zadane za računalnikom, kot v oštariji… Itak ne verjet nikomur, ki prav da ga ne zanima kako zgledaš. Tak je tolk potreben, da Rexi nardi pet metrski ovink okol njega.
6. Milijonarji ne pecajo bejb po netu.
Tko nekak, itak sem še kej pozabu…
p.s.
A hod kera kej u hribe? :)))))))))))))))))))))
p.p.s.
Žani, a ti si pa bejbe pecu, pa na psihota naletu? Bogi…..
Ksiht:
lega……….. ok…. zdej pa mal pomisli, kaj si lahko folk o tebi misli…… non stop na netu, pa naštudirane vse internetne posredovalnice “ljubezni” v nulo……… jst bi tko na prvi občutek rekel: ali si psihopat, ali pa en zahojen computer-geek. Še dobr, da te mal bol poznam :)))))
gremo na malo bol zabavne teme:
“p.p.s.
Žani, a ti si pa bejbe pecu, pa na psihota naletu? Bogi…..”
Žani, a je blo to psiho žensko, al moško? Tvoj kontekst mi je malo sumljiv……..
sploh pa Ksiht: ko si napisal, da se moraš zresnit: sej je tut v šali veliko resnice….. nekdo nas pa mora zabavat in v dobro voljo spravljat….. in zakaj to ne bi bil ti!?!
kar se pa tiče Žanita, se pa ne preveč sekirat…… tip se na sosednji temi hvali, kako trenira, da bo poleti lep v kopalkah…… khm….. Veliko raje bere tvoje fore (ki so BTW: na nivoju), kot pa take bedarije……….
LP
Remedy
Aja, kaj sem hotu z vso tisto slamo povedat?
Samo to, da če bi bil jaz
VESELA MALA BLONDINKA z modrimi učki, ki počne čisto vse, kar se na tem ljubem svetu da početi,
pol se ne bi čist nč čudu, če bi vsak dan dobil 16.384 perverznih mejlov…
Forum je zaprt za komentiranje.