Meeting men preko..
interneta, npr. na ona-on portalu. Kakšne izkušnje z ženske in moške strani? je kdo že našel tam svojo big-love?
Sem šla namreč že s kar ene par fanti ven na drink, pa ne morm rečt, da ni blo vmes tud kar precej simpatičnih in ok tipčkov, sam men ni noben potegnil, no :-(. Problem sem imela potem, ker se je čisto vsak blazno zagrel zame in sem imela z ene parimi kar problem, jim dopovedat, da z moje strani ni plamenčkov.(en mi še po pol leta piše full zaljubljene sms-je)
Pa drugač ti tipi niso bli kakšni luzerji-športniki, poslovno uspešni,blazno družabni in duhoviti, sam ne vem, vsak se je pol do mene obnašu tko kot da bi me hotu kmal kar ožent…
Saj v real-life je bolj spoznavat(in do zdaj sem mela same take fante), sam je pa prednost pri netu, ker že vnaprej malo veš, kakšen je tip (vsaj v grobem, no-kolkor ne nabija)…
Jah ne vem, men je en bivši razložu teorijo povabila na kavo:”tip te povab na kavo, v bistvu pa pol piješ coctail in na-na konc sexaš-simplpimpl…-sam to je on na svoj mlin napeljeval.Res pa, da ni zmeri tko.Me je en tip skor pol let na kavo vozu,preden si je upal kej konkretnga narest-v bistvu reva, ja…
drgač pa itak, man lezeš bejbi u … bl si zanimiv!
No doubt… itak sem se že sprašvou kako ti je ratal tale post falit…
Drgač pa Alfi, jest se tud s tem tolažm, kadar grem s trdmu spat.
Si pa odprl eno “Resno dilemo” morm rečt… Kdo bo odprl nov topic na temo kofeta pa fukfehtanja? Jest se mal bojim, da me nobena ne jemlje več resn…
Ja, tudi jaz sem na ona-on in imam podobne izkušnje.
Spoznala sem par tipov, ni bilo iskric, z dvema mogoče še vzdržujem stike, kakšni so ful težaki, kakšni pa kar v redu.
Tudi jaz sem spoznala kakšnega, ki se je ful ogrel zame, pa meni ni bilo zanj…. In potem mi je bilo kar hudo povedati, da s te moke ne bo kruha in kakšni mi tudi še sedaj pošiljajo zaljubljene smse…
Pa kaj vam je, moški???
Orka, pa a ti misliš, da če se preko salamona zmeniš za nakup avta, pa je kaj manj tvegano???
No, jaz sem tudi že spoznala nekaj ljudi preko neta. Če prav pomislim, zadnjih nekaj let nove ljudi itak spoznam večinoma preko neta, ker sicer imam nek ustaljen krog prijateljev in znancev (službenih znanstev tu seveda ne štejem zraven). Po lokalih se ne zadržujem kaj dosti, sploh ne z namenom spoznavanja nekih ‘kandidatov’.
Izkušnje s tem spoznavanjem imam dobre. Seveda srečaš precej čudakov, a se jim pač ogneš, a ne. Problem je, ko srečaš čisto v redu človeka, pa nekako ni kemije. Potem je včasih res zoprno, kako to povedat.
Forum je zaprt za komentiranje.