Medisjka golazen podkupljena in politika vas straši da se boste cepili
S pomočjo mEdeijske podpupljene skorumpirane golazni, le redki mediji so pošteni, vas strašijo s pomočjo politike in obiskov iz evrope, da se morate cepit. Ali boste podlegli pritiskom lažem in zavajanjem. Obisk iz evrope je dejal, da so cepiva varna. Povejte to umrli slovenki , ženi slovenskega diplomata. Gre za hude laži in PLANDEMIJO, tudi jaz sem spregledal pa sem bil prej vernik v ta covid. gre za laži laži in še enkrat laži in plandemijo. Mafija skoraj vsepovsod, dobili so kamione denarja da vas sedaj pospiljujejo s cepljenjem. Kmalu bo obvezno boste videli. Sedaj bodo probali še na lep način vas z lažmi prisllit v cepljenje, potem bo obvezno za zdravstveno osebje potem pa, ko bo ostalo samo še nekaj 10 procentov necepljenih, pa bodo udarili z obveznim cepljejem.
Anticepilci ste zelo pisana druščina. Pred kratkim mi je bivša sošolka, ki kadi in preveč pije, v mladosti pa je eksperimentirala tudi z drogami, razlagala, da se ne bo cepila, ker je škodljivo.
Ker poznam njeno zgodovino, sem si naskrivaj grizljal notranjo stran lic, da se ne bi začel naglas režat.
Poznam, 14.07.2021 ob 14:31
Kako pa grejo skupaj mediji in vlada? A niso na razlicnih polih?
Moji znanci anticepilci, 14.07.2021 ob 14:13
Anticepilci ste zelo pisana druščina. Pred kratkim mi je bivša sošolka, ki kadi in preveč pije, v mladosti pa je eksperimentirala tudi z drogami, razlagala, da se ne bo cepila, ker je škodljivo.
Ker poznam njeno zgodovino, sem si naskrivaj grizljal notranjo stran lic, da se ne bi začel naglas režat.
ježešna, 14.07.2021 ob 15:05
Upam da čim več folka pomre zaradi cepiva. Moja druga doza je v petek, upam da bom med prvimi, da mi ne bo več treba poslušat retardacij tega kalibra. Če ne se bom pa pač fuknil pod bus.
Brez skrbi, se boš recikliral nazaj …. in novo na novo …. tako boš lahko v nedogled poslušal retardacije tega kalibra.
golazen podkupljena, 14.07.2021 ob 14:01
S pomočjo mEdeijske podpupljene skorumpirane golazni, le redki mediji so pošteni, vas strašijo s pomočjo politike in obiskov iz evrope, da se morate cepit. Ali boste podlegli pritiskom lažem in zavajanjem. Obisk iz evrope je dejal, da so cepiva varna. Povejte to umrli slovenki , ženi slovenskega diplomata. Gre za hude laži in PLANDEMIJO, tudi jaz sem spregledal pa sem bil prej vernik v ta covid. gre za laži laži in še enkrat laži in plandemijo. Mafija skoraj vsepovsod, dobili so kamione denarja da vas sedaj pospiljujejo s cepljenjem. Kmalu bo obvezno boste videli. Sedaj bodo probali še na lep način vas z lažmi prisllit v cepljenje, potem bo obvezno za zdravstveno osebje potem pa, ko bo ostalo samo še nekaj 10 procentov necepljenih, pa bodo udarili z obveznim cepljejem.
Kaj tebe briga, če se ljudje cepijo? A hodiš okol tud težit ljudem kaj kuhajo, kako se napravljajo, s čim se ukvarjajo kaj počnejo čez dan itd… Verjetno cel dan prežiš za zavesami in opravljaš.
Tečni ste kot podrepne muhe. Pa inteligentni ravno toliko. Ko človek prebere vaše nebuloze in zdaj že napade na nas, mu postane slabo. Ljudje pač nismo za vaše pravljice. Pa vedno bolj nasilni postajate, namesto da bi bili veseli in sproščeni, saj ste vendar vi tisti, ki boste preživeli apokalipso, torej nas, ostale pustite pri miru, kajne.
Ma če jaz nekaj naredim prav in sem v to prepričan, sem VESEL in PONOSEN, vi pa ves čas nekaj javkate in tulite. Ne gre skupaj!
Odločamo se po tem, v kaj verjamemo. Če verjamemo podkupljenim medijem in skorumpirani vladi, gremo pod šus, ki mu rečejo cepljenje. Če verjamemo nepodkupljenim strokovnjakom, se bomo izognili vsemu, v kar nas prepričuje udarna propaganda.
Od kod ljudem prepričanje, da nam skorumpirana vlada želi dobro?
opažam, 14.07.2021 ob 19:52
Odločamo se po tem, v kaj verjamemo. Če verjamemo podkupljenim medijem in skorumpirani vladi, gremo pod šus, ki mu rečejo cepljenje. Če verjamemo nepodkupljenim strokovnjakom, se bomo izognili vsemu, v kar nas prepričuje udarna propaganda.
Od kod ljudem prepričanje, da nam skorumpirana vlada želi dobro?
Kakšna vlada? A cepijo mogoče samo pri nas?…. ali kaj te MEDE, teslo?
jao jao, 14.07.2021 ob 21:24
Kakšna vlada? A cepijo mogoče samo pri nas?…. ali kaj te MEDE, teslo?
Cepijo po vsem svetu. Naši državljani se odločajo za pod šus zaradi propagande naših medijev pod našo vlado (ne ameriško ali katero koli drugo).
Širši pogled na ozadje korona dogajanja: James Corbett
Svjedočenje Jamesa Corbetta pred Istražnim povjerenstvom za koronu
Forum je zaprt za komentiranje.