Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Medicina dela Krumpak

Medicina dela Krumpak

Neprofesionalnost, neprofesionalnost!
Glede na to, da propagirajo zdravje na delovnem mestu, menim, da se sami kaj dosti ne držijo zdravega načina življenja.

a to je ta v Žalcu?

Ja tako..

Res je! Zelo se neodgovorni in neprofesionalni

Sem že večkrat slišala, ja.

Sina, ki je že 16 let športnik in ne pije in ne kadi, 16 let redno trenira, so mu zaradi povišanih jetrnih testov, rekli, da mu ne bodo izdali pozitivnega zdravniškega potrdila, ker je alkoholik !! Brez vprašanja ali posveta z njim, da bi vsaj poskusili razumeti in najti vzrok povišanim testom. To ga je stalo službe. Lahko kdo to razume? Jaz ne… besna sem…

Odgovor na objavo uporabnika
Mama112, 25.09.2025 ob 07:36

Sina, ki je že 16 let športnik in ne pije in ne kadi, 16 let redno trenira, so mu zaradi povišanih jetrnih testov, rekli, da mu ne bodo izdali pozitivnega zdravniškega potrdila, ker je alkoholik !! Brez vprašanja ali posveta z njim, da bi vsaj poskusili razumeti in najti vzrok povišanim testom. To ga je stalo službe. Lahko kdo to razume? Jaz ne… besna sem…

to je pa za tozbo teh ljudi in to kz vec razlogov.

ker jetrni encimi povisani ne morejo biti razlog da nekdo ne bo mogel opravljati svojega dela, izdaja pozitivnega zpricevala tukaj sploh ne bi smela biti vprasljiva. Da pa nekoga kar obtozijo za alkoholika brez vsakih dokazov pa ze druga pravno nedovoljena stvar. pa se o lastni neodgovornosti in malomarnem zdravljenju bi morali odgovarjati. in aterialni skodimpotem zaradi tega tudi… ni da ni kazenskih stvari

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close