Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Med.over.net vas potrebuje!

Med.over.net vas potrebuje!

Rdeč banerček prav na vrhu kotička. Kliknem in mi napiše, da MON živi od oglasov, da naj jih, lepo prosijo, odblokiram. Pa koga oni to … Vedno nekaj gomazi po ekranu (razne žuže), skače, strupeno zeleno bode v oči, kaj se je zgodilo z dobrimi starimi č-b oglasi?! 😀

medtem, ko si čakala na princa iz sanj so prigomazeli razni pajki, veše, ščurki, krti, hrošči …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

medtem, ko si čakala na princa iz sanj so prigomazeli razni pajki, veše, ščurki, krti, hrošči …[/quote]

Vidim, da si se že podpisal 🙂

medtem, ko si čakala na princa iz sanj so prigomazeli razni pajki, veše, ščurki, krti, hrošči …[/quote]

Vidim, da si se že podpisal :)[/quote]
aha … z lastno tekočino po tvojem teleščku … naslednjič dobiš pa še po zadnji strani v lase, da se ti bodo učke 3 dni svetile v “tistem” pogledu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni oglasne pasice niso moteče; če jih ne bi bilo, bi na teh straneh prav nekaj manjkalo. Veliko je spletnih strani, ki brez tega ne obstajajo in če tega ne razumeš/toleriraš, raje več ne uporabljaj (z reklamami “okrašenih”) spletnih strani 😛

Ne razumem, da koga takšna malenkost zmoti; bolje, da ne vem kaj jih vse (lahko) zmoti na živem človeku ://

če bi Primož uvedel članarino namesto reklam (od nečesa pač mora živeti) … nas nebi bilo tukaj☺

Malenkost? Saj je 3/4 strani pobanerjanih!

Kaj sem kliknila, pa naj ostane skrivnost hehe

Jap nm3, ujel si me, rada delam čistko. Vedno in povsod.

Če bi bila bolj fokusirana na tekst, objave v temah, te ne bi nobene pasice zmotile; zame so malenkost.

Poklicna deformacija pac. Zdelo se mi je pac posiljeno tezit naj imamo oglase vklopljene, itak jih ne klikam. No tega sem “Tek in hoja za upanje, Europa Donna”, k ze nekaj let hodim in pozabim kateri datum je..ostalo pa bz.

V čem je sploh smisel teh vseh mogočih in nemogočih, reklam, ki žmigajo in utripajo, prekrivajo zaslon ali so kakorkoli drugače “nadležne”?
Imelo bi smisel, da je ena taka, ampak so (skoraj) vse! In potem se “moja” zadeva/reklama spet izgubi v množici drugih…. ima smisel imet tako agresivno reklamo?
Podobno kot tisti listi, ki mi jih poštar vsak dan pridno nosi in jih niti ne pogledam ne….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

smisel je v € za vzdrževanje MoN_a, Primoževe dohodke, … enako kot na TV, v časopisih

mi, ki tipkamo smo samo benč-mark obiskanosti portala ☺

Obiskanost in število klikov na oglase, je bistven podatek na podlagi katerega se oglaševalci odločijo izbrati komu bodo plačali, da se njihov oglas pojavi na straneh.

Zato nbenmu ne dam svojega klika:)).

Se bojiš, da bi bila preveč obiskana ? 🙂

Se bojiš, da bi bila preveč obiskana ? :)[/quote]

Čaki klik reklamam…nisem govorila o svojem linku:)).

Ceprav moram priznat da reklame na telefonu niso toliko motece kot na racunalniku. Robi, a mas podatek, katere reklame dobijo najvec klikov? So to tiste s “cudeznimi tabketkami” glede izboljsanja pocutja/zdravja ali katere druge?

a to sploh kdo klika?! nemogoče!

Se bojiš, da bi bila preveč obiskana ? :)[/quote]

Čaki klik reklamam…nisem govorila o svojem linku:)).[/quote]
Mogoče bi pa bila najbolj klikan “oglas”. 🙂

Ne vem. Nikoli nisem tega spraševal. Primož bi naj to vedel.

Najbolj klikane so tiste, ki so najdražje (dobre pozicije).
Pogledate cenik in ste na jasnem. Cenik je nekje na strani spodaj.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Čaki klik reklamam…nisem govorila o svojem linku:)).[/quote]
[/quote]

Aja, ti imaš v mislih, da bi prilepila še svojo fotko:)).

fouš si doumela: MON dobi oglaševalca na osnovi naših klikov, objav … na MON_u ne na reklami —- še koza bleje inteligentneje kot ti tipkaš

[/quote]

Aja, ti imaš v mislih, da bi prilepila še svojo fotko:)).[/quote]
Brez slikovne podobe, je vsak oglas bolj malo vreden in neopazen. 🙂

Aja, ti imaš v mislih, da bi prilepila še svojo fotko:)).[/quote]
Brez slikovne podobe, je vsak oglas bolj malo vreden in neopazen. :)[/quote]

Za MON se naredila že preveč klikov:). Bodo mogli bit kar s tem zadovoljni:). Ti pa lahko prilepiš svojo fotko, bi se spodobilo glede na funkcijo, ki jo opravljaš:).

Brez slikovne podobe, je vsak oglas bolj malo vreden in neopazen. :)[/quote]

Za MON se naredila že preveč klikov:). Bodo mogli bit kar s tem zadovoljni:). Ti pa lahko prilepiš svojo fotko, bi se spodobilo glede na funkcijo, ki jo opravljaš:).[/quote]

Funkcija obiranje kamiličnih cvetov? :))Mena je spokojni kot Buda med tem cvetjem na Nemčijevo srečo. 😀
[img]http://www.wncwoman.com/images/happynude72.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close