Med.over.net vas potrebuje!
medtem, ko si čakala na princa iz sanj so prigomazeli razni pajki, veše, ščurki, krti, hrošči …[/quote]
Vidim, da si se že podpisal :)[/quote]
aha … z lastno tekočino po tvojem teleščku … naslednjič dobiš pa še po zadnji strani v lase, da se ti bodo učke 3 dni svetile v “tistem” pogledu ☺
Meni oglasne pasice niso moteče; če jih ne bi bilo, bi na teh straneh prav nekaj manjkalo. Veliko je spletnih strani, ki brez tega ne obstajajo in če tega ne razumeš/toleriraš, raje več ne uporabljaj (z reklamami “okrašenih”) spletnih strani 😛
Ne razumem, da koga takšna malenkost zmoti; bolje, da ne vem kaj jih vse (lahko) zmoti na živem človeku ://
V čem je sploh smisel teh vseh mogočih in nemogočih, reklam, ki žmigajo in utripajo, prekrivajo zaslon ali so kakorkoli drugače “nadležne”?
Imelo bi smisel, da je ena taka, ampak so (skoraj) vse! In potem se “moja” zadeva/reklama spet izgubi v množici drugih…. ima smisel imet tako agresivno reklamo?
Podobno kot tisti listi, ki mi jih poštar vsak dan pridno nosi in jih niti ne pogledam ne….. :/
Aja, ti imaš v mislih, da bi prilepila še svojo fotko:)).[/quote]
Brez slikovne podobe, je vsak oglas bolj malo vreden in neopazen. :)[/quote]
Za MON se naredila že preveč klikov:). Bodo mogli bit kar s tem zadovoljni:). Ti pa lahko prilepiš svojo fotko, bi se spodobilo glede na funkcijo, ki jo opravljaš:).
Brez slikovne podobe, je vsak oglas bolj malo vreden in neopazen. :)[/quote]
Za MON se naredila že preveč klikov:). Bodo mogli bit kar s tem zadovoljni:). Ti pa lahko prilepiš svojo fotko, bi se spodobilo glede na funkcijo, ki jo opravljaš:).[/quote]
Funkcija obiranje kamiličnih cvetov? :))Mena je spokojni kot Buda med tem cvetjem na Nemčijevo srečo. 😀
[img]http://www.wncwoman.com/images/happynude72.jpg[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.