Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem MB-čani, kam peljete avto na popravilo?

MB-čani, kam peljete avto na popravilo?

Rabim kakega fajn avtomehanika, po možnosti ne predragega (uradni servisi so zelo dragi), če kdo pozna koga v MB, pa po možnosti da dela s citroeni (eni so pač bolj specializirani za ene znamke, drugi za druge), sicer pa me nasplšno zanima, kam peljete svoje citroene, ko se kaj pokvari?

In a mi zna kdo povedat (tako “na pamet”), kaj bi to lahko bilo – danes sem začutila nek čuden vonj med vožnjo (a ne močno), in ko sem spredaj odprla pokrov, je bila razlita neka črna tekočina – kaj bi to bilo? In a lahko za prvo silo, da pogledajo, peljem tudi na AMZS (sem članica) ali tam ne popravljajo tega? (najbrž so pa tudi zelo dragi?) Ker pa si s takim zdaj ne upam vozit okoli, bi bilo najbolje, če bi kdo lahko prišel na dom pogledat…. svetujte mi kaj, lepo prosim!

Hvala!!!

Ej citroenčica, kar lepo pridi v Minimal bar na Teznu (SPAR) vsak dan ob približno 9.uri, boš tam srečala našega Čeha, je itak najboljši. No malo siten, popravi pa prav vse. Na uradne servise kar pozabi, ne samo zato ker so dragi, ampak tako ali tako nič ne znajo.

Preverjeno – korektno – na tel. št. (02)2526220 … po Trubarjevi .. za Kalvarijo.
Priporočam! .. lp (tudi iz Mb)

New Report

Close