Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem mazda premacy in 3 avtosedeži

mazda premacy in 3 avtosedeži

Imam težave z namestitvijo 3 sedežev v Mazdo Premacy. Imam dva vrtičkarja 5,5 let in 4 leta, ki sta v kiddy cruser pro. Tamlajša je pa stara leto in je v maxi cosiju, ki je tudi obrnjen v smeri vožnje. Imam težave nastaviti hrbtni del za tavečja2, ker je še bočni del, ki je potem v napoto. Ima kdo kakšen nasvet. Ponavadi vozimo tamlajšo za voznikom in tastarejšadva na sredini in za mano. Skrbi me za varnost.
Kakšen nasvet? Bi bilo bolje, če grem jaz zadaj in tastarejši s sedežem spredaj?

Kakor imam izkušnje je bolje voziti otroke zadaj.

Ej eno čisto mimo vprašanje – si zadovoljna s tvojo mazdo? >Meni je ful všeč pa se bojim da bom imela potem kakšne težave.

Največjega daj na sredino v sedež brez bočne opore, ampak samo tisto za glavo, sedež pa naj bo tak, ki se pripne direktno s pasom od avta. Je že dovolj velik za to. Bočni del otr. sedežev je namenjen dodatni varnosti ob trku, ki je pa za tistega v sredini brezpredmeten, saj je na sredini. In pas od avta je pri trku učinkovitejši od pasov na otr. sedežu.
Poskusiš pa lahko tudi tako, da hrbtni del avtomobilskega sedeža daš v maksimalno nagnjeno lego (dvigneš tisti zatič ob strani in potisneš nazaj, kolikor gre), srednji pa ostane pokonci (ali obratno). Tako boš morda pridobila kak cm pri sedalu in hrbnem delu in se bo mogoče izšlo – velja poskusiti.

New Report

Close