Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice MAX – Solaris Šibenik

MAX – Solaris Šibenik

Pozdravljen!

Ker vidim, da obvladaš TN Solaris pri Šibeniku, bi te vprašala nekaj stvari.

Namreč, 20. 8. gremo v hotel Mirage, pa me zanima, koliko je ponudbe za manjše otroke (2 – 5 let). Saj veš, otroško igrišče, peščena plaža, velike travnate površine za letanje in igranje…

Jaz bi sicer še več: kakšna igrala v restavraciji, da lahko z možem v miru jeva, igrala zraven kafičev, da lahko z možem v miru spijeva kavico… A mislim, da so moje želje prevelike.

Vem, da je tam animacija za otroke, a dvomim, da za tako majhne.

Saj bomo sami kmalu videli, a me vseeno firbec matra. Hvala za odgovor!

lp

Pozdravljena!
Žal v restavraciji res nimajo otroškega kotička lahko pa ti ponudijo otroški stol . Pri hotelu je bazen z morsko vodo in barom pod teraso bazena pa imajo plezalo in tobogan prav za najmlajše. Vsa stvar pa je odaljena
50m do morja. Družine podobne tvoji so se namestile v senco poleg igral,
ponujajo ti ležalnik z senčnikom za 20kun.Če imaš plačano sobo na morsko stran boš v prtličju z pokritim balkonom, 100m od plaže , žal pa je pred balkonom namesto zelenice drobno kamenje in borov gozdiček.
Na plaži je 30m pas ob obali mletih kamenčkov v vodi pa večja kamenje.
Naprej ob plaži imajo tudi več otroških igral 500m tranpolin , formula, leseni grad. Glede kompasovega kluba dopoldan od10 do 12h pri bazenu v gozdičku imajo delavnico risanja zunaj so mize in en animator štarši so seveda dobrodošli v naši skupini je bilo prek 20 otrok. Seveda mi , ki imamo večje otroke smo jih pustili tam in ta čas uživali posteljne radosti.
Za mamice imajo od12h do 13h TNZ, vzemi si dobre copate.Ponavadi pa se atiji igrajo z otroci mamice pa pridno ležijo na soncu.
ZAJTRK
hrenovka, klobasa, jajčka , pomfri, palačinke, salame in sir, sadje, sok, pecivo in seveda topli napitki
VEČERJA
pet vrst hrane vsak dan tudi ribe, pecivo, sadje hit lubenica žal brez sladoleda.
pivo 16kun , sok 14kun
Drugače pa je to hotel poln družin. PRIJETNE POČITNICE!!!!!!!!!!!!!

MAX, res hvala za izčrpne informacije!

Mimogrede, TNZ pomeni neko vadbo, a ne? Kaj pomeni ta kratica, se mi pa na žalost ne sanja. Sicer bom jaz raje pridno poležavala (oziroma poskušala to početi), očka pa zaposlila (oziroma poskušala zaposliti) z otrokoma. Upam, da bo uspelo.

Hvala za lepe želje in lp

TNZ pomeni trebuh,noge,zadnjica .

Kaja, hvala. Hm, če si podrobno ogledam navedene dele pri sebi, bom pa mogoče vseeno sodelovala. Čeprav ne vem, v tisti vročini…..

lp

Draga Sisley, če hočeš biti opažena oziroma v središču pozornosti obvezno moraš sodelovati, kajti tam so vse mamice, ki dajo nekaj nase in so že dvakrt od sonca pečene. LP.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close