mauricius nastanitev
zasledila sem zadnjič nekaj o bungalovih na linku od exoctic toursa. Pa na googlu če iščeš pod mauricius dobiš kar lepo število zadetkov. BIVANJE TAM JE RES POCENI SAMO, kako priti najceneje do mauricius islands…to je umetnost.
Če izveš za poceni letalsko karto, bi tudi mene zanimalo.
Lep dopust ti želim,
http://www2.condor.com/tcf/us/index.jsp
198 €, odhod 6.7., 8 dni
alkor napisal:
> Zanima me kje na mauriciusu se splaca bit oziroma prezivet 2-3
> tedne. apartma veliko raje kot hotel…no e boljs seveda
> bungalov , koca na plazi….
Po moje je najbolše, da greš naokoli po otoku. Nekaj dni tu pa nekaj dni tam …
Zdaj ni glavne sezone in se da ugodno dobit prenočišče. Imaš pa na razpolago od poceni variant (okoli 1000 SIT na osebo) pa do luksuznih hotelov (1000 EUR).
suniboy napisal:
> iščeš poceni karto za MAURICIUS? jaz sem jo našel za 198 eurov
> povratna iz Muenchna! je to dovolj ugodno? Verjetno bom kar
> zdaj klikno in vplačal s kartico in čez hmmm, štrir dni že
> letel!!
Tudi jaz sem šel na tak način. Samo, da sem kupil karto že 7 dni pred odhodom. 🙂
Bi ti pa priporočal, da daš še kakih 100 EUR zraven in greš za dalj časa. Se splača. 🙂
simonj napisal:
> Tudi jaz sem šel na tak način. Samo, da sem kupil karto že 7
> dni pred odhodom. 🙂
> Bi ti pa priporočal, da daš še kakih 100 EUR zraven in greš za
> dalj časa. Se splača. 🙂
TI kar verjamem, prepričal pa se bom itak doli 🙂 Samo da mi je ta varianta z 8 dni časovno kar ustrezala. Denar pa tudi ni velik za tako oddaljeno destinacijo – 48.000 sit že vključeno z vsemi taksami in dajatvami!
simonj napisal:
>Po moje je najbolše, da greš naokoli po otoku. Nekaj dni tu pa nekaj dni tam …
>Zdaj ni glavne sezone in se da ugodno dobit prenočišče. Imaš pa na razpolago od poceni variant >(okoli 1000 SIT na osebo) pa do luksuznih hotelov (1000 EUR).
A kaj težijo na meji če prideš brez rezervacije prenočišča? Jaz grem tudi rukzak varianto, tak da me zanimajo poceni, budget prenočišča. Da se dajo dobit tudi za 1000 sit (cca 5$), a res? Kakšna pa so to, bungalovi ali privat sobe, ali kaj …?
Super bi bilo če mi odgovoriš do torka zvečer, ker v sredo ponoči že odpeketam ;))
> A kaj težijo na meji če prideš brez rezervacije prenočišča?
Na letalu (ali pa potem na meji) ti dajo en listek, ki ga moraš izpolnit. Med drugim je tudi začasni naslov. Jaz sem tu notri napisal en ‘mid-range’ hotel čeprav nisem imel rezervacije in tudi nisem nameraval biti tam. Ne vem, če je to potrebno, škodi pa tudi ne.
Nujno pa je da imaš ‘povratno’ letalsko karto. Drugače jo moraš kupit na letališču.
> Jaz grem tudi rukzak varianto, tak da me zanimajo poceni,
> budget prenočišča. Da se dajo dobit tudi za 1000 sit (cca 5$),
> a res? Kakšna pa so to, bungalovi ali privat sobe, ali kaj …?
Če greš sam boš težko dobil sobo za 1.000 SIT. Najcenejša varianta je bila spanje pri domačinih – oddajanje sob oz. stanovanja na črno. Bilo je 300 rupij (okoli 2.000SIT) z zajtrkom (prva cena – ampak nismo zbijali :). Cene v hotelih so od 400, bolj pogosto 500 rupij naprej za dvoposteljno sobo. Za 4 ali več oseb smo našli apartmane od 600-800 rupij navzgor. Če hočeš biti povsem na plaži je pa še malo dražje. Ampak tudi tam so cene zdaj zelo ugodne. Če je med sezono po 100€, je zdaj lahko samo 30€ za bungalov na/ob plaži. Zato ne glej samo na oko poceni variant kot delajo nekateri.
Aja, ena rupija je nekaj manj kot 7 tolarjev. Na bankomatu lahko s kartico, ki ima limit 50.000 dvigneš 7.300 rupij.
Forum je zaprt za komentiranje.