Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style maturantska obleka

maturantska obleka

živjo!

na žalost nisem našla nobenega foruma (ali pa sem ga zgrešila), ki bi bil na temo maturantskih oblek itd.

vesela bom če mi boste samo nekaj povedale….ravno danes sem pri kreatorki naročila simpatično obleko, ki pa je stala kar 120 000 sit. ja vem, zelo veliko je:) ampak sedaj je pa nastopila težava…..ravnokar hodim na fitnes in aerobiko pa pazim na prehrano tako da bom po vsej verjetnosti izgubila kaj v obsegu in mi bo obleka prevelika…..zdej a je možno da na koncu ko je obleka že narejena, jo potem nekako zoža ali to pač ni možno??? kaj mislite??

hvala za odgovore
neja

isti problem…:)

ja, po moje da se da še malo zozati, samo je bolje da ji to ze zdaj poveš, da se boš “sama tudi zožala”

sam punca, ej. za obleko se ti pa res ni splačalo toliko dat. sem mela sošolke ki so se celo leto ubadale s tem kakšno obleko bodo imele, nekatere so jo šle kupit celo v tujino, začele so noro hujšat, hodile so v solarije, se tudi v šoli non stop pogovarjale o tem… za obleke so dale tudi po 100.000sit. jz kupla pa obleko tazadn tedn, bla je 30.000. še to se mi je zdel velik. sm jo dala sam na bokih odrezat….šivilija mi jo je zarezala, kot sem hotla.
sem res misnla kakšne krasotice bodo to, k so mele cel let take priprave. ja, wright. so pa tako surlo potegnle, k so fantje samo okol mene poskakval.

Travelerka mi je znano ja… Swašta, pa kaj punce mislijo? Verjetno nič.
Vesela sem zate!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close