Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Matkič prakticira varen sex

Matkič prakticira varen sex

za nekoga je dosti 3 pire, za drugega pa je malo 6 pirov. Nobeno od tega ni laž. Laž bi bila, če bi rekla, da od 6 pirov ni pijana, v resnici pa bi bila pijana po dveh.[/quote]

Ne laž je ker je rekla da jaz sploh nevem kolko ona rabi da je pijana, medtem ko jaz to VEM, in sem povedal na kakšen način bo, če posluša moje pogoje in jim sledi ZAGOTOVO pijana…

torej se je zlagala ker jaz poznam in način in količino kdaj je ona 10000% pijana :)[/quote]
Napisal si da je laž “jaz ne rabim dosti, da sem pijan”. Torej se tudi ti lažeš, ker sem ti dokazal, da to ni laž. Kaj se pol sploh buniš nad drugimi. Najprej pri sebi spucaj svoje laži.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne laž je ker je rekla da jaz sploh nevem kolko ona rabi da je pijana, medtem ko jaz to VEM, in sem povedal na kakšen način bo, če posluša moje pogoje in jim sledi ZAGOTOVO pijana…

torej se je zlagala ker jaz poznam in način in količino kdaj je ona 10000% pijana :)[/quote]
Napisal si da je laž “jaz ne rabim dosti, da sem pijan”. Torej se tudi ti lažeš, ker sem ti dokazal, da to ni laž. Kaj se pol sploh buniš nad drugimi. Najprej pri sebi spucaj svoje laži.[/quote]

koga? ti si prfuknen stari kje sem jaz to napisal za sebe?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mah, očitno imam opravka s človekom, ki ne zna brat. Niti za sabo. Tega te pa res ne bom učil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

nauči se brat prvo sam preden lahko kogarkoli KARKOLI učiš …. za več poglej moj podpis!

ironija na kvadrat!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Že sam sebi si priznal, da to lahko drži pod določenimi pogoji. V naslednji sapi pa praviš, da je boldana trditev laž. Dokazal sem ti, da ni laž, ti pa si potem pozornost preusmeril drugam. Lahko bi dokazal, da se tudi tam motiš, ampak nisem, ker vidim, kako težko preneseš svoje zmote.

Že sam sebi si priznal, da to lahko drži pod določenimi pogoji. V naslednji sapi pa praviš, da je boldana trditev laž. Dokazal sem ti, da ni laž, ti pa si potem pozornost preusmeril drugam. Lahko bi dokazal, da se tudi tam motiš, ampak nisem, ker vidim, kako težko preneseš svoje zmote.[/quote]

ne drži…. če piješ z mano za moj keš piješ pod MOJIMI pogoji, ker samo ob takih pogojih plačam pijačo 🙂

kaj ti ni jasno?

trditev je laž ker lahko dokažem samo delat je treba kot rečem.

A misliš da bi jaz plačeval pijačo pod pogoji drugega? LOL

Še kaj?

Ne plačam jaz, vprašanej je kdo bo dal finance :)

Ampak nenazadnje če boš pila tako kot bom jaz reko… torej 10 ur preden ztačneš pit nič jest pa fizična aktivnost potem pa 10 šuterjev na eks … je bil do danes še vsak pijan tudi največji pijanci kar jih poznam ![/quote]

halo…mal višje si napisu, da se bom na tvoj račun napila…kako si ti pol to predstavljaš?
Povabiš, pol pa naj sama plačam? Tko se to časti???

Nism vedla, da si gorenjc.

Glede desetih rund….skrbi me sam fizična aktivnost..to mi nekak…ne gre to z mano vštric:))

Ne plačam jaz, vprašanej je kdo bo dal finance :)

Ampak nenazadnje če boš pila tako kot bom jaz reko… torej 10 ur preden ztačneš pit nič jest pa fizična aktivnost potem pa 10 šuterjev na eks … je bil do danes še vsak pijan tudi največji pijanci kar jih poznam ![/quote]

halo…mal višje si napisu, da se bom na tvoj račun napila…kako si ti pol to predstavljaš?

Glede desetih rund….skrbi me sam fizična aktivnost..to mi nekak…ne gre to z mano vštric:))[/quote]

Tisto sem se pohecal logično da bi jaz častil 😛

Tema za posrat. Me niti malo ne čudi kdo jo je odprl…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Glede desetih rund….skrbi me sam fizična aktivnost..to mi nekak…ne gre to z mano vštric:))[/quote]

Tisto sem se pohecal logično da bi jaz častil :P[/quote]

ma bejž ..logično…

obstaja pa en problem… v dvoje je lepše….tud pit :)))
Se upaš?

Moraš bit pa že fejst korajžen, da se upaš z žensko napit…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tisto sem se pohecal logično da bi jaz častil :P[/quote]

ma bejž ..logično…

obstaja pa en problem… v dvoje je lepše….tud pit :)))
Se upaš?[/quote]

Zakaj pa ne….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close